Quilling ett hjärtaSe Steg
Relaterade Ämnen

Quill mig ett hjärta

Quilling är fantastiska... när jag upptäckte det... Jag blev galen... så många design möjligheter.. .bara med papper!Om du inte har fått in quilling... Jag rekommenderar att du prova den... du kommer att älska det!Min första quilled projekt i Instruc...

Plåtburk Quilled (Filagree) hjärta hänge

jag var städning mitt hantverk område och hittade några av de Makit & Bakit styren plast kristallerna - det slag som du sätter in metallstomme och smälta i ugnen för att göra suncatchers. Jag hade också några burkar tonfisk i papperskorgen... här är...

Lätt! Hur man knyter Dye ett hjärta!

En FiberArtsy handledningHämta denna Tutorial gratis!Detta är mitt första försök på slips färgning en specifik form. Det är lite mer kinkig än andra fällbara tekniker men jag är ganska nöjd med hur det blev. Jag kommer att behöva öva min plissering,...

Text ett hjärta!

Snabb väg till text meddelande din kärlek ett hjärta! (denna bild gjordes av mig i Microsoft Word).Steg 1: 5_4_5 Cards are used to show the number of periods.Nyckeln i 5 perioder,Då och understreck,Sedan 4 perioder,Sedan understreck,Sedan 5 perioder....

Hur man gör ett hjärta ljus

så alla hjärtans dag eller en årsdag närmar sig och har du ingen gåva att ge till yor speciella någon, allt du kan tänka på är rutan föga originella choclates eller rosor, tråkigt. Jag tycker alltid att en gåva som är trevligare än en gåva köpte, och...

Att göra ett hjärta ($) formade Sedelklämma i mixer

Hej alla, du känner mig från mina animatronic skapelser som johnny 5, robot tankar och Wall-E.Idag, ska jag visa dig hur man gör en hjärtformad Sedelklämma i mixer.Här är en länk att ladda ner blandning filen https://dl.dropboxusercontent.com/u/18723...

Hur man gör ett hjärta med lysdioder

Hej där,Detta mitt första försök att lägga till något till platsen, det kanske inte är bra, men nästa då det blir bättre :)Min fru frågade mig en gång att göra något för henne med hjälp av lysdioder kommer jag antar att jag gjort rätt för henne :)pro...

Ros i ett hjärta av is

detta instructable beskriver hur man gör ett hjärta av is som innehåller en frusen ros.Några dagar före alla hjärtans dag märkte jag att det redan har gått en tid sedan jag senast gav min fru jag Self-made, personlig present. Så jag bestämde mig för...

Hur man virka ett hjärta

en natt jag var ombord och vill göra något att dekorera. Jag bestämde mig på hjärtan eftersom hjärtan är så enkel och trevlig.Allt du behöver är en virkad nål av valfri storlek och lite garnKom ihåg att börja med en slip KnutSteg 1: Först virka en ke...

Hur man gör ett hjärta kuvert

har du en speciell käresta? En hemlig crush? En valentine? Beat vän? Oavsett anledning, är detta Instructable det perfekta sättet att skicka din speciella någon noterar kärlek och uppskattning.Steg 1: Förnödenheter som behövs De varor du behöver för...

Hur man gör ett hjärta av en Dollar

Disclaimer: Inte rippa din dollar!Inledning: När jag var en liten flicka i skolan vi lärt oss att gör origami vi skulle få i trubbel för att vi skulle få så distraherad. Detta är något som jag tycker är roligt och imponerande att göra när du är uttrå...

Ett hjärta för din Valentine - Ahh, Romantik.

Om du är som djupt förälskad med din speciella någon som jag är, du vet vad jag menar när jag säger jag "ge henne mitt hjärta".Om du vet något om hur kroppen fungerar du kommer att inse att ge någon ditt hjärta skulle sluta i en mycket rörig tra...

Valentine: Stjäla ett hjärta

Visa din kreativitet och uppfinningsrikedom med denna hjärtans hjärta med 12 cirklande lysdioder som drivs av en "Joule tjuv" med en enda 1.5V (eller 1.2V uppladdningsbara) batteri.Steg 1: Gå runt Kretsen består av 2 stora delar:Först en "J...

Hur man gör ett hjärta formade maträtt svamp

jag ville köpa en ny maträtt svamp går och medan jag letade på alla de fyrkantig tvättsvamp i butiken jag blev inspirerad att göra min egen. Torget är så tråkig - rätt och med alla hjärtans dag precis runt hörnet beslutat att göra ett "hjärta" t...

Hur man gör ett hjärta kaka

Hjärtat kakor är otroligt lätt att göra och super söt! I detta instructable jag ska visa dig det enklaste sättet att göra ett hjärta-tårta - allt du behöver är två kakan kokkärl (en runda och en ruta) av samma storlek.Steg 1: Ingredienser + verktygin...

Hur man gör ett hjärta från en Dollar

Steg 1: Skaffa en Dollar Hitta en dollar som har lite rynkor och är lätt att vikaSteg 2: Vik dollarn Vik ner på dollarn, på vardera sidan, bara lite för att Visa bokstäver från motsatsenSteg 3: Vik Hamburger stil Med den delen du bara viks, vik den i...

Hur man ritar ett hjärta

lär dig hur man ritar ett hjärta med den bästa ritning handledningen online. För full tutorial med steg för steg & speed control besök: SketchHeroes!...

Hur man ritar ett hjärta med rosor

Har du någonsin undrat hur man gör ett hjärta med rosor? Ja nu kan du!De artiklar du behöver är:papperpennorvalfria objekt:färgpennorSteg 1: Vad först?Det första du behöver göra är att rita ett hjärta precis som den ovan.Steg 2: Dra rosorNästa måste...

Viktiga grundläggande quilling former + hjärta

Om du vill lära dig hur man gör grundläggande quilling formerna som nästan varje quilling projekt kräver, då har du kommit till rätt ställe.Efter jag har listat vad du behöver att komma igång, ska jag visa dig hur man gör:Steg 2. Lös cirkel - Teardro...