Modular hyllor till vinställ konverteringSom ett vin älskare höll jag en samling av mellan 150 och 200 flaskor vin. Som man kan föreställa sig, krävde detta en hel del vin rackutrymme som jag skapat under min köksbänk med modulära vinställ. Beroende på förändringar i min hälsa, jag är inte längre kunna njuta av min vino som jag en gång gjorde, och så dessa rack har blivit oanvända.

Under tiden, min familj har vuxit och så har vår ömsesidiga kärlek till matlagning. Så mycket så att vi behöver mer hyllutrymme för skålar, fat, prylar, osv... Vi står inför ett val, antingen avskaffa Vinställ och bygga/köpa mer modulära hyllor, eller konvertera vad vi har. Någonsin på jakt efter en bra Instructable valde vi det senare.

För att slutföra detta projekt, bör man ha:

Se Steg
Relaterade Ämnen

GPS-tid (UTC) till lokal tid konvertering genom att använda Arduino

jag har en GPS-mottagare, Holux M-1000, som du kan använda den med en bärbar dator, en Handdator eller en mobiltelefon via Bluetooth. Jag hade använt det för navigering med Palm TX och Treo700p (Ja, jag har länge varit ett stort fan av Palm PDA-serie...

Decimal till binär konvertering spel

"Det finns bara 10 typer av människor i världen: de som förstår binära och de som inte gör."Denna roliga och pedagogiska spelet testar din förmåga att konvertera decimaltal till binärtal. Det är också ett bra sätt att utmana dina vänner i en tre...

Regelbundet till elektrisk cykel konvertering

Hej gott folk!Nedan delar jag min erfarenhet konvertera en vanlig dam cykel till en elektrisk släpvagn utrustad cykel.Detta var avsett att transportera runt 6 flaskor vatten (5 liters/1.3 gallon varje).Njuta av.BartoSteg 1: Ideia jag ville anpassa mi...

Gas till elektrisk GoCart konvertering - 150cc 2 sitsig gokart.

jag har en 150cc 2 sitsig gas gocart som jag använde för ca 2 år. Startmotorn fråntagen ett kugghjul 3 månader sedan och jag bestämde mig att konvertera den till elkraft i stället för att fastställa motorns gas.Reservdelslista:Controller - $300Motor...

Kartong flaska division till vinställ

Här hade vi att samarbeta med företaget heter Smurfit Kappa för denna Inlämningsuppgift. Vi behövde göra något av korrugerad kartong som redan finns men med en ny huvudnummer adderat till den.Så jag tittade på några produkter av dem på deras webbplat...

Film till Web-Comic konvertering

jag nyss fick idén att det kan bli kul (typ av opraktiskt, nästan säkert olagligt, men kul ändå) för att ta skärmdumpar från viktiga skott i filmer och digitalt rita om dem i Illustrator eller liknande program, lägga till i word bubblor och liknande....

Fotogen till propan generator konvertering-billigt och enkelt

jag har yamaha fotogen generator eftersom fotogen är knappast att få, så jag experimentera för att använda gas (propan). Och det fungerar.Det behöver inte några ändringar på förgasare så om det finns ingen propangas, jag kan fortfarande använda fotog...

Metal Halide till induktion ljus konvertering

detta instructable visar dig hur du konverterar en metallhalidlampor arkitektoniska ljus, vanligen används för att belysa gymnastiksalar, utomhus trapphus och parkering strukturer, över till en mer energi effektiv och längre livslängd induktion belys...

Billiga LED ficklampa till strålkastare konvertering

Detta är en snabb instructable på Hur konvertera en billig LED-ficklampa i en strålkastare. Ficklampan som används är en du kan ofta hitta i kassan gången i järnhandeln eller säljs i lösvikt blisterförpackningar för billiga. De är ganska billigt (båd...

$10 Smartphone till digital Mikroskop konvertering!

Världen är en intressant plats, men det är fascinerande på nära håll. Genom linsen av ett Mikroskop kan du hitta detaljer som du annars skulle aldrig märka. Men nu kan du.Detta instructable visar dig hur man bygger en stå för ca $10 som kommer att fö...

Solidoodle 2 (2nd Gen) till CNC Mill konvertering

Detta Instructable är att visa på sätt jag konvertera min Solidoodle 2 (eller 2: a Gen Solidoodle) till en stationär CNC mill. Jag tog en minimalistisk inställning och bytte bara dessa saker för att slutföra det förväntade resultatet. Följaktligen fi...

200mm till 425mm Bed konvertering för 3d-skrivare

Har du någonsin velat skriva ut något störreän din nuvarande skrivare kan göra?Här är en låg kostnad alternativ att öka längden (Y-axeln)din skrivare!Den långa säng konvertering kommer att konvertera en 200 x 200 mm utskriftsområdet tillen 200 x 425...

Lägga till knappen Download/konvertera till officiella YouTube för enkel nedladdning

Vi vet alla vad YouTube är, den största och största databasen av videor. Du kan hitta videor relaterade till nästan allt på YouTube men det finns ett problem som varje YouTuber är berörda och dvs inte ha någon data överför knapp.Inte ha någon data öv...

Golv tom till Kick drum konvertering på en stram budget. + uppdaterad +

detta Instructable visar dig hur du sätter ett floor tom till en kick drum utnyttja befintlig maskinvara och billigt material.Se till att titta på alla bilderJag vill också förklara hur jag klädde och refinished min trumma och hur du port ditt främre...

Laptop till Tablet-pc konvertering W-jag-P / Acer Travelpad

jag har letat efter en fin ny tablett att arbeta med, komma åt och kontrollera min stora 8-core serverAndroid och ios har inte produktiviteten sviterna jag vill eller behöverså jag började titta på windows 8 flikar och för att vara ärlig är allt för...

Hylla till saftiga soffbord konvertering.

Städa ur källaren och garage jag hade en gammal trä bokhylla (med vissa skador) och en uppsättning kök bordsben. Med ingen aktuell användning för en annan bokhylla, men ner ett soffbord tänkte jag att jag kunde göra något hända här.Ganska grundläggan...

Enkel Analog till Digital joystick konvertering

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

Halogen till LED arbetslampa konvertering

arbeta halogenlampor är bra, de är super ljusa och är trevligt en bärbar, mest även komma med ett trevligt stativ som Tri-pod! Men om du har använt en du vet de är perfekt inte, först av de flesta har två 500-Watts glödlampor, det är 1000 watt totalt...

Pen-pennan till Full Stylus konvertering

jag har alltid velat ha en penna, de är praktiska små verktyg, vissa gånger när jag använder toutch enheter tips av mina fingrar börjar att skada, så en dag gick jag ut och leta en penna men jag kunde bara hitta en penna inbyggd i en penna så jag gjo...