Kawaii kände Tofu kub PlushiesSe Steg
Relaterade Ämnen

Stekt Tofu kuber

dessa lite tofu kuber är den perfekta garnering för sallader, soppor, eller ens för att äta på egen hand som ett mellanmål.Steg 1: Tofu Först utanför grab din tofu, fast och extra fast fungerar bäst.Skär den i små kuber med en vass kniv.Blot det med...

Kawaii kände Apple Plushies

Steg 1: Att få de saker du behöver Saker du behöver:-filt, i färger:-brun-röd-grön-tråd, i färger:-grön-brun-röd-svart-mönster (som jag drog mig själv, bara använda bilden som guide)Steg 2: skär Klippa utSteg 3: sömnad Sy upp huvuddelen bitarna, lämn...

Kawaii kände Donut Plushies

Steg 1: Att få de saker du behöver Saker du behöver:-brun och rosa filt-donut mönster/guide (som du kan rita egna som mig-Mikrokulor-på trådarSteg 2: Klipp ut saker Du behöver skära två bruna kropp bitar och en rosa glasyr bit.Steg 3: Söta ansikte Sy...

Kawaii kände Marshmallows Plushies

antyd vid gracielou72Steg 1: Få vad du behöver Vad du behöver:-filt, i färger:-Vit-svart-rosa-matchande tråd färger-fyllningMönster (som du designar, använda min bild som exempel)Steg 2: skär Skär två toppar och 1 kropp bit för varje marshmallow. Två...

Kawaii kände pannkaka handledning

detta kommer att lära dig hur man gör en filt pannkaka från kände handsydda. Ha det så kul!Steg 1: Samla material Behöver du:-Klädde med filt i färger brun, grädde, och svart-Tråd i färgerna brun, grädde, och svart-Craft sax-Pins-Synål-En cirkel form...

Saffransris med Tofu

vad du behöver för 2 är:1 tekopp basmatti ris100g vanligt tofu, tärnad10-12 saffran trådar1 liten lök (hackad)5-6 vitlöksklyftor (hackad)1 morot skivad med en potatisskalare3-4 kvistar färsk koriander (hackad)spiskummin, kardemumma, krossad kryddpepp...

Gör textur vegetabiliskt Protein från Tofu

Eftersom jag är att ange detta i sista minuten och detta är min första Instructable (och jag är tech-utmanas), har jag inte bilder som visar "Hur". Men det är lätt att följa.Varför göra textur vegetabiliskt protein (TVP) från tofu när det är bil...

5 minut DNA-extraktion i Shot glas

trots exotiska klingande namnet DNA är allestädes närvarande - det finns i varje cell av alla levande ting och nästan överallt på jorden. Ändå, vi komma sällan ansikte mot ansikte med molekylen själv - och det är inte för DNA är svårt att hitta eller...

Thai grön Curry (med Make-Ahead instruktioner)

Detta är ett enkelt sätt att förbereda Thai grön curry med grönsaker och tofu. Förbereda, blanchering och frysa grönsaker och tofu före tid innebär att du kan göra hur mycket du vill när du vill ha en snabb, hälsosam, Hemlagad måltid. Det är bäst ser...

Gör dina egna objekt fotografering mjuk ljuslåda

MålSyftet med detta instructable är att visa dig hur man bygger en bärbar objekt fotografering soft-light box med billiga material och enkla verktyg. Rutan bör enkelt fälla ihop och förvara under en säng eller bakom möbler. Sedan när det är dags att...

Använda bilder av konst att försköna hantverk och göra mönster

Detta instructable var inspirerad sinne för Design-tävling. För mig att dela något fått jag lära mig hur man använder ett digitalt program för att göra en design för ett projekt. Jag är glad att Hp spira har utformat ett program för beslutsfattare. I...

Boka pärla örhängen

vilja att införliva böcker i smycken, jag kom upp med denna idé. Detta Instructable visar hur man gör ett papper kon pärla ur en gammal bok och hur man fäster dem tillsammans för att göra en kubliknande form som är mittpunkten för mina örhängen. Jag...

Hydrauliska robot gjord av kartong och scotch tejp.

[behag ge mig en röst för tävlingen om du gillar den instructable, tack]Jag velat alltid göra detta projekt men alla guider jag funnit alltid att du behöver någon form av vedhuggning färdigheter och/eller verktyg. Så... Jag bestämde mig att göra en e...

Hur man gör en enkel spel i Unity 3D

Unity 3D är en spel-making motor som är kraftfull, enkel att använda, och viktigast, gratis att Ladda ner! (Det finns en mer kraftfull version, men du kan göra mycket med den fria versionen.)Trots sitt namn, kan enhet användas för både 2D och 3D-spel...

Vilt (eller nötkött) Chili

hur man smakfullt använder upp de konstiga bitarna av kött i frysen bakre hörn.Steg 1: Förbered grönsaker Ingredienser:2 lök, hackadhandfull varm paprika, hackad3-4 stjälkar selleri, hackad2 röd paprika, hackad "2 morötter, finhackadLägga till ovanst...

3D tryckt Ping-Pong boll

Syftet med detta instructable är att modellera en pingisboll att kan lätt3D-tryckt samtidigt hålla en låg vikt för spelbarhet. Jag fick inspirationen tillDetta projekt från begreppet deceptor från finska designern janne kyttanen(Läs om det här: 3d tr...

BraceLED

göra en ubercool LED armband på ett enkelt sätt. Allt du behöver är egentligen ducttape, alu-folie, en massa lysdioder och ett batteri. Jag försökte göra detta braceLED på enklast möjliga sätt. Montering sker bara genom att hålla allt på sin plats. I...

LCD-3D-skrivare

Jag är en femton år gammal som tog ett intresse för 3D utskrift ungefär två år sedan. Jag försökte och det gick inte att bygga en brända deposition modeling 3D-skrivare. Det fanns alltför många rörliga delar som jag hade problem med. Så började jag u...

Kawaii Whale Plushie

Hej alla det är momo och om du är medlem i familjen gård, och du är en momoluver, eller du kanske bara... Förfölja min sida? Då skulle ni veta att jag nyligen har varit ganska besatt plushies efter att vara inspirerad av några av mina anhängare fakti...