Nästlade kub slaktare-Block tabellerJag gjorde dessa dans * nästlade kub tabeller mestadels att öva MIG-svetsning och pulverlackering. Tabellen större mäter ca 22 "x 22" x 22".

Fortsätt med att se hur de gjordes. Nästa steg - skärmdumpar av min design.

* Tack till SelkeyMoonbeam för den hjälpsamma instructable på bädda in bilder i texten i ett Instructable. Försöker och misslyckas att få denna GIF att passa fint med stilla bilderna ovan var verkligen slipning mina redskap.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Slaktare-block bänkskiva bord (IKEA hack)

göra en vacker slaktare kvarter tabell med IKEA lövträ bänkskivan och IKEA skrivbord ram.Steg 1: En resa till IKEA Besök din lokala IKEA butik kök avsnitt och välj din favorit lövträ bänkskiva. De flesta IKEA bänkskivor finns i två storlekar: 6 fot (...

DIY slaktare-Block köksön

Några vänner till mig har precis flyttat in i en ny lägenhet och jag ville göra något för dem som en inflyttningspresent närvarande. Deras nya kök är liten och de har inte mycket disk utrymme för mat prep, så jag bestämde mig att göra dem en köksö. J...

Återvunnet staket slaktare-Block stil bord

vind stormar, hagel stormar och/eller bara uppgradera din stängsel runt din trädgård, staket panelerna är nu uppdelade och låg avfall. Du kunde bara lastbil ut till närmaste soptippen, bränna den och göra en häcklaren av en brand (rekommenderas inte)...

Slaktare Block bänk

projekt översikt:Detta projekt kräver grundläggande träbearbetning färdigheter och tillgång till maskiner för träbearbetning. Träbearbetningsmaskiner har vassa skäreggar och är inte förlåtande. Du bör utbildas ordentligt i användningen av dessa maski...

Rengöring och bevara en slaktare-Block mot

När vi renoverade ut kök 2 år sedan, gjorde jag en hel del forskning på vad för slags bänk skulle fungera bäst för vår ö. Efter att den mest kostnadseffektiva lösningen var att bygga det själv, gjorde jag just detta.Jag slet 2 "x 4" cedar styrel...

Återställa och upprätthålla slaktare-Block Counter

Jag bestämde mig att prova att använda min bänk som stickling och prep yta. Min slaktare-block island counter hade färgats, så jag tog bort fläcken och förberedda ytan.Steg 1: Betsad yta En mörk fläck kvar på snittytan.Steg 2: hyvelJag började med en...

Hur man bygger din egen slaktare-block

Jag tyckte att för att bygga din egen slaktare block inte är så komplicerat! Med underbar resurs för våra barn att dra från (mina farföräldrars gamla trä arbetande shop) finner jag bara mer och mer material att arbeta med. I detta fall visste jag för...

Lastpall slaktare Block stil bänkskiva

I början...På grund av kostnadsbesparingar letade min andra hälft och jagsätt att DIYing en bänkskiva för sovrummet att gå ovanpå hennes lådor att göra ett toalettbord. Efter binning ett par idéer kan vi upp med idén om en slaktare-block stil bänkski...

Gör justerbara fötter för en slaktare-block - gjort på Techshop

någon vet jag nyligen commisioned en skärbräda från mig - som beskrivs i min tidigare instructable hur man gör en slut korn skärbräda. Men istället för att göra en normal storlek skärbräda, de ville ha en full-on slaktare-block, och jag bestämde mig...

Slaktare Block lim-upp instruktioner

så kanske detta inte är en slaktare-block lim-up i traditionell mening, men det är en väldigt nära släkting med liknande konstruktion, design och titta. Se hur Scott har samlat slaktare-Block för att göra bar pall platser!...

Avsluta korn slaktare-Block dörren

så eftersom jag är tydligen en idiot, jag trodde att detta projekt skulle ta bara ca 2 veckor. 2 månader senare, jag är trött på ändträ, men jag har vad jag tror är en ganska kick ass dörr. Jag gjorde det på Tech Shop (och tack gode Gud jag hade Tech...

Enkla skrivbord

detta är en mycket grundläggande och relativt vanligt skrivbord som jag gjorde mig själv eftersom jag ogillar starkt skrivbord gjort av mdf eller något inte massivt trä, på grund av deras oförmåga att vara reformeras, La på och deras förmåga att fall...

Göra en bryggad Stencil från någon bild

När jag första försökt stenciling, jag arbetade från ritningar och spåras bilder på märkning papper. Jag skulle kunna göra svartvita schabloner detta sätt, men det var svårt att producera färg Schabloner eller stenciler med mer än ett ton. Med denna...

Slaktare kvarter lövträ tabell

Idén till tabellen kom först efter jag hade fått trä som fick min far av en vän som skrot trä han trodde skulle brännas. Min pappa insåg mest var kvalitet lövträ som bör vara repurposed för något mer än kindling. Så träet var gratis, med alla de andr...

Massor av tabeller!

Vad var projektet?Vi kontrakterades av Fuse (en Columbus-baserade innovation lab på Cardinal Health, fokuserade på att förbättra framtiden hälsa och wellness) att bygga 10 stående höjd bord för deras nya office expansion. På Columbus idé gjuteriet lä...

Rör benet DIY tabell - bygga från någon trä Table Top

kan du enkelt bygga denna stilig tabell från praktiskt taget alla platt trä bit som du kan köra skruvarna i. För vårt projekt, vi tillbringade ca $20 på en vacker trä bordsskiva från IKEA, men om du har en pensionerad slaktare-block eller en gammal t...

Laser graverad alfabet block

syftet med projektet var att skapa en personlig uppsättning alfabet block för mitt 1-åriga systerdotter. Jag ville ha den traditionella huvudstaden, gemener, och antal sidor, men också superhjälte/seriefigurer för varje bokstav som ett pussel som hon...

Slaktare kvarter kök Prep Station

slaktare kvarter kök Prep StationFotavtryck av detta projekt är 33 ¾" brett, 25 1/8" djup och 35 ½" tall. Ön har en 4" djup låda och två öppna hyllor.Slaktare-block upp överhäng 2" på båda sidor och 1 1/4" fram och bak. Toppe...

Hur man gör en 4 x 4 pussel kub

Disclaimer: Jag äger inte dessa bilder, dessa är från mitt projekt som jag och min grupp gör... för robotteknik.Steg 1: Skapa din pussel delar Var och en av dina delar har 8 kvarter på dem, men om du ville göra en 3 x 3 bara använda 6 block istället....