Lätt, konsekvent & billiga Toner överföringsmetod för enda & dubbel dubbelsidig PCBJa, men en annan toner överföra PCB Etsning tutorial - men vänta! Jag har experimenterat mycket och hittade på för att producera tillförlitliga resultat. Hemligheten är i utförandet, inte material. Jag nu producerar 2 dubbelsidig PCB med perfekt spår på min 1: a försök. Så, låt oss gå...
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord dubbla lager PCB med toner överföringsmetod

Hemmet gjorde är mönsterkort (PCB) ett utmärkt sätt att prova din prototyper innan du skickar dem för tillverkning. Överföringsmetoden toner är ett enkelt sätt att PCB eftersom allt du behöver är en skrivare, ett järn, vissa laminat och etsning agent...

PCB Etsning - Toner överföringsmetod

Detta är en annan kretskort vilket gör video. Jag kommer att använda metoden Toner Transfer för att göra mina egna kretskort. Kolla in länken projekt koden på min kanal att få filer som är associerade med denna bygga.Kassan forumet!http://themagicsmo...

Toner överföra metod och klistermärke metod av PCB tillverkning tillsammans med EAGLE handledning

"ett tryckt kretskort eller PCB, används mekaniskt stöd och elektriskt ansluta elektroniska komponenter med ledande vägar, spår eller signal spår etsade från koppar täcker laminerat på ett icke-ledande substrat." är definitionen som anges i Wiki...

Heatless (kall) Toner överföra för PCB

Toner överföringsmetod för att göra PC styrelser är mycket praktisk och ekonomisk. Användning av värme för överföring är inte. Stora styrelser expandera med värme (mer än laser tryck) och värme tillämpas på toppen av toner och inte till botten att ko...

Toner överföring för PCB: eldkastare stil

Hej alla!Om du är en intresserad av elektronik-, chanserna är du försöker (försökt eller gav upp försöken) att göra dina egna PCB.Gå för professionella PCB tillverkning kan vara en mycket bra idé, speciellt om du arbetar med något där tillförlitlighe...

Toner överföra nr-Blötlägg, hög kvalitet, dubbelsidig PCB hemma

Varning: Det finns varma ytor, kemikalier och eventuellt sjuk rekommenderas åtgärder som du förväntar dig i många Instructables här. Du kommer också att köra tejp och un-godkända papper genom en laserskrivare. Det finns en mycket verklig fara för Mes...

Modifierade Lamineringsmaskiner för PCB Toner överföring

om du använder toner överföringsmetoden för din PCB, detta hack är för dig.Toner överföring är min favorit metod för PCB prototyper till 10 mil spår. De grundläggande stegen redan beskrivas noggrant, du kan hitta några bra tutorials på nätet:Laser sk...

Billigt och enkelt Toner överföra för PCB att göra

det finns massor av människor som nämns om att använda bläckstråleskrivare glättat papper för att göra Toner överföra. Det kan göras. Men det är inte lätt att ta bort den efter strykning. Du har blöt PCB i varmt vatten i mer än tio minuter. Det är ga...

Glas etsning med Toner överför mallar

jag nyligen började experimentera med glas etsning grädde. Det finns många kreativa saker du kan göra med det, men för att skapa riktigt coola mönster du måste spendera mycket tid trimma dina stenciler. Jag ville hitta ett snabbare sätt att skapa kom...

De flesta Simple Home-Made PCB genom Toner överföring

jämför med Photo-sensitive PCB, toner överföring PCB kräver mindre verktyg, steg att göra, också varje lätt att kontrollera. Vi avslutar denna enkla styrelse i 10 minuter. Naturligtvis, vi ger en mycket professionell PCB service nu, du kan få en myck...

Toner överföring material skriva ut prov

i sommar jag testar som utskrivbara material bästa göra järn-på toner överföring (till PCB), här är de första tryckta resultaten. Jag fick aldrig riktigt någonstans eftersom när jag försökte överföra test 6, jag skev skiten ur styrelsen och papperet...

Vit lim släppmedel för PCB Toner överföring

Efter att ha spenderat två och en halv månad av samlad insats provat olika metoder att överföra bilder till en koppar klädda styrelse. Jag har nyligen upptäckt en enkel, låg skicklighet metod för att göra. Resultatet är en överföring som ser ut som e...

Toner överföring genomgång

Överföra toner med en Lamineringsmaskiner - de mest fantastiska videorna är ett klick bort detta är en mycket tråkig video med ingen soundtrack och ingen berättarröst. Jag verkligen bör ta bort detta. Suck.Varning: gummi rullarna värms med stark upph...

HacKeyboard, ett mekaniskt tangentbord byggs från grunden

Hej Karl "instructablers"! I detta instructable jag ska presentera ett helt nytt projekt som jag har just avslutat. I själva verket använder jag själva projektet för att skriva detta instructable. Jag presenterar för er den fantastiska, fantasti...

Brända ESC? Hur att återuppliva ett dead ESC?

Hej, Karl RC Hobby. Först av allt, jag är inte mycket allvarliga i RC eftersom jag spelar mer på robotics, men i det verkliga fallet RC komponenter används allmänt inom detta område, särskilt servon och outrunner. De är bra för låg budget robot med r...

Telefon laddare

Detta är en enkel telefon som använder en spänningsregulator 7805.Material/delar/verktyg:spänningsregulator 7805små aluminiumplåt (38x27mm)termisk pastaUSB-kvinnliga uttagetKopplingsplint (för anslutning)skruv2 x 10uF kondensatorer (SMD)180 ohm resis...

DIY - USB-OSCILLOSKOP i en TÄNDSTICKSASK

Jag presentera en "Bäst i KLASSEN", "Fullfjädrad" DIY-USB-OSCILLOSKOP som är "Verkligt DIY".Mitt mål är att ge en billig Digital-lagring-oscilloskop för studenter, blivande ingenjörer och hobby.Denna USB-oscilloskop kunde var...

DIY kretskortet

jag vill dela mina personliga erfarenheter med värme toner överföringsmetod för att göra PCB.Det är lätt att lära sig för nybörjare och det ger mycket bra resultat för rimligt pris.Snabbt prototyping med roliga!Njut!...För att få mer info om flytande...

Proxxon MICROMOT drill stå MB 140/S ljus

För en tid sedan jag köpt MICROMOT borren stå MB 140/S och jag märkte att när jag använder borren på mitt skrivbord med overhead ljus jag inte kan borra exakta hål eftersom borr i nyanser av stativet. Jag beslöt att göra en LED-ring ljus passar till...