Knex PSP dockahär är en original PSP (PSP 1000) dock (eller stativ) som jag gjort av knex. Det finns enkel tillgång till hörlursuttaget och eluttag och kan vinklas i valfri vinkel. Jag skulle kunna skapa en instructable för detta om jag får tid. Så, här är det! (Känn dig fri att betygsätta och kommentera!)
Relaterade Ämnen

UMD hållare för lego psp dock

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en 3 umd hållare för lego psp docka från magiska silvertejp ungen. Det är en länk till dockSteg 1: utrustning vad du behöver:2 x 2av 818 x 1av 81 x 4 av 10sorry om dem alla att vara gick jag inte h...

Knex laddning docka

detta är den knex laddning dockaSteg 1: delar dessa är de delar du behöver21 vita stavar8 gröna stavar6 lila kontakter6 röda kontakter4 blå stavar2 gula kontakternaSteg 2: hängare bygga det lägga den till sidanSteg 3: docka bygger detSteg 4: Sidebars...

LEGO PSP Dock

detta är min första Instructable och det är hur man gör en Lego PSP Dock.Dock var avsedd för "fett" PSP så jag inte vet vädret som det kommer att fungera med PSP slim.Steg 1: Du behöver Här är en lista på delar som du behöver:1 bottenplatta 8 x...

Knex uneversal docka

denna knex dock kan hålla många saker som Nintendo DS, spelenheter, TV fjärrkontroller, och vid senaste Ipods. Detta är min första instructable så gå lätt på mig.Steg 1: bas följa bilderSteg 2: gör 2 av dessa följa bilderSteg 3: bara 2 st kvar fäst e...

LEGO psp docka

hur man gör en lego docka för psp.its enkelSteg 1: vad du behöver bara försöka räkna prickar...Steg 2: sätt ihop ordna bitar att se ut som dis...Steg 3: allt gjort! det ska se ut dis......

Knex iPhone Dock

Hej alla Instructables läsare! Om du fick tag på en iPhone och är ett stort fan av Knex och inte gillar äpplen Dock? Heres en för dig!OBS: JAG ÄR INTE ANSVARIG OM DU SKADA DIN IPHONE!Steg 1: Grejer... Delar-5 orange stycken-5 gula bitar-2 green styck...

Knex universal docka.

Denna universella knex dock fungerar med nästan alla elektroniska enheter. Alla iPods, nästan alla mobiltelefon, nästan alla de bärbara spelen (som The Game boy och DS'S) och mycket, mycket mer. Ett bra sätt att lägga till några reflexer i ditt rum e...

Knex Ipod dock (passar alla storlekar)

Hej! Detta är min första rimliga Instructable! Så Grattis till mig!Nu på den Instructable! Så detta en K'nex Ipod docka. Det är min post för Jayefuu's knex tävling. Det passar alla slags ipod eller iphone. Det är mycket robust. Jag tappade den ner fö...

Knex ipad dock/stand

detta är min tablet dock/stand.Mina främsta mål var:-Göra den smal så det ser bra ut.-Den måste ladda när du står i dock.Jag har Sök på nätet och jag har inte hittat en bra ipad docka.De som jag hittade var för stor så nog riktigt praktiskaoch de kun...

Knex PSP Case

Har du någonsin behövt ett fall för din PSP? Har du några K'nex liggandes? Är detta projekt för dig! Fallet kan hålla din PSP (Slim, men jag vet inte om de andra kommer att fungera. Låt mig veta om de gör.) och två spel. Den innehåller också ett hand...

Knex ipod docka station

detta är en knex dockningsstationen för en ipod och det är också en knex ipod fristående...

Knex telefon dock mod2

lite som min första telefon dock men förbättra det är miles bättre! =]Steg 1: Samla dessa bitar. Få dessa bitar =]Steg 2: Botten Nu kan börja med att göra bottenSteg 3: Toppen Nu att göra den översta bitenSteg 4: att gå Nu för att sammanfoga dem till...

En annan Knex iPod docka

detta är en snabb och enkel docka för iPod video. Det kommer förmodligen att arbeta med andra iPod men jag utformat denna en specifikt för min video...Steg 1: Få delar Behöver du följande bitar (se till att titta på varje bild):Steg 2: konstruktion!...

Knex PS3 docking station

So... Min ps3 slim överhettas ibland på grund av min överdrivna spela. Jag tänkte att det kunde vara bra för systemet. Jag beslutade att bygga en plattform som skulle höja PS3 i luften och ge utrymme för mer luftflöde runt systemet. Som jag byggde ja...

Knex PSP och PSP spel innehavaren

detta är min första instructable så det inte kan vara bra. Kommentera gärna!Steg 1: ReservdelslistaStavar:22red2blue25greenAnslutningar:2orange26blue34purpleAndra:1greenflexirod1pink/orangeflexirodSteg 2: Bas & sidor 1. göra2. göra3-4.make 7 mer så d...

Knex docka spel lagring Rack och Accesory förvaringsväska för 3DS, DS och DSi

långa titeln berättar exakt vad detta är för: 3 DS, DS och DSi spel och tillbehör lagring. Förvaringsbox är Oceanous's design med några ändringar så att det kan ansluta till spelet rack. Detta är det första jag har postat (även om jag har varit medle...

K'nex Psp talaren Dock

detta är en psp speaker dock beslutat att göra efter att ha sett fanns det bara en handfull psp saker och jag hittade inte någon högtalare dockningsstation.Instructables att komma snart om det finns intresse....

Telefon Dock ur Knex

inte vara alltför menar detta är min första INSTRUCTABLE:). Detta är hur man gör en telefon dock ur Knex. Jag vet inte vilka telefoner det håller men det har min Sony Ericsson W810i.Steg 1: Vad vi behöver! Vi behöver detta...Steg 2: Botten Vi kommer...

Knex ipod generation 4 docka

fick jag uttråkad en natt, så jag började leta efter knex docks för random saker.Det var inget för 4th gen ipod nanoJag bestämde mig att göra enPS Detta är min första instructable så inte kritisera mycketp.s.s. Jag kallar det "Chariot" eftersom...