Kombitrafik en dammsamlare på din Shop VacSom alla träarbetare vet, kommer sågspån täppa upp en shop vac filter mycket snabbt. Nedsatt sug innebär mindre sågspån fångas, att skapa en mer smutsig och ohälsosam arbetsmiljö. En enkel fix är att lägga en cyclone dammsamlare till din shop vac. Det innebär emellertid en sak att dra runt och ställa in varje gång du använder din elverktyg. En shop vac caddie byggd för att hålla dammsamlaren löser detta problem. Jag gjorde detta caddy för min Ridgid shop vac och en Oneida damm ställföreträdare, en av de mest populära och prisvärda enheter tillgängliga. Om du äger ett vakuum som är inte väl lämpade för detta instructable, använda begreppet som en mall och ändra behövs för din utrustning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Motorsåg bar olja reparation med shop vac

Kedja och bar på min Stihl MS170 motorsåg var torr som ett ben. Det fanns gott om bar olja i tanken men ingen var som matas till svärdet och kedjan. Precis innan jag förstod vad som pågick var jag få rök medan såga ner träd. Höger sedan kedjan låst f...

Bärbar damm insamlingssystem med buller minskning & stoftavskiljare med Shop Vac

Detta är en damm samling vagn som jag gjort för min lilla verkstad som tjänar flera syften:o det ger en behändig bärbar arbetsytor av olika shop projekto fungerar den som min primära sättet att dammsuga damm från golvet och arbete ytoro den innehålle...

Trä, cyklonen Seperator Shop Vac

trött på din shop vac skötväska rätt när du är mitt i behöver bra sug.En cyklonseparator är vad du behöver.tillverkad av skrot trä och några butiksinredning.Jag har lagt upp med endast de mest grundläggande delarna av min butik som jag inte vill fyll...

DIY Shop Vac dammsamlare

som en massa människor, efter pensioneringen byggde jag en träbearbetning butik. Jag tittade på de kommersiella damm system, och gillar inte utseendet på 4" slangen om allt över butiken. Jag trodde inte att jag behövde med förmåga att köra flera mask...

Billig ($134) fristående bärbara shop-vac dammsamlare

Jag tog nyligen upp träbearbetning och insåg snabbt att städa upp sågspån var en smärta och är också en hälsofara. Här är en lösning som jag kom upp med hjälp av en liten Stanley shop-vac, en Damm vice, en 20-gallon drum och viktigast av allt en P-fä...

Shop Vac Swiffer (SUPER SWIFF!)

Om du har ägt en av dessa saker vet du att sugningen av vakuum lämnar mycket att önska. Ett problem med dessa enheter finns också den rechargeable ackumulator packe. Packe själva (som företaget kommer att berätta att de inte är utbytbara--- men du ka...

Shop Vac slangadapter gratis

Problem: Dewalt Palm slipmaskin har shop vac slang infästning som inte passar min shop vac bilagor: se bild 6.Lösning: Tvätt tvättmedel kapsyler kan omvandlas till en perfekt butik vac fastsättning adapter bild 8.Steg 1: Hämta och bygga din Adapter p...

Shop Vac slang billigt/lätt uppgradering

min shop-vac slang avslutar alltid tycktes kink på obekväma tider och jag var trött på den. Naturligtvis kunde jag betala $40 för en bättre butik-vac slang men jag kunde aldrig motivera bekostnad. Snarare blev jag fast besluten att göra en som jag re...

SHOP VAC RÅTTFÄLLAN

Detta Instructable kommer att beskriva en mycket effektiv råttfälla som jag hade byggt flera år sedan. Jag byggde denna råttfälla av nödvändighet som jag hade en stuga att jag skulle gå till varannan helg och medan jag var borta, möss fick spela.För...

10 Gal. Shop Vac cyklonen

Detta är en ganska grundläggande installation som kan göras i ett par timmar. Ive sett många olika typer av dessa görs av andra människor, vissa är mycket omfattande och komplicerade mönster. Vad jag hittat är att jag gjorde något som fungerar genom...

Upp-cykel (dök luftmadrass + vattenflaska = shop vac)

Jag byggde en shop vac från några "skräp" min flickvän ville att jag skulle kasta bort:)Detta är min första instructable (även om jag försöker bygga något varannan dag)Förhoppningsvis kommer att många fler följa!Steg 1: Skaffa "air modulen&...

Handla damm Collectior med en Shop-Vac.

Som en helg woodworker blev jag snabbt medveten om risken för inandning av trädamm i mina lungor. Jag har liten butik i garaget under vårt hus och även om det har en 30 fots tak, det blev snart klart att jag behövde något slags damm evakueringssystem...

Billigt och enkelt Shop Vac anslutningar

Jag vet inte om någon annan har detta problem, men jag verkligen gjorde: Jag har fyra verktyg som har damm samling hamnar - en router tabell, en bänkmonterade bälte/skiva sander. en chop (spets) såg och en Dremel mini bord såg. Jag har också en shop...

Hemgjord sladdlösa shop vac

dag jag ska visa dig hur man gör en hemmagjord shop vac. Detta är mycket enkel och lätt att göra. Im kommer för att visa dig hur man gör detta med en 18v black och decker fläkt, en hink, en slang och ett par andra sak du hittar hemma.Steg 1: Vad du b...

Improviserade Shop-Vac golv munstycke bilaga från en mjölkkanna

så jag var helt inställd på att rengöra min källare. År av sågspån och döda buggar väntade awesomeness som är min Shop-Vac. förutom för en sak - jag kunde inte hitta ordet sopa tillbehöret. Snabbt sjunkit jag i förtvivlan som jag föreställde mig själ...

Göra en shop vac adapter

Jag kunde inte hitta en lämplig adapter till krok upp min shop vac till mitt nya bord såg. Så jag bestämde mig att göra en mig själv av trä.Steg 1: Jag behöver en shop vac adapter 35mm slangen i min shop vac är mycket mindre än kontakten på bordet så...

Automatisera din Shopping!

Dessa dagar, är vi alla upptagna. En syssla som vi ganska mycket alla måste göra regelbundet är köpa matvaror, och om vi har husdjur, vi måste köpa mat, fester och andra förnödenheter för dem också. Jag hatar inte få matvaror, men det verkar som unde...

Lägga till en router tabell med dammsamlare din tabell såg

Detta Instructable visar hur jag ändrade min bärbara tabell såg att ersätta tabellen rätt förlängning med ett gångjärn router bord. Den svängbara tabelldesignen ger enkel åtkomst till ändra routern bitar och justera bitdjup. Avsnittet router är också...

BOKHYLLA DÖRR SOM ERSÄTTER DIN DÖRR.

90 procent av dessa böcker var vatten skadad!!!JAG DONT ÖVERSER FÖRSTÖR BÖCKER!!!IV VILLE BYGGA DENNA DÖRR I ÅR MEN DIDNT VILL FÖRSTÖRA EN MASSA BÖCKER. SÅ JAG ÄNTLIGEN HITTADE LITE VATTEN SKADADE BÖCKER SOM INGEN SKULLE VILJA LÄSA. THATS DEN SVÅRAST...