Krukväxtjord för köttätande växterjag nyligen beslutat att ge höja köttätande växter en annan skott och fick reda på en hel del om krukväxtjord och andra krav. De varierar mellan de olika växtarter men det finns vissa delar i dem som är densamma. Jag vårdar Venus flyga fällor och Sileshår olika bör göra OK i samma jord. Så, det är den specifika blandning jag gick för.

I samband med lärande "best practices" sätt att göra detta talade jag med torv producenter, professionell anläggning odlare, ett par botanister, säljare och flera entusiastiska och trevlig hobby odlare. Alla hade en "jag dödade min växter historia." och alla hade något intressant att lägga till.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla trädgårdsskötsel hacka: Spara $ på krukväxtjord

Åh älskar jag blommor! Det är så svårt när det är för kallt för lantana och rose moss, min lättskött staples för färg i Texas värmen. Jag gillar stora krukor för blommor att ställa runt, men det kostar mycket att fylla dem med krukväxtjord; Det är et...

Mosse trädgård för köttätande växter

ingenting livar upp fönsterblecket klassrummet som några rovdjur / offer åtgärder. Köttätande växter är den mäktigaste av krukväxter, men många kan bara trivs i fuktig, sura, bog miljö.För att hålla din köttätande växter glad året runt, göra dem en s...

Konstgjord torvmyr för köttätande växter

Vissa växter behöver en viss jord att växa, andra kan växa ganska mycket överallt.En torv är en intressant mark. Det är en fuktig miljö i huvudsak består av att förfalla sphagnum vilket gör det en mycket sura marken men också mycket fattig på närings...

Bygga en mosse för köttätande växter i din trädgård!

Gör du odla köttätande växter utomhus? Om du bor i ett område där detta fungerar, så varför inte ställa upp dem på sina egna mosse? Detta är hur de växer i naturen, så att de ska känna sig hemma, och de kommer ser bra ut. Som en extra bonus, det finn...

Hur att förbereda torv för Flytraps, Sileshår och andra köttätande växter

En förklaring till hur man förbereder kanadensiska torv när du använder den till kruka köttätande växter som Venus flugfälla. Lära sig att göra torv te i processen, vilket kan vara mycket fördelaktigt för nepenthes och Venus flytrap tillväxt.Steg 1:...

Odla köttätande växter! (med resultat)

Hey!I detta instructable jag ska visa dig hur jag växer min köttätande växter!Befrore jag börjar, vill jag säga att jag är holländska, så kanske min engelska inte är så bra. Ledsen för det, och snälla hjälpa mig att förbättra min engelska genom att s...

40 + hacks för dig (den urbana trädgårdsmästaren)

Så bor du i staden.Har du en upptagen jobb...Du är inte hemma mycket...Du gå ut på helgerna...Du har inget utrymme att starta en trädgård...Du har inte ens en gård...Detta är allt trädgårdsarbete storstadsproblem (och preventions från att ha en trädg...

Gör en Planter passar för en kung!

Nyligen har jag köpt några kliva sten formar för att göra en gångväg i trädgården. Jag gillar verkligen konsten i språngbrädor och idén kom till mig att göra en uppvisning som skulle införliva en målade, detaljerad språngbräda som en av de side panel...

Picture Frame Terrarium

Det finns många bra anledningar att ta en gammal tavelram och förvandla det till ett terrarium:Om du vill ha ett terrarium men du inte har mycket utrymme – kanske du bor i ett studentrum, en liten lägenhet, eller du vill bara inte att röran ditt arbe...

Köttätande växt Terrarium

jag har alltid gillat köttätande växter men medan jag odla framgångsrikt andra växter, jag har varit ganska bra och inte hålla liv i de köttätande. Så, i en anda av Halloween säsongen jag tänkte jag skulle ge den en annan försök och göra en fin galen...

Odla ingefära som en krukväxt

om du ska odla krukväxter, varför inte välja växter som är både vackra och användbara? Ingefära är en av dessa växter. Ser lite ut som bambu, med slående blommor (om du kan få den att blomma) ingefära gör ett vackert tillskott till ditt hus och du ka...

Hur att plantera grönsaker eller växter (i krukväxt krukor)

här är en stor sak för frigjorda barn (som mig) som njuta av att få lite smutsig, men inte får av sina föräldrar att gräva ett hål i trädgården. Detta är också för personer som bor i surburan områden och hatar när ekorrar/fåglar/hoboes äta sina gröns...

Vatten dina krukväxter med naturliga organiska gödselmedel gratis

vad du behöver är en läsk flaska, en mäta kopp eller skala, en tratt, lite vatten och lite urin.Steg 1: Fyll soda vatten Fylla en 2 liters läsk flaska med vatten ända upp till toppen av etiketten. Detta ger dig ca 1.7 kullar.Steg 2: Skaffa några urin...

Chic och enkel köttätande växt terrarier

Köttätande växter är fascinerande, och finns i så många spännande varianter. Chansen finns att du har gett en venus flyga fälla en chans någon gång, men det varade inte länge. De massa handelsfartyg trädgård butiker att sälja köttätande växter sällan...

Köttätande växt fack

jag använda facket vattning system för min köttätande växter, men hade massor av fack och krukor överallt. Det var knepigt att få mängden vatten i varje fack höger och avdunstningen var olika, så det krävs frekvent övervakning. Dessutom gav större br...

Full Spectrum köttätande växt Terrarium i en gammal TV

Detta är en stor användning för alla gamla TV som vi alla har att bli av dagligen. Beroende på dina lokala lagar för återvinning, det blir svårare att bli av med gammal teknik, så varför inte prova att re-syfte så mycket som möjligt?Vi hitta gamla TV...

SKOGSMARKEN NIGHT STAND

jag har använt denna stora tegel som jag hittade i parken bakom min lägenhet som en natt stativ för ett par månader och jag om det behövs en liten renovering. Jag gillar att sätta växter och natur överallt jag kan i mitt hem, men jag gillar också nyt...

Pumpa hackor: En överlevnad vägleder för hösten

pumpa Hacks: en överlevnadsguide till hösten levandeDetta är en guide för upptagna människor som är obekanta med pumpor, men vill ha tips på hur man får mer pumpa-y för höstsäsongen.I detta instructable kommer jag att täcka: pumpa Carving, pumpa matl...

Paidasos capensis - växande-omsorg

Sedan jag var ung har köttätande växtvärlden varit ganska lockande för mig. Som barn hade jag en Dionae (Fly trap) om 2 - 3 gånger misslyckas med att ta hand om det ordentligt varje gång...När jag blev äldre och med tillgänglig information med intern...