Knex Visa lastbil från ridlerjag har precis börjat men det tar lång tid att få kroppen rätt thanx för loooking

om någon kan göra en trevlig konsol och platser

Relaterade Ämnen

Knex återvinning lastbil

detta är min Knex återvinning lastbil som jag gjorde för 7 år sedan (tillbaka när jag var en blott 16), och har varit i mitt loft sedan. Hela modellen var min egen design, jag fick inspiration till den kran delen från en knex digger jag såg. För någr...

Knex cyber lastbil

första lastbil design är inte min dess från instructables jag lagt ett bättre redskap system, arbetar huven, bakluckan och cyber knex motorer så dess fjärrstyrda...

KNEX 4WD lastbil

min 4wd bil för den nya Knex Innovationists turnering - T.N.K.I.T (omgång 1)Det ser inte ut att bra men im inte så bra på fordon så jag främst utifrån det funktionalitetJo det är det här är en länk till videon eftersom instructables sa att vide stöds...

Knex 7 lastbil

bud upp igen och slutade med att skära upp en cox dune buggy kropp och bygga en lastbil med whats kvar av det...

Knex Mini lastbil

min mini lastbil, lite mindre då min trophy truck men dess okLåt den flammande börjar...

Knex Mini lastbil 2

lastbil jag byggde för min gfen diff topp typ av en arm på den främre hjulupphängningenLåt den flammande börjar...

Knex Visa bil: Gangster mobil

en om mina många rivning bilar som jag skrot och göra Visa bilar på grund av fel och bitar falla av varje träffSteg 1: Få dessa bitar 6 gula spön och kopplingar4 grå 3D kontakter4 ljus grå kontakter6 gula spön och kopplingar4 små hjul4 gröna stavar o...

Chevy knex Visa bil - instructable

detta är den instructable av bilen. Detta tog mig ett bra tag.Steg 1: I dörrar och på sidorna detta är ett enkelt stegSteg 2: dörrar och tak also an easy stepSteg 3: motor the v8Steg 4: Chassit this step is alittle more trickyNär du slutfört det här...

KNEX liten lastbil med styrning, motorn komponent och överföring

detta är min fjärde instructable, och förhoppningsvis mitt bästa hittills. Min nya bil har en styrning system, motor och transmission. Överföringen har jag använt ger baksidan hjul mycket snabba ur den lilla motorn, men lite mindre vridmoment. Det sk...

Knex Mini lastbil 3 * färdig *

fortfarande bygga det... fronten är gjort nu arbetar jag på baksidanfick just den bakre slut gjort och lagt till några barer till ram...

Löstagbar Nerf Roughcut ammo holder

detta är en idé som jag fick från en instructable av Nothing2it så tro inte jag försöker stjäla hans design. Men det var min egen idé att koppla den till återfinns som en innehavare av en ammo.Steg 1: material För detta instructable måste alla knex v...

Knex 4 x 6 lastbil

detta är en knex lastbil jag gjorde förra sommaren och jag har varit att lägga på den sedan dess för att göra det bättre. Denna lastbil är en 4 x 6 med Framvagn. Skuldsättningsgraden i ryggen är 2 blå gears och 2 röd (eller gul) redskap, och det är i...

Knex lastbil

jag vill bara dela med alla er killar där ute min senaste knex lastbil med släpvagn och jet ski... Allt byggt utan instruktioner (utom jet ski) hoppas du gillar :)Steg 1: Kropp och Trailer...

Knex lastbil och släpvagn

detta är min design av en knex lastbil och släpvagn. Lastbilen är motoriserade där det drar släpet, trailern har en motorcykel ovanpå den. Jag vill ge kredit till Knex365 för trailer design. Bör jag lägga upp instruktioner?? Låt mig veta i kommentare...

Grundläggande Knex lastbil med nya alternativ

detta är min knex lastbil som kan ändras på olika sätt. Den grundläggande lastbilen har bakre bladfjäder fjädring (ingen Framvagn på grund av speciella delar men det är i den mod delen av instructable), falska motor, och stark kropp. Efter lastbil in...

Big Mac Knex lastbil

jag gjorde denna Big Mac Knex lastbil. Efter bakdörren öppnas, gör det väg för lagring. Jag använde den för att lagra mina heta hjul. Taket kan dessutom öppna. Förutom att, går huven att öppna för att avslöja en ihålig utrymme där föraren är tänkt fö...

Hur man gör en knex trailer och lås för en knex mini fjädring lastbil

du behöver antingen en mini fjädring lastbil eller något liknandeSteg 1: att göra hitch ta bort av lastbil och ad på den bakre delen som visasSteg 2: byta bitar byta ut två gula lappar med två orange bitarSteg 3: bygga trailern det spelar ingen roll...

Knex lastbil med differential, växellåda, motor comp och styrning system

jag ser tilld knex bilar och lastbilar förbi dessa tider så tänkte jag, "Varför brukar jag göra en?" Så här är det:Min nästan komplett lastbil. Det enda som det krävs fortfarande är ett fjädringssystem.Hoppas ni gillar den. Gradera....

MINSTA KNEX fjädring lastbil med styrning

detta är min lastbil. kroppen kom från knex.com.också säga vad man vill om dettaSteg 1: step1:get delarstavargrön: 39-42vit: 33blå: 2gul: 4Red: 1kontaktdonTan/blå klipp: 5Steering wheel: 1y-klipp: 4mörk grå: 15Orange: 7Red: 24grön: 2gul: 5lila: 12blå...