Riktigt högt DIY iPod Touch docka med högtalaremin hemgjorda ipod-docka från en gammal 2.1 högtalare system.

Först av allt, jag vill be om ursäkt för min dåliga engelska, men jag hoppas att du förstår mig.

krav:
IPod
iPod-docka adapter (det kom paketet med ipod)
iPod audio-video-kabel
högtalare (winth integrerad amp)
några verktyg, lilla knowlage om elektronisk

Se Steg
Relaterade Ämnen

IPod/iPhone docka med högtalare

köpte en billig 2-pirce drivs högtalare.Skär en av nedre delen av talaren och anpassa det till min iPhone docka.Jag använde en skräp Nokia laddare för att driva högtalarna. 5V...

Laptop-högtalarsystem med iPod Touch dock

medan på länge familjeresor vi komma med längs våra Netbook eller Laptop med användning som en bärbar underhållningssystem. Oftast ett par hörlurar räcker inte. Jag föredrar också att ha en anständig uppsättning högtalare. Tyvärr högtalarna inbyggda...

Min återkommande bildspel: iPod Touch Dock, K'nex stil.

Hej jag är tillbaka från vem vet var. Jag har uppnått många saker medan jag var inte här. Såsom:-Bättre stavning-Fler spännande mönster-Mer ansiktshår-Ökad body mass-Mer RAM-minne (JK)-Mer mogen och allvarligaHur som helst, vänta vänta vänta! Du bara...

KTZ projekt: DIY iPod nano docka

KTZ projekt: DIY iPod nano dockaSynkronisera med compuerLaddar med pc eller adapterSpela musik med en utgång ampSteg 1: Förbered iPod nanoiPod nano USB till PCUSB-linje5V adapter (du behöver 3, klipp 2 svansar)Box för iPod stativen docka bara för sko...

LEGO iPod touch docka.

Göra din egen coola iPod touch docka i bara 12 enkla steg! Till skillnad från de flesta iPod-dockningsstationer jag sett, använder den här inte den lilla vita bit som kommer med det.Vänligen betygsätta och kommentera!Steg 1: Basen. Steg 2: Balans fot...

IPod touch docka från kassetten fallet

detta är en Instructable om hur man gör en ipod touch dock. Det kan användas för att spela musik och laddning. Det är en originell idé.Steg 1: Material du behöver Dessa är de material som du behöver:-kassetten fallet (4.25 "x 2,75")-telefoner ut...

IPod touch fall med stativ

detta är min första instrctable så ledsen om det inte perfekt. :) Detta är en iPod touch fallet med en biult i stå. Det kan ha fyra veiwing vinklar och är riktigt billigt.Steg 1: Vad du behöver. För detta projekt är:-En hård iPod touch fall (mine kom...

Den ultimata iPod Touch Dock

Hej killar jag kommer att lära dig hur man gör The Ultimate iPod Touch Dock.Steg 1: Vad du behöver...OK, så detta är vad du behöver.Jag hittade dessa stycken bara liggandes så du kan behöva titta runt: PSteg 2: IPod Holder Detta steg är ganska lätt o...

Gratis iPod Touch Dock

alla delar du behöver komma med iPod och det är väldigt lätt att bygga. I grund och botten du skära ett hål i rutan och lägga dock adaptern i hålet.Du kan också göra en docka för andra iPods men du måste göra en egen mall. Om du gör det, efter din ma...

Trä iPod-docka med högtalare

okej, detta är min första instructable.Idag, jag kommer att visa dig hur man gör en trä ipod (Touch men kan vara andra) docka.Så låt oss gå!PS alla kommentarer är välkomna!Steg 1: material Okej, detta är vad ditt behov av att göra detta dock:1. box (...

Läder iPod Touch fall med vatten!

jag har nyligen köpt mig en iPod Touch, hittills har det varit bra!Jag såg trevligt läder iPod fall på äpple men de bara har dem för iPod Classic, så gick jag om att göra min egen, jag talade med min kollega på jobbet som jobbade i en läder butik och...

DIY Ipod/Iphone docka "LEGO" Edition

detta är min hemlagad diy Ipod-docka från Lego... : Dhjälpmedel för att skapa denna Diy docka:LEGOBlow pistolApple-kabel...

Telefon/iPod Charging Dock med Popsicle pinnar.

Jag byggde denna dockningsstation för min iPod 6 Gen med vissa Popsicle pinnar, varmt lim och en billig platt lightning kabel. Det är användbart för följande: iPod 5,6 iPhone 5, 5S, SE. Det kan lätt ändras för varje telefon. Kommentera om du gjorde d...

LEGO iPod Touch Dock!

Vi kommer att göra en Lego iPod-dockningsstation. Du behöver:IPod TouchLegosiPod sync sladdSilvertejpSteg 1: Lego ram Gör en Lego ram som kommer att passa iPod in en sladd område.I ryggen, lägger ett vindrutan och väggen. Infoga sync sladdoch förankr...

Gör din egen Ipod Nano docka med Out-Of-The-Box objekt.

Tja, du bara fick din nya ipod nano. Den enda du behöver är en docka. Du har tyvärr ganska ont om kontanter. Bara göra det själv...! Om du väljer att göra detta, Visa mig hur det kom ut.Steg 1: Samla material Om Youve fick en Dremel, använda den.Jag...

Altoids Tin iPod Touch docka

jag såg en på här så långt, och jag var uttråkad, så jag bestämde mig att jag skulle göra en docka, gjord av vanligaste artikeln här: Altoids burkar!Jag kunde inte ta några bilder på det medan jag gjorde det, men om du vill fråga mig mer om hur, så s...

Hur man skapar ipod touch/iphone docka lätt

detta är vad vi kommer att makin idag en lätt ipod touch dockagjord av hushållens tyger.Steg 1: Första stegen Stuff:USB-laddare för iphone/ipod tochHotglue gunknivNescafe kapsylTin sax/metal saxen (inte vet riktigt vad det heter)Steg 1:ta tenn saxen...

IPod Touch fall Dock!

Göra en Ipod Touch docka från plast fallet kommer det i.Steg 1: material Ipod touch fallDremelBorr (om du what03 skruvarExacto kniv (för slutredigering)SkyddsglasögonSteg 2: Steg 1 Skär upp halv med en dremel och jämna ut kanterna med exacto.Steg 3:...

Jailbreaka din iPod Touch med iOS 3.1.3

i detta instructable jag ska visa dig hur man jailbreak iPod Touch 3G med iOS 3.1.3 med anden Jailbreak! Att börja gå till nästa steg...Steg 1: Få programvara Att jailbreaka din iPod, du behöver den senaste versionen av iTunes(32-bitars- http://bit.l...