Pumpa målning - häxanDetta instructable till mig för Halloween inredning tävling 2: a är att förhoppningsvis ge dig mer inspiration i din pumpa dekorera. Se Minion pumpa för min andra post.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Farkosten pumpa /Candy upplysta häxan

Detta är en består av tre carvable faux pumpor från hantverk butik.Jag staplade 2 små pumpor på botten för kroppen och en stor pumpa på toppen för huvudet. Jag limmade 3 pumpor tillsammans med Goop limmet. Sedan sköt jag en tråd genom toppen av andra...

OKC Thunder pumpa målning

fri hand målade Okc Thunder logotyp och kdSteg 1: det har varit år sedan har jag målat något liknande jag gjorde detta för min fru för hennes pumpa tävling på hennes arbete... här är min inspiration. Tack för visning...

Ledande material

Vi har spelat med olika ledande material att upptäcka deras egenskaper och hur den kan användas.Steg 1: Konduktiv färg Vi provade några ledande färg från kala Konduktiv och en nickel ledande penna från kretsen fungerar. Som en ledande material kan de...

Göra röd arga fåglar pumpor

hade vi en Halloween-fest, och en av aktiviteterna var arga fågel pumpa målning! Barnen hade skitkul, och alla fick ta deras hem. De var lätt och mycket roligt!Material:Skum pumporRöd hantverk färgVit hantverk färgSvart craft skumGul craft skumRöda f...

Elaka häxan pumpa

Du behöver:-Pumpa - plocka en med en bra stam-Akrylfärg - gröna, svart, vit, gul, röd-Lim-Svart craft skum-Band och klubbor - tillval-Garn, rafia eller pinnar (för hår)-LinaSteg 1:Här är videon, så du kan se exakt vad jag gjorde.Steg 2:Måla din pumpa...

Elaka häxan pumpa lykta personal

Pumpor gör en stor dekoration för utomhus och inomhus av bostäder, liksom trädgårdarna på Halloween. Varför inte ta längs din kreativt snidade pumpa runt med på Halloween! Och här är hur du kan göra det, genom att göra en hängande pumpa lykta persona...

3D mur häxan

Jag hade alla dessa slumpmässigt plywood scraps tar upp plats i garaget och jag har också denna mur framför mitt hus. Tid att vara kreativ!Material:1/2" plywood1 "x 2" styrelsen (för ramen)cirka sex inches av en 2 "x 4"Skruvar, mu...

Ett virtuellt pumpa makeup jobb med Photofuser

det var ett dåligt år för att odla squash; allt jag växte var en mager mis-shapen lite pumpa, knappt tillräckligt stora för en bit pumpa paj. Dock med detta instructable, jag får lite användning av det ännu. I detta instructable, jag '' ll Visa hur d...

Avancerad Faux pumpa Carving

Pumpa carving är ett bra sätt att skapa ett konstverk. Problemet är, teckningen är helt borta efter bara några dagar. Det finns dock en enkel lösning... faux pumpa.Faux pumpor för evigt och ge dig möjlighet att sprida ut din carving tid om det behövs...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Läder Halloween pumpa Ögonlapp

Hej allaDetta är min första någonsin Instructable och i dag jag kommer att visa dig hur man gör en läder Halloween pumpa Ögonlapp (det är inte jag på bilden, men är min vän modellering det för mig).Här kommer jag att lista alla material och verktyg s...

Pumpa odjuret

Det är den tiden på året när min kreativitet går på högvarv och jag har att komma med en ny killer kostym. I år mitt fokus var på min fru (är det inte när? :-) Med framgången av Ultimate Liemannen förra året ville jag ge henne något som skulle få "nä...

Gör en steampunk pumpa. En SteamPunkin.

Ordvitsen var för bra för att missa. Jag skulle göra en målning av något sådant, men med Halloween runt hörnet jag tänkte jag skulle ta ett skott på den äkta varan. Det var ganska lätt och tog bara ett par timmar och några tior. Oändliga möjligheter...

Strålning Kid Gun bygga

grundläggande åter bygga av en leksakspistol till en prop passar alla helgdagar, filmer eller konventioner. Innehåller instruktioner för hur du ändrar kroppen, renovering exteriör och grundläggande målningstekniker. Enkla steg också täcka tillägg av...

Hur man gör en PVC vatten / luft / vakuum Pump!

i detta projekt kommer du lära dig hur man gör en anpassningsbar PVC handpump som kommer att skapa vakuum sug, pumpa vatten eller komprimera luft.En förutsättning för att göra pumpen blir 2 hembakade backventiler. Du kan lära dig hur man gör dessa bi...

S.Alt City: QR koden interaktiva väggmålning

S.Alt staden är en väggmålning för centrala Syrakusa som samtidigt firar Syracuses industriella förflutna och dess nuvarande status som ett konstnärligt centrum. Vid första anblicken, är bilden historiska, som skildrar ett pump house och saltlake dis...

Ingen sy säckväv pumpa

en enkel lätt att göra nr-sy pumpa. De är charmiga, Billigt, lätt att göra och en cool höst / Halloween gåva.Vad du behöver:Torget i säckväv: Jag använde 20 "x 20"Orange och grön sprayfärgGarnVarmt lim pistol och lim pinnarSaxEn charmig pinne: o...

Pumpkin patch häxan

starta med din favorit cupcake, se till att det är helt avsvalnade innan du dekorera den.Steg 1: Färg några färdiga isbildning orange med gel färgämne i livsmedel och rulla en klump av det till en boll. Med en cocktail stick gör några lätta indrag ru...

Jack O Lantern pumpa Mousse chokladkaka

när din zombie gästerna anländer, de skulle bli spännande att se dessa mystiska glödande, rökning eller blod sipprar choklad Jack O Lanterns. Lite vet de att när de biter i den, den läckra pumpa mousse tårtan inne i kombination med mjölk choklad skul...