Knex m4 gevär. skjuter band och knex.detta är min knex m4 gevär hoppas ni gillar den.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Orange Angel örhängen av band och Pearl

Denna ängel örhänge är gjord av band och pärlor, orange band står för entusiasm och glädje, när du ser det på första gången, jag hoppas det kan ge dig värme och gott humör.Steg 1: Du behöver:OrganzabandPärlorTibetansk silver pärlorSläpp akrylpärlorÖr...

DIY band och band arrangör under $3

Detta blir ett perfekt inlägg för dig om du funderar att organisera dina band och band trots allt att figursättning som du gjorde för semester. Jag var organisera mina band med en omrörare för kaffe och en bit av skum. (som) Min band samling tiden vä...

Band och tejp hållare från Kemtvätt hängare

jag är trött på att försöka hitta mitt band i min lilla trånga låda! Aargh! Jag jobbar på att organisera min "studio" som en helg projekt. (något jag tror detta ett livslångt projekt)Sedan såg jag denna Pinterest pin om att använda en stapling b...

Band och Pearl halsband och armband

jag gjorde detta band och pärla halsband och armband som. Jag älskar hur det visade sig och du kunde göra det med alla färger du vill.Jag började med några band som jag gillade, några pärlor, beading elastisk och en STOPPNÅL (denna nål har större hål...

Återanvända gamla skrivare band och videoband att göra rep!

Återanvända gamla skrivare band och videoband att göra rep!ingen im talar inte om matrisskrivare bläck band {även om de kommer attarbete det skulle bara vara stökigt} im med hänvisning till denen du får från de små fotoskrivare som canon selphyeller...

Göra en bukett blommor från band och papper

Vill göra blommor? Kan inte bestämma mellan band och papper? Vi har instruktioner för att göra både menyfliksområdet rosor och papper prästkragar.Alla material som behövs finns i steg 1.Vill göra en ros först? -Fortsätta att steg 1Vill göra en daisy...

Hur man blir en Rock Bander och Guitar Hero: UPPFÖLJAREN!

Är alla att fragmentering fortfarande inte impressin' motsatt kön? Kanske behöver du skrika och bang några gummi kuddar! Detta är del 2 av min Rock Band täckning. Om detta inte imponera på någon, kanske är det dags att spela ett verkligt instrument.S...

Band och Tin ledningar som ett proffs

någonsin behöver remsa en tråd men inte har någon tråd strippor händig? Detta instructable visar du hur till remsor isolering av ledningar perfekt varje gång så att du kommer aldrig att byta mellan sidan fräsar och tråd strippor någonsin igen.När klä...

ZIp band och perler pärlor halsband

När jag såg zip-tie tävlingen påminner mig zip tie-perler bead kombinationen i ett halsband (se till exempel Mark montano pärlstav zip knyt halsband).Som jag ville göra något för min 5 år gamla dotter, passa jag på att göra en med henne i morse och d...

Arrangör styrelse - från trä Scraps, band och pinnar

Jag har alltid haft massor av visitkort utspridda på mitt skrivbord och visste inte var att sätta dem på en synlig och organiserad plats. Jag trodde det skulle vara bra att göra en arrangör eller en styrelse att sticka, jag ville ha något enkelt och...

Elektriker band och mätaren

elektriker band (aka shtalband och fisk tape) är ett verktyg att dra elektriska kablar i rörenmed det är inte komplicerat. du kommer det i tills det ut i andra änden. då ansluter du kablarna och dra....Hallå! hur vi vet hur mycket kabel behövs? längd...

Hemmagjorda TRX band och Gymnastringar

jag letar alltid nya övningar och träning som jag kan använda i min rutin. TRX suspension training är den nya flugan slår fitness världen just nu, så jag bestämde att jag behövde lägga till mitt schema. Istället för att köpa dyra varumärke banden bes...

Band och Rainbow vävstol nyckelband

Hej vävstol killar, i dag, video jag kommer att visa dig hur man gör dessa mycket lätt menyfliksområdet och rainbow nyckelband. De är perfekta att bära dina nycklar och smartphone. Det är min första regnbåge vävstol projekt. Att njuta av!...

Futuristiska gevär/nerf integration (och yttre modding)

detta är nu, och nu är snart framöver, som är framtiden. Detta är en prop/nerf pistol att förbereda dig för det; det du behöver är: en nerf stryfe, en nerf sling eld, del 3/4 i pvc, en nerf handtaget maveric priming, en nerf råkopia 2 x 4 handtag bot...

Att göra Professional Voice Overs med Garage Band och IMovie

Detta är en handledning om hur man kan använda GarageBand för att integrera sång i dina iMovie-projekt samtidigt vara kunna redigera original bakgrund innehåll. Att göra professionella röst overs är inte en exakt vetenskap, det tar tid och en hel del...

Detalj band och rengör en PC fan

Hur man detalj Strip dator fläkt - roligaste bloopers är här jag bara nyligen byggde om en gammal dator. Det nya fallet hade ett par extra fläkt platser, så jag tog några fans från en gammal power supply... problemet var att de var smutsiga.Jag upptä...

Mods till knex gevär

jag lagt några mods till denna pistol. Om du gjort knex geväret, ja kom och se vad du kan göra för att förbättra den! Glöm inte att kommentera.Steg 1: Mod 1. den nya utlösaren. 1. göra trigger.2. add till grå kontakten.Steg 2: Mod 2. första strängen...

Knex gevär

detta är min första Instructable så gå lättmin nya gevär skjuter ca 50ft med rätt gummiband har en verklig arbetande omfattningsom bultar på. INGEN TEJP ELLER KLISTER. den har en inbyggd i handtaget och en speciellt framtagen trigger bit och comfatab...

Knex T.C.R. 51 (taktiska bekämpa gevär.51 cal) Mk1

detta är den första anständiga pistolen jag gjort i ganska länge. Det bygger bort av en Dragunov, Barret M82.50 cal, och en äldre gevär yo skulle ha funnit i andra världskriget. Detta är det bästa gevär har jag gjort någonsin!Fördelar:Mycket kraftful...