Icke-cirkulerande HydroponicsSuper prisvärda hydroponics.
Odla en bråkdel av kostnaden för andra kommersiella system.
Lätt att lära sig-Start små.
Perfekt för en bakgård.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3DPONICS - icke-cirkulerande Hydroponics System

3Dponics icke-cirkulerande Hydroponics System är en 3D-printable trädgård som kräver ingen pump och ingen elektricitet att köra. Det är lätt att montera och kan sättas upp var som helst--inomhus eller utanför. Du kan göra det som stor eller liten som...

Kratkys icke-cirkulerande hydroponics

en vän till mig, Ingrid, började växa sin egen sallad mix på hem med en icke-cirkulerande hydroponics system. Jag var mycket intresserad av vad hon gjorde eftersom det kräver ingen elektricitet och endast en en gång näringsämne foder. Hon skickade mi...

Instructables Test kök utbildning

Detta är din master guide till att använda Instructables Test köket på piren 9 säkert och effektivt! Läsa och förstå detta Instructable, och använda den som referens när du använder den provkök.Detta Instructable kommer att berätta:Hur man blir en ce...

Glas burk Kratky Hydroponics uppdaterad

Jag har velat ha en gå på hydroponics i evigheter men saknar utrymmet eller ett växthus att bygga en ordentlig pumpade setup. Jag har en öst inför sovrumsfönster och ett stort södra motstående office fönster som får en hel del Sol.Jag läste om den Kr...

Hydroponics - hemma och för nybörjare

jag driver detta projekt tidigt. Jag vill rensa ut min opublicerade projekt så detta är nu offentliga. Förhoppningsvis kommer det att tvinga mig att sluta någon gång snart (allt jag behöver göra nu är att köpa växter)Om du har hört talas om detta ord...

Hydroponics växa garderoben

Jag ville bygga en hydroponiska system som kunde sättas nästan var som helst och skulle fortsätta att fungera utan ständig uppmärksamhet som många system kräver. Jag bestämde mig att bygga det inuti en metall skåp och använda Phidgets domänkontrollan...

Förståelse Hydroponics

detta instructable kommer att förklara hushåll hydrokultur, med avsikt att odla ätbara växter.I lekmannaspråk, hydroponics är vetenskapen om odling av växter utan jord--även om plantorna får eller inte får avbrytas i ett fast medium som grus eller ex...

Sallad för livet - Arduino 101 baserad automatiserad Controller för Hydroponics, Aeroponics, kretsloppsodling, Etc. Intellekten Curie

SAMMANFATTNINGEn enhet som kan användas till att styra upp till 4 olika hydroponiska/Aeroponic system på en gång. Enheten kommer att styra komponenter i systemet och meddelande till en LCD-skärm och tillåter användaren att anpassa inställningar via B...

Enkla Hydroponics Wick System

Hydroponics Wick SystemFölj dessa steg om du vill veta hur man ställer in en enkel hydroponics wick system. Hydrokultur är ett innovativt sätt att växa utan användning av marken (som kan innehålla vissa pesky skadedjur). Denna inställning också inneh...

Bakgård Ebb och flöde Hydroponics

detta instructable ger Detaljer om hur man bygger en ebb och flöde (eller översvämning och avlopp) hydrokultur system för ett anständigt pris! Det kostar mig mindre än 100 USD. En ebb och flod hydrokultur system fungerar enligt följande.Växter som öv...

Flood/dränering luftpump och återvunna flaskor hydroponics

jag har alltid velat göra en hydroponics installationsprogrammet och fick äntligen för att göra det med återvunna flaskor och akvarium delar.Jag kommer att införliva några kommentarer och uppdaterar som detta går längsSteg 1: Komma igång Samla din ut...

Komposten te för Hydroponics och mer...

Dessa instruktioner är för uppmuntrande levande nyttiga bakteriella till utnyttjandet uppehåll i din växtens rötter.REKOMMENDERAS INTE FÖR STERILA HYDROPONICSTill att börja din kompost te, måste du börja med en bra kompost. Bästa resultaten kommer fr...

5 gallon hink Hydroponics

jag gjorde detta för ca 30$ men jag redan hade pumpen det är relativt enkelt att göra och fungerar bra för inomhus planteringSteg 1: Saker du behöver A 5 gallon hink (fick min i homedepot)Lock för hinkEn damm pump (eller någon form om vattenpump)Ett...

Bubbla lift hydroponics

detta är ett gammalt projekt från 2000, så ni får ursäkta de lågupplösta bilderna. Detta är en hydro setup liknar min återcirkulerande hydroponics med undantag att den använder en luftpump istället för en vattenpump.Steg 1: delarDu behöverett par sko...

Billiga fönster fönsterbräda Hydroponics System

vad är Hydroponics?Enkelt uttryckt, är det ett sätt att odla växter med hjälp av en mineral näringslösning i vatten, utan jord. Även mer komplicerade alternativ kan verka överväldigande, erbjuder detta system en lätt-till-förstå metod som kommer att...

Durkslag hydroponics

göra en billig och enkel hydroponiska installationsprogrammet med husgeråd.Behöver du en mörk hink.Ett durkslag som passar på kanten av skopan.En luftpump, några fot av luftslang, en air sten.Steg 1: Hink & luft Ta en ren mörk hink.Ta bort handtag ba...

Kompakt, Billigt, och utbyggbart Hydroponics System

jag vet det finns massor av andra instructables där ute som handlar med hydroponics men jag ville ha min att uppfylla en viss uppsättning specifikationer. När jag satte mig för att designa min nya hydroponics system för min lägenhet hade jag några må...

DIY Hydroponics topp DROPP hink System

detta är en DIY Hydroponics topp DROPP hink System som jag kommer att visa dig steg för steg hur man bygger. Detta System är bra för större växter som hydroponiska tomater och paprika. Jag växer för närvarande mästare tomater, jalapeno paprika i 2 av...

DIY Hydroponics använda PVC fästmarginal (prototyp)

detta Instructable beskriver byggandet av ett inomhus hydroponiska system, som är ett designprojekt av ett team av fyra första året Ingenjörsvetenskaplig studenter från University of Toronto. Systemet är konceptuella och experimentella, och har inte...