Liten Skorpion CharmDenna lilla Charm kommer att lägga skönhet/svalka på väskan! Stegen är enkla men det ser svårt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Liten bok Charm handledning

Super söt - liten bok charm! Härligt att hänga på en Nyckelknippa! Använd din favorit papper och göra något speciellt för någon! De kommer att älska det!...

Bertie Botts gelé bönor Charm

Hej alla dess Momo och dag jag kommer att visa du ännu en annan Harry Potter tutorial. Gå kolla in min choklad frog box tutorial om du älskar Harry Potter! Du kan också kommentera om du vill ha mer HP tutorialsSteg 1: leveranser 1-mall visas ovan2 -...

Vävstol katt Charm

så jag fick en förfrågan för en katt från Abigail02, så tack till henne, detta ' ibles var möjligt! Hon har en fantastisk profil och några stora Instructables, så kolla in hennes profil! Hur som helst, idag jag ska förhoppningsvis Visa dig hur man gö...

Polymer Clay Charm (cupcake)

detta är en liten charm perfekt för handgjorda födelsedagspresent för vänner och familj.Steg 1: Cupcake mögel Redo din cupcake mögelSteg 2: Välj din färg för basen Välj en färg av lera för botten av din cupcake och rulla den till en boll.Steg 3: Tryc...

Halloween godis glassar och dekorationer

detta är en kul bordsdekoration och också roligt godis behandla för ungarna! och roligt att göra också... :-)Förnödenheter som behövs:Spets eller tema bandSäckar Lifesavers godis (täckt med plast beläggningar)Glas eller plast fruktglass koppar - ditt...

Mekaniskt hjärta

Liten ruta gjort med polymerlera, med rudimentär mekanism.Du kan fylla den med kärlek ord och erbjuda till någon speciell!Steg 1:Material som används i projektet:-Polymer lera-2 cookie fräsar med 2 olika storlekar-fimo vätska-Epoxi lim-prägling pulve...

Wire Wrapped hängen med förstenat trä!

Wire Wrapped hängen!För att göra dessa awesome hängen behöver du några jordig skatter!Jag gick till Arizona för att besöka min syster... som av en slump, bor nära Petrified Forest.Vi vandrade en open trail och snubblat på miljontals bitar av förstena...

Sparsam hink stubbe

I min pågående strävan att förvandla mitt sovrum till en skogslänkar wonderland bestämde jag mig för jag behövde en nyckfull stubbe att lägga till inredningen. Jag beslutade att stubben skulle räkna ut för att vara en perfekt night stand att hålla mi...

Valentine s hemlighet att hålla valnöt

Hej allaJag är en steampunker, är jag också en romantisk make och far till en dotter. Och det är därför jag vill presentera detta instructable som min valentine´s gåva till dig.Några valnötter kvar från vårt Chritmas parti, förde mig till idén att sk...

Bento Lunch trälåda

packa en söt lunch och göra alla i cafeterian svartsjuk med din söta anpassade bento låda!Bento lådor är super cool, men så dyra online! Jag gjorde detta till en av material jag hade runt huset; Det var praktiskt taget gratis! Det tog mindre än två t...

Enkel fläta

detta är en mycket enkel hår due som jag älskar att bära eftersom det är enkelt och roligt. Det fungerar på medellång och lång hår, och du kan göra det på dig själv, en docka, eller någon annan. Jag använder en amerikansk flicka docka =)Steg 1: Samla...

Liten knubbig Dino Charm - Polymer lera Video Tutorial

Hej alla! Detta är JB TheHowToDude och jag ville dela en polymer lera handledning med er alla som visar dig hur man gör en super lätt DIY knubbig Dino charm! Detta är min första tutorial, så säg mig vad du alla gillar eller vill ändra för den nästa v...

Söt liten man design, Mobiltelefontillbehör, mobiltelefon charm

förbereda materialet:6 mm Svart agat runda pärlor X36 mm jade jadeit runda pärlor X2No.72 sladdar med 2 färger 1 meterÖvrigt:Sax, mäta band , lättareSteg 1: Förbered en NO.72 röd sladd, vik den på mitten och börja fläta armband med orm knut. Klicka h...

Torr-montering en skorpion

förordOkej, vet de av er som känner till min andra Instructables vad som kommer... Några mycket viktiga saker att komma ihåg innan vi tar ännu ett enda steg på ämnet av torr-montering en skorpion.1. scorpions är inga leksaker. De är kännande djur pre...

A verkligen magiska Harry Potter trollstav för Lumos och avslöja dina hemligheter charm

till min instructable för den '''Awesome Harry Potter trollstav ''', här är en mer teknisk version. Fortfarande lika vacker att titta på (mer så om du har övat på den enklare versionen) och ännu en faktiskt utför magic (om än vetenskap driven magic)....

Medvetenhet tatuerat menyfliksområdet Charm

månaden är oktober och det är Bröstcancermedvetenhetmånad, jag trodde jag skulle göra något enkelt. Vem som helst kan göra, dess också bra sätt att öva frivoliteter för dem som börjar. Menyfliksområdet färg kan göras i valfri färg. De gör stora gåvor...

Hur man gör en Majora's Mask lera Charm

vill du göra din egen Majora's Mask charm men har varit skrämmas av hur komplicerat det ser ut?Denna handledning kommer att bryta ner det i flera lätt och hanterbara steg med massor av bilder som hjälper dig längs referens.Här är de material som du b...

Pärlstav vinglas markörer/charm

detta är hur man gör formen vin glas markörer/berlocker.Den grundläggande formen är en triangel av pärlor, så du kan också göra dem till halsband hänge, örhängen, pärlstav bunting eller (min mors förslag!) - en bikini!?!Steg 1: För att starta, måste,...

Clue (eller Cluedo) glas vin charm

Clue (eller Cluedo som vi kallar det här i Storbritannien) är en fantastisk spel som typ av har glömts bort i vår moderna tid. Till skillnad från monopol och Scrabble, människor är inte köar för att spela app versioner av det, men det var ett bra spe...