PeeGone - Bedwtting larmSamma produkt kostar i butiken ca 100$ (!)
Jag gjorde det med hjälp av en arduino och några componets:

-Arduino pro mini
-2 x 220 ohm motstånd
-Koppar tejp
-Potentiometer
-Tillfällig tryckknapp
-Piezo Summer
-Avlång knapp strömbrytare
-Några kablar

-ett klipp

Se Steg
Relaterade Ämnen

Larm.

Tja, ni måste b undrar vad mamma larm, är det ett alarm som kan få u upp som din mamma gör..? eller det kan tala som mamma...? eller något liknande...? , så låt mig säga det är inte. Det är bara ett enkelt larm som u vaknar på morgonen med eller med...

LED Sunrise väckarklocka med anpassningsbara låten larm

min MotivationDenna vinter min flickvän hade en massa problem med att vakna på morgonen och verkade lida av SAD (Seasonal Affective Disorder). Jag ens märker hur mycket svårare det är att vakna på vintern eftersom solen inte har kommit ännu. Symtom p...

Cirkelträning Diagram av vattennivån larm med 555 Timer

detta är en enkel och mycket användbar krets heter Vattennivån larm med 555 Timer. Huvudsyftet med denna krets är att utforma en vattennivå upptäcka larm med enkla och billiga hårdvara utan att kompromissa med prestanda för enheten....

555 larm / timer krets [mycket EASYYY!]

Hej alla, detta är min första instructable, jag hoppas du gillar, och om du har några frågor tveka inte att fråga mig antingen genom att skicka mig ett e-postmeddelande (Ahmedyasserahmed eller helt enkelt kommentar och jag ska göra mitt bästa att bes...

Bil / motorcykel eller cykel trådlös 2.4 ghz larm intervallet 500m 10$ budget

Detta är enkelt och billigt trådlöst larm med 200m räckvidd om modulen är in inuti bilen eller > 500m om är utanförtvå moduler: RX och TXta emot modul gör ljud larm och lysdioden blinkar när identifiera signalöverföra modul är att ansluta till en app...

Badrum larm

Nöd-potta larmet är perfekt för alla som regelbundet går igenom obehag och frenetiska spänning av väntan för någon att få ut ur badrummet när desperat behov av en toalett. Nöd-potta larmsystemet har en tryckknapp som ligger strax utanför badrumsdörre...

Hemliga fack larm låda

Har du någonsin ville ha en plats att gömma dina speciella objekt? Väl ge jag dig en här. Detta är en låda som har en falsk botten. Det man ser ut som om det är bara en normal låda, men om du trycker på baksidan ett hemligt utrymme öppnas i ett hemli...

Arduino avstånd Display och larm

Detta är min första tutorial på därför om du hittar något fel eller om om koden kan förbättras föreslå vänligen. Detta projekt är inspirerad av bil fordon Backup Monitor parkering stöd System. Detta kommer att Visa avståndet samt höja ett larm om den...

Altoid Tin tyst larm

Altoid Tin ultraljud tyst rum larmDetta är min första instructable, så ursäkta eventuella misstag som jag har gjort. Min flickvän har problem med sin rumskompis och var inte säker på om rumskamrat var på väg in i hennes rum utan tillstånd. Jag beslut...

Påse rörelse larm för identitetsstöld förebyggande

Kort sagt: jag utvecklat en bärbar, batteridriven enhet som avger ett larm när din väska eller handväska flyttas. När beväpnade, kan endast stängas av genom din hemliga kod.Enheten är byggd av en Arduino kompatibel prydnadssak Pro, med en off-the-she...

Du installerar en spion 5000 tvåvägs motorcykel larm till en Honda 1998 CB250 Nighthawk

Detta Instructable beskrivs installationen av en SPY5000 motorcykel två sätt alarmet med en Honda 1998 CB250 Nighthawk motorcykel.Detta larm är ganska typiskt för eftermarknaden motorcykel / scooter larm tillgängliga all över världen. Min installatio...

Hur man gör en enkel och billig ljud larm

bara ett awesome lite larm för dig att göra verkliga snabbt.Bara incase den inbäddade video inte fungerar, här är länken: https://www.youtube.com/watch?v=1U-qVflAelg...

Skällande hund larm

Den instructable nedan beskriver hur du skapar en skällande hund larm: när någon blir nära ditt hus dörr, en skällande hund ljud kommer att utlösas från inne i huset att göra alla främmande gäst gå bort.För denna uppsättning behöver du:-En raspberry...

Billiga larm Sensor

Min vän Jonathan sa att han hade problem att uppstår ofta efter skolan och även på helgerna. Hans problem var att medan han lekte League of Legends sin mamma gick in på honom och sedan började skrika på honom och konfiskera sin bärbara dator vilket i...

Koka larm

När jag lagar mat, jag gillar inte att vänta i köket att koka vattnet, jag brukar gå göra andra saker och när jag får tillbaka det mesta av vattnet är borta.Så jag bestämde mig NO MORE!Jag ritade lite och mycket enkelt del av utrustningen som kommer...

Avståndet mätanordning med automatiska larm

Idag ska jag visa dig hur man gör en avstånd anordning för mätning med automatiska larm med en Arduino Uno ombord och Ultrasonic sensor. Det kommer att visa dig sträcka för en LCD-display och om något kommer i ett fast utbud det varnas du med meddela...

Platt säkerhetssystem med GSM larm

Hej,Jag skulle vilja bygga platta larm med gsm ringer varning till min mobiltelefon. Jag läste något ämne om larm fungerar på detta sätt, men jag kunde inte hitta konkreta schemat.Min komponenter:1.) byggsats larm station http://www.sos.sk/?str=371&a...

Frysen larm

du behöver...1. vatten2. filmburk3. en nypa salt4. wire5. litet batteri6. billiga larm från Radio ShackFörfarande1. ansluta larmet till batteri2. klipp tråd ansluta kabeln till batteriet i hälften3. Placera 2 exponerade kablar (en från larmet, en frå...

Hög värme larm

detta är ett enkelt larm som jag gjort så att det skulle gå bort när temperaturen i en frys eller andra similair apparat fick över en viss temperatur i grader. Jag trodde att detta skulle hjälpa genom att ge dig en liten bit av uppgift om när det var...