Nycklar Pocket Clipjag gillar att ha mina nycklar på en lättillgänglig plats och jag hittade en idé på bladehq.com och tyckte det var cool. så gjorde en tutorial på hur man gör en. klippet håller dina nycklar överst i fickan så du kan enkelt ta och gå. Detta projekt är enkel men det tog längre tid än jag väntade på grund av slipning.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du bifogar en pocket clip/bältesklämma för en kniv

någonsin köpt en kniv som hade inga pocket klipp?Väl här är hur du kan bifoga en till nästan alla fällkniv!Steg 1: Vad du behöver: En kniv du vill ha ditt klipp påEn pocket clip (du kan köpa dem online eller ta en från en gammal knivSkruvar som passa...

Lägga till en Pocket Clip till nästan vad som helst

Tjena,Min post för Pocket Sized Contest 2012!--[]--Här kommer jag visa dig hur du lägger till en pocket clip (som de på en kulspetspenna) vad som helst. Detta är en mycket snabb och billig metod men det håller upp starka och lägger port-möjligheten t...

Pocketable Clip-on solglasögon

allt jag använder måste passa i mina fickor. Jag borde ha solglasögon med mig hela tiden, men att sätta dem i min ficka är inte en hållbar lösning... förrän nu. Min clip-on solglasögon isär till ett pocketable paket.Steg 1: Välja solglasögon För att...

Pocket kniv kamerafästet

Jag har alltid en kniv i min ficka. Det är bara något jag plockade upp från min pappa tillbaka som barn, han var/är aldrig utan en kniv, och när jag var gammal nog han passerade en till mig och jag har inte varit utan en sedan. När jag är i skogen va...

Personlig trä nyckel arrangör

detta är en viktig arrangör jag hade gjort för mig själv. Jag var trött på att vara petade i benen av mina nycklar varje dag och ville eliminera jingeln varje gång jag gick till öppna min hus dörr. Detta projekt gjordes med skrot material jag hade li...

DIY Multifunktion ficka verktyg

jag började detta projekt eftersom jag ville ha en bekvämare sätt att bära och lagra olika 1/4" bits som jag gillar för att hålla med mig för min dagliga knorra. När jag hade något som serveras det ändamålet trodde jag det skulle vara kul att försöka...

Korg bollen Hoops, Bot pussel och gnugga sten

Steg 1: leveranser Förteckning över omsättning för varje enskild punkt.Korg:Mjölk kanna ringGuldmynt nettningNålStark gul trådStolpe:TejpMagnetLimTom spolePenna med pocket clipHalmMiniatyr kläder stiftInstructables klistermärkeSaxSpikAltoids tinOrang...

Grip Tape för fällbara knivar

Folding knivar är bra, men beroende på stil och kvalitet av pocket klipp, de kan vara svåra att ta bort från din ficka. Så, för att lösa problemet med att få din kniv ut, jag har vänt sig till skateboard grip tape.Steg 1: Vad du behöver 1. en kniv. (...

Hur man tar isär, rengöra och sätta ihop en Spyderco Endura 4 fickkniv

ta en Spyderco kniv isär är lätt, men att sätta tillbaka ihop kan vara en smärta. Detta är den metod jag kom efter försök och misstag. Jag hatar att göra sådan en specifik instructible, men jag tror dessa knivar är populära och användarvänlig nog att...

3-i-1 vinter Warming tillbehör (vantar och mössa/hals varmare)

göra dig levande någonstans där vädret är så oförutsägbara att det är omöjligt att packa alla vinter tillbehör behövs för att hålla varm?Eller har du ett litet barn som behöver en mössa och vantar en minut, och en annan kombination av huvud och hand...

10 AV DE BÄSTA HÖRLURAR HACK!

Jag är säker på att nästan alla skulle vet hur irriterande hörlurar kan vara, när du sätter dem i din ficka, och dra ut några minuter senare ta reda du dem har bara av misstag fick utmärkelsen för att ha uppfunnit den hårdaste knuten att ångra någons...

Zelda inspirerade vikbar läder och Canvas bälte påse

Oavsett om du är djupt i skogen kämpar för att överleva eller bara i din bakgård plocka bär, finns det tillfällen när du behöver en extra uppsättning händer eller bara en plats att gömma några objekt som du går om din verksamhet. För att lösa problem...

Akut / överlevnad Pack även känd som BOB, bra, hjälp, 3-dagars eller "Oh Sh * t" bag

som de flesta människor är hyper medveten om behovet av beredskap i senaste efterdyningarna av "Superstorm" Sandy, jag arbetade för att förbereda min större nöd väska. Jag har en tidigare publicerade "kompatibel på en liten EDC kit packat i...

Camping / överlevnad Pack * (uppdaterad) *

* (detta pack är ännu inte komplett, men det är nära. Så fort jag får allt i här som jag tror jag behöver, jag kommer att uppdatera detta instructable som "Slutförd". Och när jag får it-området testade jag kommer lägga upp en recension och förmo...

Sluta att förlora dina nycklar! Inne i Pocket nyckelbricka från och Logoband

Problem: Det börjar bli kallt igen och jag går en bra bit till campus, med massor av vinterutrustning på. Jag är alltid rädd jag kommer att förlora mina nycklar eftersom jag inte kan helt känner dem som jag lade dem i min ficka på min rock. Också, nä...

4-i-1 hatt, halsduk, halvvantar & vante Pocket Combo!

Detta 4-i-1 combo av en halsduk, mössa, halvvantar och vante pocket sparar utrymme (inget behov att hitta ett ställe att lägga din hatt och handskar) och tid (inget mer letande oändligt efter den förlorade handsken). Hatten håller öronen varma så du...

POCKET tjuv

Detta är en Cadillac Joule tjuv med sex funktioner.Passar bekvämt in i en ficka.Den är byggd av SMT komponenter på en plattform IC ingångar.Det kan köra olika färg och storlek lysdioder.Det gör suga en batterinästan helt torrDet kommer att användas f...

Omfattande Pocket Survival kit

Jag är inte en överlevare eller en prepper. Jag är en kille som planerar på att göra mer vandring (mestadels dagsvandringar) och kanske några övernattningar. Jag har inte vandring i tid och samtidigt komma i form (om det kan ske på min ålder), har ja...

Staty av Liberty Pocket Buddy

En touch av The Big Apple oavsett var du går!Steg 1: Pocket kompis: FrihetsgudinnanFrihetsgudinnan är en kolossal nyklassicistisk skulptur på Liberty Island i New Yorks hamn i New York City, i USA. Den koppar staty, designad av Frédéric Auguste Barth...