Laser skär kartong Jupiter 2 modellLost in Space är en av mina favorit retro science fiction TV-program. Jag har alltid velat en modell av Jupiter 2 rymdskepp från showen. Jag trodde det skulle vara intressant att se om jag kunde använda Autodesk 123D och 123D Make för att konstruera en modell av Jupiter 2 tillverkade av wellpapp. Den Jupiter 2 modellen vände ut riktigt bra. Bilder på den färdiga modellen från olika vinklar kan ses ovan.

Jag gjorde detta på TechShop.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Laser skärning kartong för att göra en mänsklig skalle

Kul projekt som involverar laser skärning kartong för att bilda en skalle och täcka med modellering lera.Steg 1: Ladda ner skallen modellFör detta projekt kommer jag laddar ner en 3D-modell av en skalle från Autodesk 123D. Behöver du vara inloggad på...

Laser cut och kartong gör laptop stand.

Steg 1: laser cut eller kartong gör laptop stand.Steg 2: Laser cut och kartong göra laptop stand....

Laser skär kartong Dalek Eyestalk

vad ägnas Whovian vill inte äga en full storlek replik av en Dalek Eyestalk? Med några bilder av Daleks (som den i femte bilden) som en guide, använde jag Autodesk Inventor skapa en 3D-modell av en Dalek Eyestalk, Autodesk 123D göra för att skapa en...

Laser skär kartong gardiner

Jag flyttade in i förlägga av en vän där det fanns inga fönster nyanser i den sovande rum.Så jag bestämde mig att lägga till några. Utmaningen:Den konstruktion måste vara tillfällig, dvs 100% flyttbara när jag flyttar ut.Nyanser ska vara enkelt att s...

Laser skär kartong Nomad utrymmesonden

en av mina favorit science fiction karaktärer är Nomad från ursprungliga Star Trek. Nomad medverkade i den delen som kallas "The Changeling". Nomad var mer än bara någon utrymmesonden: Nomad kunde sväva, hade nästan obegränsad makt och var känna...

Laser skär grön stuga modell

High School projekt som introducerar studenterna till hållbarhetsprinciper och designa för ett netto noll energi byggnaden. Eleverna modell först deras gröna stuga och regn vattentankar med Autodesk Inventor. Med hjälp av laserskärning och 3D utskrif...

Laser skär Star Trek Enterprise modell

Detta är ett projekt jag gjorde under min vistelse på Instructables som Artist in Residence, juli 2013. Det är en del av min pågående laserskurna advent kalender projekt. Projektet bör hamna i en uppsättning av 25 liten konstruktion sätter, för leksa...

Kartong/Duct Tape modell helikopter

* Obs * inte flyga; Det snurrar bara det är propellors. Denna helikopter är något jag har velat göra ett tag. Tänk på att detta är bara en prototyp, och även om det fungerar bra, kroppen av helikoptern skulle se mycket bättre i plast eller trä. Krets...

Laser skär kartong armborst

Här är min fullt fungerande kartong armborst jag gjorde med hjälp Techshops laserskärare!Steg 1: skiss Jag började med en Idéskiss av delar och övergripande utseende av design. Jag gjorde sedan en raffinerad linjeritning från idéskiss.Steg 2: importe...

Laser skär kartong svärd

Dags för lite kartong svärd action med den laserskärare på Techshop!Steg 1: skissJag började först med en super detaljerad KLOTTRIG skiss av en sval sett svärd som jag kommer att använda som mall.Steg 2: importera Jag importerade skissen till Illustr...

Laser skär TIE Fighter modell

Hej alla!Efter många hjälp jag hittade på denna webbplats, beslutat jag äntligen att börja dela saker också. Detta är min första instructable, så jag hoppas det blir tydlig och bra förklarat.Jag är också franska, så om du upptäcker några fel Låt mig...

Laser klippa din egen Google kartong med Ponoko

Google kartong är en enkel och kostnadseffektiv headset som låter vem som helst med en smartphone att njuta av några riktigt coola virtuell verklighet.Detta instructable omfattar hur du använder tjänsten online laser skärning Ponoko att skapa och sät...

Kartong Yeti Effigy

Yukon pedagogiska Theater närmade sig YuKonstruct tidigare i år för att be om makerspace och Chris Lloyd, som designade kartong flygplan kostymer, skulle vara intresserade av att bygga ett porträtt för Burning bort vintern Blues. Naturligtvis hoppade...

DIY Robot kartong hjälm

Här är en Visa stoppa hjälm att skapa en robot kostym runt.Du kan antingen hämta filer, skriva ut, spår och klippa din egen kartong eller besöka min Esty butik och köpa kitet och jag ska skära bitar för dig! Obs: Använd handskar för att undvika pappe...

Design med Neje laser gravör på Mac OSX

Lång tid letar efter en liten och bärbar laser gravör för skriva och design på plast, läder och papper. Jag vill ha en laser som kan gravera också lite PCB, och jag vill använda den här på min mac. Jag har valde den lilla laser gravören Neje. Denna m...

Kartong Stormtrooper hjälm

Här är ett roligt projekt för Halloween eller bara för att skapa din egen crazy Star Wars inspirerad skapande. Du kan antingen hämta filer, skriva ut, spår och klippa din egen kartong eller besöka min Esty butik och köpa kitet och jag ska skära bitar...

Boba Fett kartong hjälm

Här är ett roligt projekt för Halloween eller bara för att skapa din egen crazy Star Wars inspirerad skapande. Du kan antingen hämta filer, skriva ut, spår och klippa din egen kartong eller besöka min Esty butik och köpa kitet och jag ska skära bitar...

Kartong Darth Vader hjälm

Här är ett roligt projekt för öppnandet av den nya Star Wars denna vecka. Du kan antingen hämta filer, skriva ut, spår och klippa din egen kartong eller besöka min Esty butik och köpa kitet och jag ska skära bitar för dig!Obs: Använd handskar för att...

Laser graverad flöjter och lasered presentation box

jag ville göra en dusch gåva till min systerdotter. Jag bestämde mig för att jag ville göra en uppsättning av fyra graverade kampanj flöjter.På grund av cool "Z" stjälken, jag ville se till att justeringen var korrekt för design. Jag tänker inte...