Mitt senaste projekt TARDIS Tesla

TARDIS Tesla är en elektrisk prestanda/spel som involverar två stora tesla spolar, en replik TARDIS och sonic skruvmejsel TV fjärrkontroller. Hur den fungerar är det två spelare med en sonic skruvmejsel att de använder för att spela ett spel av tjurar och kor dessa sonic skruvmejslar har accelerometrar i dem som upptäcker rörelse liksom upp, ner, vänster, höger, ect. Spelarna flyttar sina skruvmejsel för att mata en sekvens av kommandon som tilldelats varje rörelse. Varje skruvmejsel har en motsvarande spole kontrollerar via ett datorprogram och arduinos. Två spelare (eller följeslagare) Visa förmåga att använda en sonic skruvmejsel för att få tillgång till TARDIS. När de kommer in i del av combo, bränder deras motsvarande spole en bult av lightning på TARDIS. Om det stämmer, den bult låter som en sonic skruvmejsel och om det är felaktig låter som en fel signal. Som någonsin vinner får välja en låt att spela på spolarna.

För mer information gå till http://www.gofundme.com/TARDIS-Tesla

Uppdatering

Vi har byggt en 8ft spole och har kört det ett gäng. Du kan söka efter bilder, videor och mer information.

Här är en video av jordnötter tema som spelas på spolen.

http://youtu.be/Wlo4gocR9eY

Relaterade Ämnen

Mitt personliga projekt

för de senaste två åren, min skola (tillsammans med andra mitten skolan nästa dörr och gymnasiet) har ett Campus Clean-up varje vår. Sponsras av Go Green klubben på min skola, har vi stadigt minskat mängden strö runt campus.Det första året, 2009, tog...

Mitt stora projekt

jag har detta problem. Du ser, jag inte gillar spendera alltför mycket tid på saker, ser att jag är en lynnig tonåring som inte orkar göra så mycket. Jag gillar att ha slutprodukten. Så, jag bestämde mig önskade att ändra. Jag försöker göra en jätte...

Senaste projekt

så det är bara några diverse projekt jag arbetat med och bara inte har skrivit.Första 2 bilderna är av en Squad Automatic Weapon arbetade jag på för lite men har inte varit motiverade att arbeta på det nyligen så jag demonterade det det skulle vara b...

Mitt andra projekt: 1947 ford traktor

Detta projekt är en lite nyare men inte super nya. Denna traktor satt på min mamma och pappas egendom när de köpte den. När jag såg det trodde jag det skulle vara snyggt att få igång. hittills har jag lärt mig att motorn inte gripas (gärna), startmot...

Mitt Kegerator projekt

detta är min nya kegerator jag precis avslutat byggnad. Jag använde 4.6 kubikfot Igloo kylskåp från Walmart. Jag köpte en dörr mount keg kit från dryck fabrik och byggde min egen tower. Det är stor nog att rymma en sjätte tunnan, 5lb c02 behållaren o...

Mitt andra projekt: Arduino 2.4" TFT

Förra gången jag hade ett projekt på 16 x 2 LCD-display. Efter det tänkte jag, "det skulle vara häftigt om du använder en färgskärm istället." När jag sökte en färgskärm för Arduino UNO, fann jag det finns begränsning med UNO:"På grund av b...

Flytta mitt andra projekt: 2.4" TFT vidarebefordra

Naturligtvis kommer inte jag vara nöjd med att vrida på TFT bara, nu vill jag testa funktionen av pekskärmen. Vi måste hämta UTouch bibliotek och göra kalibrering först innan testning.Länken är som följer:http://www.elabpeers.com/2-4-TFT-LCD-touch.ht...

Mitt åttonde projekt: Robotarm med smarta Tank chassi och Bluetooth

Robotarm är en mycket intressanta saker. Det kan flytta och hålla något, men det är bara på en viss plats. Vad sägs om om vi sätter det på en robotbil och låt bilen ta robotarm att göra vissa jobb? Detta är en uppfattning om detta projekt.Steg 1: del...

Mitt trebladiga projekt

väl först måste du köpa trebladiga och du kan gå till micheals att få alla dekorationer och sedan u bara sätta allt tillsammans inkorg mig för instruktioner...

Mitt återvinning projekt

Hej jag talar inte enlgish men jag ska försökaär första gången som jag lägger något häri detta fall vi återvinning en gammal datorVi behöver på utsidan av datornVi behöver en borr, en skruvmejsel, gångjärn, träskruvar för gångjärnet1, vi tog på dator...

Mitt Pergola projekt

hur för att bygga 8 x 10 fötter enkla Pergola för din trädgård som du kan växa druvsorter rätt nästa till det och det kommer så småningom täcka det för dig och ge dig en fin nyans.Steg 1: Material och storlekar Här är en lista över material:Jag föres...

Sidan projekt nr 4

Alright så detta är mitt senaste projekt. Detta går ur min zon lite eftersom detta är ett hagelgevär. Den laddar genom botten av tunnan. Det passar två blå stavar i porten. Du måste ha ram drog tillbaka innan du läser in rundor. Det finns också en my...

Min nya projekt en 1920-23 modell T

här är mitt senaste projekt. en modell t han inte har varit ur trailern sedan jag fick honom (hans namn är henry) men jag vet att motorn inte är gripen. Det finns inget vatten i kylaren och han har en vev på framsidan. killen jag fick honom från var...

Hur man bygger projektet Enigma mindre

Här är mitt senaste projekt - Enigma mindre. Det är kompakt, har en massa banor (5!) och ser cool. Namnet föreslogs i min fråga "Hur skall jag kallar min nya K'nex ball maskin" det ser ut som projektet Splat, men jag ändrade det. Min tillägga -...

Hemgjord vattenmelon öl

Hur många läckra saker kan du göra från en vattenmelon? SÅ MÅNGA *! Mitt senaste projekt: vattenmelon öl. Inspirerad av 21 ändringsförslag bryggeriets helvetet eller hög vattenmelon öl, jag ville prova och göra min egen version med färsk vattenmelon...

IRON MAN 3 MK42 kostym

Hej alla!Tja är jag tillbaka med mitt senaste projekt... min alla helt nya kostym från IRON MAN 3Jag kommer att lägga alla steg instructables för denna kostym snart!Här en sneak peek, hoppas ni gillar det!Sekkei.Facebook.com/sekkei.props...

Väduren elektrisk cykel

Hej alla.Jag är här att presentera mitt senaste projekt. En elektrisk cykel med en ram byggd specifikt för det. Ingenting omvandlingar och konstiga saker.Det första du ser är den första designen. Det skapades till hus inne i en särskild av delarna so...

En iPod projektor - gjord från papperskorgen!

Detta är ganska häftigt. Det är en iPod-projektor, tillverkad av skräp och skräp som jag hade ingen användning för. Jag hade en converse sko låda, ett förstoringsglas från en trasig hjälpande händer, två högtalare från en gammal solar/vev radio och e...

Tyg Stencil gitarr

jag lappat upp i halsen och kroppen var sargade i mitt senaste projekt, (The Skateboard gitarr) och experimenterade med sprayfärg och idén att använda tyg som en stencil.Jag använde mångfaldiga-Color lastbil/skåpbil/SUV färg, som jag tror är en lack....