Mikrovågsugn 5min kakadetta är mycket enkel och snabb men också en Gud tårta.
För en person eller två att dela

Ingredienser:
4tbs mjöl
4tbs vitt socker
1/2ts bakpulver
3TBS coco pulver
4tbs mjölk
1TS vaniljextrakt
1 ägg

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla inga ägg/mjölk mikrovågsugn ananas kaka

Superenkel, 3 minuters mikrovågsugn kaka som är säker på att tillfredsställa den otåliga sötsaker.Steg 1: Ingredienser:1/3 cup cake mix, vanlig gul fungerar bäst2 tsk kaffe creamer, alla slag (vi använde pumpa krydda creamer och det var jättegott)2 m...

Mikrovågsugn LAVA kaka

jag har försökt ett recept på en snabb lava tårta. Tyvärr, jag äger inte en ugn så jag ville ha en mikrovågsugn version.Jag försökte många recept tills igår kom jag upp med ett perfekt recept.För de bästa lava kakorna du behöver en bra kvalitet mörk...

1 minut mikrovågsugn choklad kaka

Detta är så enkelt att du kommer att älska det!Steg 1: 1. Samla dina ingredienserDu behöver: 2 tb sked för alla ändamål mjöl, 1 tb sked av kakaopulver, 2 tb sked socker/Stevia, 2 tb av flytande mjölk, vaniljextrakt, 1 litet ägg, nypa bakpulver, 1/2 t...

Susan är fuktig mikrovågsugn choklad kaka

Recept finns på www.cuchinasafe.comSteg 1:...

Lava skivan kaka i mikrovågsugn

sockerkaka med choklad härdat skiva? Du borde prova detta recept.Denna maträtt är gjord med saker jag hade rester i min hem lite är det fortfarande värt att försöka :)Steg 1: Ingredienser för kaka jag skulle föreslå dig att använda komplett kvantitet...

Mikrovågsugn Funfetti mugg kaka

Funfetti, aka sprinkles, aka godis bitar... vad du vill kalla dem, de är själva förkroppsligandet av söt, festliga godhet som vi förknippar med födelsedagstårta. Idag, ger jag dig ett sätt att bokstavligen ha kakan och äta den, alla på under 5 minute...

Mikrovågsugn kaka i en mugg!

Detta är min första instructable så du inte hatar också säga mig hur jag kan förbättra min instructable VänligenSteg 1: ingredienser Här är vad du behöver att komma igång! Mugg (duh), gaffel, mäta skedar, mjöl (4 msk), varm kakao mix (5-6 msk), vanil...

Orange upp och ner kaka i mikrovågsugn

Detta är rent eggless kaka gjord i mikrovågsugn. Intressant att laga mat, mumsigt att äta med fantastisk orange glasyr, är denna kaka himmelska.Ingredienser:Kaka MaterialRaffinerat mjöl (Maida) – 1 dl florsocker socker – ½ kopp bakpulver – 2 tsk raff...

Mikrovågsugn kaka

detta är absolut är 100% bästa mikrovågsugn tårtan jag ätit i mitt life.* det tar 5 minuter att kasta tillsammans och det smakar som socker cookies och textur som riktig tårta. Jag tittade på Masterchef AU i natt och Matt Preston var att göra en mikr...

Choklad mikrovågsugn kaka

ett par veckor efter att jag listat ut vanlig mikrovågsugn kaka jag hade ett allvarligt sug efter choklad kaka. Jag behövde det! Samtidigt har jag ett härligt recept på en gigantisk chokladkaka, mådde jag inte alltför upphetsad om bakning i en timme...

Mikrovågsugn kaka i en kopp

Disclaimer: mugg eller kopp blir mycket varm.Hatar att göra en hel sats av cookies? Här är ett snabbt och enkelt sätt att ha en tillfredsställande, söta mellanmål utan alla röran.Material:Mikrovågsugn säker mugg eller ett glas cup.Ingredienser:1 Tbl...

Mikrovågsugn Nutella mugg kaka

detta är läckra! Det har inte det hemska svampig konsistens du hitta i de flesta mugg kakor nyligen. Här är fluffig och fjädrande tillagning.Ingredienser:1/4 dl Nutella1/4 cup mjöl3 T mjölk1/4 tsk bakpulverSteg 1: blanda! Sätta alla ingredienser i en...

Mikrovågsugn Oreo choklad kaka

Detta är ett mycket enkelt receptSteg 1: ingredienser3 oreosnypa bakpulver30 gram mörk choklad2 msk mjölk7ml vatten1 tsk florsocker sockerSteg 2: Att göra ganache Tillsätt vatten i en kastrull.Lägg till mörk choklad.Låt det smälta.När smält låt det s...

Mugg / tårta (inbakad i mikrovågsugn)

Hi!Jag sa min flickvän vill jag äta något sött och hon visade mig hur man gör denna kaka. Det är verkligen lätt (även jag kunde laga den!: D) och snabb (det tog mig ca 5-10 minuter ;)) och smakar verkligen bra (det påminner mig en choklad sufflé)! Ja...

Strawberry Shortcake tårta (med mikrovågsugn konditorivaror grädde!)

Jordgubbar, vispgrädde och svampig cake - få saker är mer awesome på en sommar picknick än jordgubbsmousse. Med alla samma smaker, denna tårta är lätt att förbereda och kräver endast minimal ugn-tid tack vare en mumsig kaka skorpa, mikrovågsugn kondi...

Choklad mint tårta i mikrovågsugn

någonsin tänkt på att göra en annan kaka i mikrovågsugn men inte bra på det på grund av inga ingredienser? Åh jag har men nyligen tänkte jag prova remix en klassisk smält choklad kaka här med smak: D dvs mynta. Det var jävligt gott. inte gör detta me...

Mikrovågsugn Vanilla sockerkaka med choklad Ganache glasyr

detta är en stor kaka som jag bara älskar att göra och äta. : D. Jag gjorde det på nyårsafton andra gången och alla älskade det!!Steg 1: ingredienserFör kakan: 100g (1/2 dl) socker 100g (1/2 kopp) smör 2 ägg 100g (1 dl) alla ändamål mjöl 1 tsk bakpul...

Mikrovågsugn citronkaka

Denna mikrovågsugn kaka är bäst av alla mikrovågsugn kakor jag någonsin haft! Det smakar helt underbart. Citronen ger det en bra smak. Det är svårt att tro det gjordes på mindre än fem minuter! Jag verkligen vilja något citron, det var lätt att göra...

2 minuters Chocolate Chip mikrovågsugn Cookie

Okej, vem älskar inte en varm, sentimental, choklad-chippey cookie? Visa mig den personen. Du kan inte, kan du? Det beror på att personen inte existerar.Alla älskar en chocolate chip cookie. Kanske det påminner dig om din barndom, kanske är det socke...