I-balk KeyringBästa design är ofta det enklaste - och det kommer inte mycket enklare än denna balk Keyring

Du hittar det svårt att förlora dina nycklar igen!

Här är hur jag gjorde det...

Åh, och en video finns även här

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassade Keyring

Jag slår vad du alltid velat ha den bästa partnern för dina nycklar. För detta instructable behöver du:EVA skum (jag använde två lager av 1mm)Sprickor fillerVinyl latex eller några andra primerAkrylfärgPrecision cutterPennaLimpistol eller någon lämpl...

Aluminium Keyring

detta är en liten snabb projekt jag använder i min efter skolan Engineering club för Yr9 studenter (13 år). Som med alla mina instructables dess uppnås av alla och resulterar i en kvalitetsprodukt som fungerar bra. Det tar bara 1-2 timmar att göra be...

Paracord Keyring

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en cool liten nyckelring tillbehör som kan hjälpa dig i naturen.Det är också väldigt billigt att göra eftersom allt du behöver är en nyckelring och paracord!Du behöver inte göra det i paracord, det se...

En balk överbryggar vetenskap projekt

Beam broar finns överallt. Idag, ska vi bygga en balk och lära sig om de två olika krafter som verkar på en brygga. Den compressive styrkan är en kraft som komprimerar eller förkortar det som det handlar om. Den tänjbara styrkan är en kraft som expan...

Bygga en 1:160 (N) skalenlig modell av en balk järnvägen överbryggar

Detta är en instructable för att bygga en balk järnvägen överbryggar (till stor del av min egen design) i N-skala eller (1:160). De 3D-modellfilerna kan hittas på Thingiverse. Denna bro är faktiskt avsett att vara en del av ett ABT stil Draw klaffbro...

Magnetiska traktor balk

Svårigheten att insikten 5/10Steg 1: Hur det fungerar Är du redo att bygga en magnetisk traktor balk? Det är inte bara traktor balkens som kan ses i science fiction filmer men effekten och fortfarande intressant. Det är en balans av magnetiska styrko...

3D tryckt balk displayen hyllan

I den nya makerspace på min skola vilja vi ha några prov modeller liggandes för människor att titta på när de stannar för en turné. Under längst tid var en stor del av vårt viktigaste arbetsbord en röra av ganska mycket allt som kom från en 3D-skriva...

Tenn Mass Effect 3 Keyring

Medan du tittar på internet efter några intressanta Mass Effect cross stitch på SpriteStitch såg jag ett inlägg om Mass Effect Award hänge , Soupcan13 från DeviantART. Jag ville se om jag kunde göra något liknande med vad jag hade tillgång till. Så m...

Keyring telefon laddare

Detta Instructable gjorde jag en enkel keyring laddare.Det kan ladda telefonens batteri med en standard 9v batteri.Om du någonsin resa och hitta att batteriet håller på att dö, bara få ett 9v batteri och använda din nyckelring för att ladda telefonen...

Användbara coola trendiga keyring Taggar!

Inspirerad av vissa cool nyckelring Taggar från bcloydJag skapade mitt eget keyring Taggar bara modifiera material och taggar på nyckelringen.Jag kunde skapa min egen nyckelringar med coola trendiga märken.Steg 1: Konfigurera filen Det finns ett anta...

"Hans och hennes" Laser skär Keyring

jag älskar att designa och göra saker - det är min passion!Detta är min post för Full Spectrum Laser tävling. Om ni gillar mitt arbete och njuta av vad jag gör, Visa ditt stöd och rösta på mig:). Jag har många fler designidéer som lätt kunde realiser...

Keyring laddning kabel (1 minut, utan kostnad [utom kabeln])

Idag jag snubblade på denna smarta idé på indiegogo.com:https://www.indiegogo.com/projects/InCharge-The-SM...Först trodde, som alltid: "Wow, varför didn´t jag kom upp med denna idé?"Enkel, smart, Billigt och verkligen löser vissa (första world)...

Laser skär Keyring Taggar

med många medlemmar att göra projekt alla former och storlekar på TechShop, det finns nästan alltid en riklig tillförsel av skrot material oavsett om det är metall, trä eller plast. Titta genom skrot hittade jag en händig bit av akryl som lämnade got...

Keyring krok

Steg 1: material - Keyring-Något slags verktyg som kan tvinga keyring att öppna upp (jag valde sax)Steg 2: Nyfikna det öppna Infoga din sax mellan nyckelringen metall band. Orient din verktyg så att du kan bända öppna nyckel ring så att en av ändarna...

Keyring 2.0 - en bättre nyckelring

jag alltid hatat hur skrymmande mina nycklar var i min ficka. Titta på dem på bordet en dag, insåg jag att en del av problemet var att en standard keyring brukar låta nycklarna twist för att ligga platt i fickan. Och så min "Keyring 2.0" idé föd...

Vintage monopol spelet Mover Keyring

Jag hittade en awesome gamla monopol som i en välgörenhet butik (sparsamhet butik) nyligen... minst, det hade varit häftigt om det inte hade saknas så många av dess lappar! Jag köpte den ändå, eftersom jag älskade trähus och Hotell, men särskilt gaml...

Sko keyring

jag var trött på min gamla nyckelring så jag beslutat att göra en själv.Jag hittade en gammal nyfödda sko utan Skosnöre och insåg jag att det var bra att sätta nycklarna inuti.Jag fick min gamla keyring ring och lägga den i skon, lägga nycklarna på d...

Hur man bygger en balk robot

en symet är en balk robot som lagrar elektricitet från en solcell tills den har tillräckligt med energi för att göra den motoriska rycka. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger din egna BEAM symet! Om du vill se gärna filmer och...

Beräkning av den sammanlagda styrkan på en balk i vertikal riktning

Balkar används i många tekniska applikationer för att stödja olika typer av objekt som utövar styrkor på balken. Det är viktigt att veta vad den sammanlagda styrkan på balken. Om du vet vad den sammanlagda styrkan är, kan du hitta vilken typ av stöd...