LEGO PSP innehavarenSe Steg
Relaterade Ämnen

UMD hållare för lego psp dock

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en 3 umd hållare för lego psp docka från magiska silvertejp ungen. Det är en länk till dockSteg 1: utrustning vad du behöver:2 x 2av 818 x 1av 81 x 4 av 10sorry om dem alla att vara gick jag inte h...

LEGO PSP Dock

detta är min första Instructable och det är hur man gör en Lego PSP Dock.Dock var avsedd för "fett" PSP så jag inte vet vädret som det kommer att fungera med PSP slim.Steg 1: Du behöver Här är en lista på delar som du behöver:1 bottenplatta 8 x...

PSP innehavaren

hålla ögonen öppna för min Instructables eftersom jag är för närvarande gör andra tillbehör för PSP som:(1) PSP laddning innehavaren.(2) PSP spel fall innehavaren.Njuta av och lämna några kommentarer. Jag inte bara tillbehör, jag vet också mycket om...

LEGO psp docka

hur man gör en lego docka för psp.its enkelSteg 1: vad du behöver bara försöka räkna prickar...Steg 2: sätt ihop ordna bitar att se ut som dis...Steg 3: allt gjort! det ska se ut dis......

Sugru LEGO Badge innehavaren

Detta var en annan projektidé för våra Sugru bygga natt i September. Detta är ett enkelt och roligt projekt att liva upp ditt kontor!Steg 1: material SugruLEGO minifigurSteg 2: Hur man gör det Ta en ganska liten mängd Sugru och knåda den tills den är...

LEGO Tablet innehavaren

Detta är en enkel LEGO modell att fästa en tablett vid sidan av en skåp - säng som visas här - att hjälpa dig att leva i framtiden så snart som möjligt!Steg 1: Gör kanter Basen av tabletten kommer att sitta i mellan två av dessa U-formade parentes. A...

LEGO Baseball innehavaren

jag är säker på att du har en mycket viktig baseboll någonstans som kan signeras eller något. Och jag är säker på att du inte vill spendera pengar på att få ett stativ för det, så varför inte göra ett billigt och lätt av Legos.Steg 1: Start Du kommer...

LEGO PSP inte funktionella med L och R-knappen

Detta är min första Instructable.Steg 1: 1Steg 2:2Steg 3:3Steg 4:4Steg 5:5Steg 6:6...

LEGO bullet innehavaren

Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Steg 9:Steg 10:Steg 11:Steg 12:Steg 13:Steg 14:Steg 15:Steg 16:Steg 17:Steg 18:Steg 19:Steg 20:Steg 21:Steg 22:Steg 23:Steg 24:Steg 25:Steg 26:Steg 27:Steg 28:Steg 29:Steg 30:Steg 31:Steg 32:Ste...

Enkla PSP konsol och spel innehavaren av bannana uppfinnaren

detta är en hållare för din psp och 3 spel psp spel denna mycket enkla att göra.Vänligen njuta!!! : DSteg 1: byggnad. Dessa är stora bitar av innehavaren, bygga dem som visas.Steg 2: Ansluta och stödja. Connect bitar som visas Glöm inte gul/mörk grå...

Sony PSP audio dockningsstation

för en tid sedan fick jag en Sony PSP av en slump. Mina föräldrar vann det faktiskt, som ett pris på en stad fete.Jag är inte förtjust i TV-spel, men jag gillar PSP: s anlagen så multimediaspelare (video, MP3-filer och Wi-Fi Internet radio). Jämfört...

Universal Lego Pod

min gamla legos ringer mig hela tiden. De är kul men unuseful för andra saker än spela som ett barn. Men häromdagen, jag titta på några lego lådor i min garderob, och jag säger... Jag kan göra något mer!Jag om och om och jag mindes att jag behöver et...

LEGO USB-inga verktyg

Idag kommer jag visa dig hur man gör en Lego USB flashdrive med inga verktygSteg 1: Vad du behöverDu behöver en flashdrive, en 4 x 4 platt bit, två 4 x 1 tegel, två släta 4 x 1 platta bitar, en 4 x 1 platt bit, två 4 x 2 platta bitar och två udda bit...

PlayStation Portable laddning och spela docka med mobiltelefon hållare

förord:Så här är jag. Jag har själv varit en regelbunden instructables.com användare för en tid nu har slutligen tagit tid att skapa min första instructable. Njut!Jag satt i min flickvänner house baby sitter vovven, uttråkad som alla skäl kunde tving...

Ultimate DeskSquid / hjälpande Hand

behöver en Hand? Detta är en mashup av flera mycket smart instructables och en artikel från MAKE. Medan lödning och arbetar på kretsar hade jag en massa problem håller trådarna/komponenter för lödning och även se vad som hände. Jag har använt hjälpan...

LEGO Wii Remote innehavaren

detta är en enkel modern lego wii remote innehavare. Det lutar i en position perfekt nog så att den hålls på plats. Obs: Wii Remote behövs för innehavaren att arbeta och bo på plats.Steg 1: Delar Check Allt vi behöver är 1-2 x 1 Lego tegel, 1-3 x 2 t...

LEGO AA batteri innehavaren

Detta är en lego AA batteri innehavaren att ersätta köpta batteri hållare. Det kan hålla 2 AA-batterier som kopplas i serie för att lägga till spänning.Avsett ändamål:Om du vill ersätta butiken köpte innehavare att driva små elektroniska fans eller l...

LEGO Kleenex låda innehavaren

denna Lego Kleenex låda innehavaren lägger en lekfull touch till varje barns rum! Det är ganska enkelt att konstruera och upptar bara några minuter av din dag. Börja genom att stapla legos runt en Kleenex låda. När du nära toppen av rutan, placera le...

LEGO penna och penna innehavaren med Pot

detta är min sjätte instructable. Det är en penna innehavaren med en pott som är byggd av Lego. Jag in det i helgen projekt tävling och "Jag kunde göra som" tävling så snälla rösta på mig om du gillar den.Steg 1: Penna och pennhållare Steg 2: Po...