Krita ombord Jeansjag har spelat runt med krita ombord färg. Jag ville göra något för barnen att njuta av innan skolan börjar. Jag hoppas detta instructable kommer att inspirera dem att skapa ett par krita ombord jeans! Färgen är fantastiska att arbeta med och har oändliga möjligheter.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Krita ombord skor

alla har talat om krita ombord färg, så jag bestämde mig att se vad det handlade om. Jag ville prova något med sko konst. Jag blev helt förvånad över resultatet av denna färg. Det är otroligt! Jag tror faktiskt det är möjligt att använda krita färg p...

Krita ombord kylskåp

eftersom detta är min första instructable jag var tvungen att göra det om öl. Så jag har provat många olika typer av sätt att hålla koll på hur många och vilka slags öl har jag kvar i mitt kylskåp. Som ett hem bryggeri och en hantverk öl dricker är d...

Krita ombord servering tallrik

Hej allaJag gjorde ett par av dessa för julklappar och de var en stor hit. Min fru såg en bild av en online någonstans och ansåg att jag kunde göra dem (som översätter för att göra dessa för julklappar eller annat)De är mycket rakt fram, kan du göra...

Super lätt krita ombord

första omgången upp krita ombord sprayfärg, en träbit och en sander.look på bilderna nedan till exempel.Steg 1: slipa det sand styrelsen så det är jämna, göra detta i ett ventilerat utrymme. ovan är bildenSteg 2: spraya den nu du spray måla den och l...

Söt Teddy kylskåp krita ombord

Min lilla flicka maker, makergirluk, håller klagar att sin pappa inte var gifta. Så vi gifte och teddy krita ombord var en bröllopsgåva för vår dotter, som hon älskade. Liksom alla upptagen familjer är ibland vi lite som fartyg som passerar i natt. J...

Krita ombord Salt och peppar Shakers

här är en annan av mina projekt som krita ombord. Jag älskar att arbeta med denna färg. För denna särskilda projekt. Jag beslutade att inte använda krita på dem, i stället jag använde Slick färg för bokstäver. Denna färg har en stor textur och elegan...

Kaffe behållare med krita ombord märkning

jag ska starta stekning lite kaffe och jag trodde det skulle vara bra att göra några behållare för att förvara kaffet i. Jag valde att använda krita ombord färg så att som jag fick ny kaffe, jag enkelt kunde ändra informationen om kaffe. Även om denn...

Slutaren arrangör med krita ombord

det finns flera stora slutaren arrangör instructables, men jag ville ha en med något att skriva på. Detta är min första instructable, jag hoppas jag tog nog bilder. Njut!Steg 1: Steg 1: material • en trä fönsterluckor av önskad storlek (jag hittade d...

Återvunnet pall Obs pad krita ombord

har en praktisk anteckningsblock där allt du behöver den. Inte bara är det använda återvunnet pallar men också sparar på papper anteckna kuddar enkla att göra och kul för att användaSteg 1: Saker jag använde VERKTYG pall trä (1/4 sågade)Tabell såg sp...

Återställt krita-ombord

jag plockade upp denna begagnade målning (med ram) för några dollar om dagen, och var bara tvungen att göra det till en krita-ombord!Steg 1: Step 1. Jag började genom att skruvarna som höll tråd hängare upp.Steg 2: Step 2. Sedan drog jag ut alla stap...

Krita ombord

min dotter behövde något att hjälpa henne med hennes universitet arbete tidsfrister i ständig förändring.Så gick jag gamla skolan, med en krita ombord.Steg 1: Storlek Storlek bestämdes av mängden Dado järnväg hade jag som en ram för styrelsen.Steg 2:...

Krita ombord Paint hur

krita ombord färg är lätt och ganska billiga att göra, plus kan du göra det i valfri färg....

Magic Rainbowwarrior krita ombord

En dag min skatebuddies och jag var upp till vissa gunga i vår lokala pool. Vi flippade ut grundandet poolen var översvämmade och vi tog våra boardshorts med oss. Men vilken överraskning! Vem hade trott det mytiska magisk Rainbowwarrior med sin magis...

Krita ombord telefon fall

Projektet började eftersom jag ville ge min flickvän en present för den första dagen i hennes grundskolan praktik. Jag ville att det skulle vara något lätt att ta med henne och kul för barnen i hennes klass. Jag tänkte att hon kan låta barnen spela p...

Krita ombord muggar!

Detta är ett sätt att skriva namn på muggar som är flyttbara, men super söt!Steg 1: Tunnar du behöver, Svart Hockey tejpSaxEn muggKritaSteg 2: Skära en bit hockey tejp av.Se till att dess inte för liten, du vill kunna skriva på den.Steg 3: Bifoga det...

Upcycled Cartoon leksakslådan med krita ombord

Min sambo hade en gammal låda/säng Förvaringslåda i sitter i garaget som användes i princip sitta saker på som alltid i vägen. Som med många andra Instructables, jag beslutat att upcycle det och förvandla det till något nyttigt.Jag bestämde mig för d...

Göra en krita ombord färg kan

detta är super lätt, den svåraste delen väntar på färgen att torka.Steg 1: leveranser * Målarfärg kan (eller något annat att måla)* Billiga svart färg* Svarta tavlan färgAtt lägga till lite färgTillval* Band* Färgade sprayfärg* GlitterTips #1 När du...

Krita ombord tabell

Lista:Eventuella tabeller som du vill renovera. (Jag använde en gammal tabell som skadades i en storm.)Paint. Alla färger kommer att göra. Jag rekommenderar latex utomhusfärg.Svarta tavlan färg. Valfri färg. Du kan hitta detta på Wal-Mart för om $11/...

Krita kortet på bordet

det är en ny produkt ute på marknaden som jag vill prova, och eftersom jag behöver göra my Valentine för min gubbe, jag trodde att detta kan vara ett bra tillfälle att prova den. Det heter krita ombord Vinyl, och jag älskar den. Så är detta hur jag a...