Plånbok cool silvertejp!Se Steg
Relaterade Ämnen

Plånbok magiska silvertejp på roids

Hej.Upptäckte denna sida en liten stund sedan. Jag gjorde en magisk silvertejp plånbok ungefär en vecka sedan tack vare magisk plånbok här bra instructable silvertejp.Jag gillade det mycket, men ville fortfarande några saker så jag konstruerade denna...

Plånbok awesome silvertejp!

Hey guys Gud rock här att Visa u denna cool plånbok som jag gjorde! Snart sjuk lägga upp instruktioner om hur du gör det men tills då njuta!:)...

Plånbok magnetiska silvertejp olika!

jag gjort i ungefär 30 min, en plånbok silvertejp som är tunn och har en rejäl kreditkort ficka och gott om utrymme för pengarna. Nämnde jag det magnetiskt är stängt?Jag kommer att publicera en instructable om hur att göra detta beroende på de svar j...

Plånbok i silvertejp Magic

Hej folks... im kommer för att visa dig hur man gör den bästa typen av plånbok i världen. Dess gjord outta silvertejp och kartong och mer silvertejp. Det är... MAGISKA PLÅNBOKEN!Im en nybörjare här och detta är min första instructable så Döm inte hår...

Plånbok (uppdaterad) silvertejp

hur man gör en plånbok silvertejp.Steg 1: sätta bitarna tillsammans göra 6 av sakerna som bilden1. Använd den utsatta delen för att hålla dem tillsammans med bandet att göra en större fred som du kan vika för att göra de viktigaste pocket i plånboken...

Cool silvertejp, Paint Brush fallet

detta är en awesome, tålig, anpassade gjort paint kolhållaren!Steg 1: material Du kommer behöver Duct tape, sax och penslar du vill sätta i fallet.Steg 2: Bygga fallet Först ordna penslar i den ordning du vill och jämnt utrymme dem. Detta kommer att...

NES controller plånbok silvertejp

Steg 1: Sedelklämman What you will need:silvertejp: silver, röd, svart och vitt.sax.en linjal.En penna.6 kvadrat och 2 halv kvadrat legosEtt öre.x-acto kniv.Första rip/klippa åtta remsor av silver tejp som är 9 inches long.then låg en remsa klibbiga...

Kvalitet plånbok silvertejp med (valfritt) ändra fodral

en annan ta på plånbok i silvertejp. Som en kanadensisk jag sluta med massor av mynt, så jag behövde en mynt påse. Min bygga lägger en förändring påse och försöker använda som litet band som möjligt.Ursäkta bilderna, ljusstyrkan fick bud upp på ladda...

Min plånbok silvertejp

beslöt jag att göra min första bildspel och såg en bra idé. Spoonty gjorde ett bildspel med hans plånbok hemlagad silvertejp, så jag ville visa mig upp.Min är gjord av grå silvertejp. Den har en ficka som rymmer alla mina presentkort och en klar plas...

Hur man gör en silvertejp plånbok.

jag läst den "kvalitet plånboken silvertejp" en liten stund sedan. Efter några fler duct tape plånböcker, duct tape skål, och även duct tape epelets (för alla dessa scouter där ute) beslöt jag att göra min egen duct tape plånbok instuctable. Det...

Kvalitet plånbok silvertejp

plånbok standard silvertejp med 2 fickor för kort. Detta tar ca 30 minuter för att göra. Jag gillar det eftersom du kan anpassa till exakt den storlek du vill ha.viktigaste tricken till att göra en trevlig silvertejp plånbok som varar länge är att re...

Duct Tape plånbok - nybörjare

ett enkelt sätt att göra en cool silvertejp plånbok, även om du inte kanske lika bra med tejp.Steg 1: Matirals För detta projekt behöver du 3 enkla saker-en rulle silvertejp-sax- och en anteckningsbok pappersarkTILLVAL-Osynlig tejpSteg 2: kroppen För...

Bitchin ' Innertube plånbok

göra en plånbok ur silvertejp? Hur 1992. Jag minns att lära sig hur man gör en plånbok silvertejp på scoutläger i 1992, och extended att läxa till oavgjort duct tape som jag bar till alla gymnasiet presentationer eller föreställningar som krävs en ök...

Outlet LED plånbok...

Göra en plånbok med 2 wall outlet skal, en LED, vissa tråd, ett garage dörr batteri och massa elektriska och klar tejp...Du behöver...1. rensa förpackningar tejp...2. svart eltejp...3. 2 switch utlopp omfattar...4. EN LED... (färg spelar ingen roll v...

Ducttape plånbok för nybörjare

Steg 1: material Duct tape, sax, förpackningstejpen, en tuschpenna och en plan ytaSteg 2: Kroppen Mäta ut den storlek du vill ha din plånbok när den är öppen. (Min är om 8tum). Placera den på din Planslipmaskiner ansikte DOWN(lol) så har du något att...

Hur man gör en kanal flip plånbok

i detta instructable, du lär dig hur man gör en flip plånbok av silvertejp. En flip plånbok är i grunden en plånbok... som vänder!Steg 1: material Behöver du:-Tejp-X-acto kniv-Plan yta-Skärbräda (opt).-Laminering papper (om du vill att en innehavare...

Det mindre snabbare plånbok med

I detta instructable jag vill presentera dig för tanken jag har för en plånbok som fungerar mycket bra för mig. Detta är verkligen ett förslag med några idéer jag har haft från spendera min tid knorra. Jag tror inte du ska kopiera denna design exakt...

Magic bindemedel (Supersized magisk plånbok för papper)

jag var inspirerad av EthanGisbson och magisk plånbok hans silvertejp.Betygsätt detta om du gillar den.Steg 1: leveranser Du behöverTILLVALElastiska bandProdukter:2" pärm med rib (metall clips som håller pappret) på sidan inte i mitten. Om du använde...

Duct Tape väska (okej... Handväska)

den perfekt modeaccessoar för en Maker Faire nära dig!Detta är en av de 48 projekt för våra Instructables: gjorde i ditt sinne (IMIYM) utställning på Children's Museum of Houston visar från 26 maj 2012 - 4 November 2012. IMIYM produceras i samarbete...