Kattunge fåfänga kullen BinJag kunde inte ta det längre, när jag skulle gå in i badrummet, jag vill ha katt skräp på mina fötter. Oavsett hur ofta jag rensade röran, skulle det alltid bli mer på golvet i bara några timmar.

Det måste finnas ett bättre sätt att innehålla inpiskade strö bitar från som täcker min badrumsgolvet. Jag använder knappt Fåfängan i badrummet för lagring så varför inte göra en katt in-house.

Det är mycket billigt och lätt att göra, det skulle kunna ske inom en timme och jag tror att det bara kosta mig $10.

Se Steg
Relaterade Ämnen

4 x 4 X 4 ledde kub med Arduino Uno

Som någon som är mycket nytt för digital elektronik var denna LED cube kul att göra, utmanande och en bra lektion i lödning. Om du har lite tålamod (64 LED's för att löda!) och stadiga händer, detta projekt kommer att vara väl värt det i slutändan!St...

Snickare Bee fälla, stor Version

dessa fällor fånga snickare bin som vill attackera min trähus. Den första bilden visar monterade fällan, andra visar fällan på plats med ett bi i capture burken. Min relaterade Instructables, klicka på mitt användarnamn där du ser det på den här sida...

En re-syfte Driven Life

jag gör tre r's: minska, återanvänd, återvinn men jag lägger re-syfte för en 4: e R.Jag kan inte bara hjälpa mig själv. Det började med min farfar. Han höll alla möjliga saker och omgjord-återanvända dem på sin gård. (Tillbaka då de kallade det skräp...

B-kod biologiska 3D-skrivare

Bin är världens första 3D-skrivare. De arbetar i ett material tillverkat av sin egen kropp, bildade vid kroppstemperatur, med ett material som är säkert att äta och är biologiskt nedbrytbart och även återvinningsbart.I anges för att skapa en 3D utskr...

Hur du skapar en MS-DOS 6.22 VMWare bild?

MS-DOS är... Jag skulle inte tala, det är för lång historiaSå låt oss komma igång!Du behöver:Windows, Mac OS eller Linux (Linux har VMWare också)Intel VT eller AMD VT-teknik i din processor(required)(oro, alla nya bärbara datorer och datorer har inte...

Snickare Bee Trap

logga husägaren, lada älskare och folk med träpaneler på sina hus är troligen medveten om skadan snickare bin kan göra. Ja, de betraktas som pollinatörer, men när reparera skadorna på din struktur kostnaderna mer än återplantering din coreopsis, är d...

Giant kattlådan

ibland ditt husdjur behöver bara en jätte litterbox. Här du kommer att arbeta för katter, hundar, små grisar, tapirer och verkligen någon sällskapsdjur som är mindre än 30 pounds eller så.Här monster du är 30 "x 20" användbara bajsande utrymme m...

Träna din katt att dricka från en flaska

I detta Instructable kommer jag visa dig hur du tränar din kattunge eller katt att dricka från en vattenflaska vs. dricka ur en skål. Jag kom upp med idén för några månader sedan när jag hade några kattungar. Det verkade som om varje gång jag skulle...

Hur att fånga en vild kattunge odjuret!

Steg 1: I vilt Du är instängd i naturen och behöver kött, företag och en åktur. Jag ska berätta hur du fånga en vild kattunge!Steg 2: utseende Vilda kattunge djur har 12cm långa huggtänder. Det klor är för lång för att registreras. Jag har en som säl...

Samarbeta med bin: honung kam ljuslådor

Material listaBeehiveBinaNaturliga kam3/4 tum grov slipat trä, körsbär i detta fallSkrot trä, plywood1/8 aluminiumplåtBoos blockera oljaGängad skruv skärSkruvarnaLED strips, varm vit 600LED-kontakterVägg maktEndlighten akryl.157 tum tjockCork weather...

Knoppa ett paket av bin

Du har fått felet och bestämde mig för att börja hålla bin. Du göra lite efterforskningar och lära sig att varje vår, lokala biet leveransföretag och permakultur butiker bär vilka är knowns som "paket" av bin. Glada, du registrerar dig för ett p...

Homeros Odysséen, berättelsen om en katt och hur man får alltför många kattungar utan att försöka, riktigt snabbt.

Mitt namn är Homer, och det är min bild från när jag hade en riktigt dålig dag. Och detta är min historia.Editors Note: Jag bestämde mig att skriva detta instructable delvis i form av en berättelse eftersom jag trodde det skulle vara mer intressant....

LEGO bord med integrerade delar bin

Att skapa LEGO-baserade möbler verkar vara en rätt till passage för alla föräldrar. Här är min. Överdimensionerade sidoväggarna innehålla LEGO på bordet under dumpning. En anpassad berg med LEGO Bottenplattor uppmuntrar bygger scener och racing fordo...

Hur att dokumentera din upptagen bin

Många bee djurhållare inte är bara nöjd med att öppna sina bikupor för att kolla på deras bin, men vill ha en mer djupgående erfarenhet med bin. Att hålla en observation Kupan är ett bra sätt att lära sig mer om din bin och se vad som händer i kupan...

Med Fusion att göra Collaborative skulpturer med bin

För denna serie av collaborative skulpturer ville jag göra en ekologisk ram som min bina kunde bygga kam. Eftersom kam är tung när fylld med honung och mycket bräcklig när det tas från kupan, beslutade jag behövde för att bygga en struktur stark nog...

12 tim binär klocka, timmar och minuter bara, DS1307 RTC, i2C, Arduino-Nano

Ett tag nu har jag velat göra en binär klocka, men efter att ha tittat jag bestämde mig något bara lite annorlunda. Så jag beslöt att endast visar timmar och minuter och endast visa en 12 timmars klocka, innebär detta du bara behöver 3 kolumner och m...

En enkel USB-drivna binär klocka

Ja, jag vet, finns det redan massor av instructables om binära klockor. Jag ville bygga en för en lång tid nu så med USB-tävlingen i åtanke, jag gav den en chans. Så om du gillar detta Instructable sedan rösta för det i tävlingen.Som titeln antyder,...

Fantastiska binära kalender och klocka med månen fas i en ledde matrisen

Hej, alla!Detta är mitt projekt med fler funktioner än min binär klocka som du kan se också på min en annan Instructables.Huvudtanken är att tillämpa i en enkel LED Matrix Display en massa funktioner, inklusive en komplett månadskalender med dag, mån...

Analog binär klocka

jag har sett många binär klocka instructables, och en dag var jag försöker skapa en ursprungliga klocka baseras på denna idé.Så, när min bror och jag räkna ut våra några ursprungliga ekvationer, han sa till mig "varför inte göra det i binär?"GEN...