Rullande arbetsstation för små arbetsytorBärbar arbetsstation tävlingen var bara den motivation som jag behövde göra några träbearbetning och få saker och ting lite organiserade i mitt garage. Jag får till den punkt där jag måste flytta ett verktyg eller 3 för att komma till eller använda verktyget jag behöver använda. Dags att fixa det.

Här var mina behov behövde jag nöjd.

  • Det skulle vara trevligt om det var lång nog för mig att stå bekvämt på eftersom jag är 6'1
  • Det behövs för att använda en skåp bas mycket lik en lägre köksskåp.
  • Det behövde vara lätt mobil utan att behöva låsa hjul att stanna där
  • Det behövs en låda som rymmer ett par hundra pounds utan att välta hela skåpet.
  • Det behövs en stor arbetsbänk använda alla mina verktyg på.
  • Det måste ha en öppen design att ta verktyg från varje sida lätt.

Först kollade jag igenom alla min skrot och annat virke att se vad jag hade att jobba med.

Efter att ha tillbringat ett par timmar skissa min design på rutat papper kom jag upp med en plan för hur man gör min bänk verklighet. Jag har bara ca $40 i det totala (låda diabilder och hjul), men jag skulle titta på om $100-$150 om jag var tvungen att köpa allt mitt material.

Jag har tagit anteckningar på flera av bilderna, så ta dig tid att se dem över. Jag är ledsen för bokstäver är små på vissa av dem, det var det bästa jag kunde göra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rullande kompost Tumbler från papperskorgen

jag behövde en kompost torktumlare och ville inte betala upp till 100 dollar. För en plast tunna!så jag hittadeNågra gångjärn (från gamla skåp)En plast tunna (finns på sidan av vägen)En rullande trädgårdsslang stå (hade en rost ute på gården)Någon fo...

MAGISKA auto rullande kan

Detta är en mycket enkel men otroligt projekt och tar bara några minuter att göra.Så, låt oss komma igång!Steg 1: Arbetar mekanismDen auto rullande kan baseras helt enkelt på slingrande och återgång av elastiskt gummiband med hjälp av en tunga materi...

Hopfällbar motorcykel arbetsställning

arbetsställning är konstruerad av två full 4'x 8' ark av plywood.Att bygga den arbetsställning behöver du:Två ark av 3/4 tum plywood.En lb låda med 1 1/4 tum eller skruvar per bänk byggsEn liten flaska med woodglue.12 2" gångjärn om du vill att vik n...

Badass rullande ryggsäck

en vän till mig gjorde en kommentar om en annan vän till mig som används ett . Nu, jag har väldigt lite mot rullande ryggsäckar, men som min vän påpekade, de är dorky. Jag föresatte sig för att göra en badass rullande ryggsäck. Jag använde ungefär $7...

10GbE Mac arbetsstation för Phantom Cinestation

10 Gb Ethernet (multimode SC-LC fiber optic) Mac arbetsstation för användning med Phantom CineStation-X2SR och CineStream-X2SR. Cinestation stöder CineMag I eller II för Phantom Flex och Phantom HD Gold kameror.I detta instructable, jag ger steg för...

En Raspberry Pi & RPi touch skärmen arbetsstation

I följande Instructable jag skulle vilja presentera en lätt att bygga och billig ram för Raspberry Pi och Pi-officiella hallon pekskärm. Det skulle kunna användas som en RPi arbetsstation, för en mediacenter eller som ledningscentral för Sakernas Int...

Fixa en rullande väska handtag med Sugru

denna gamla rullande väska till mig hade dess handtag blåsa ut. Jag kommer att reparera den med Sugru, vilket är en silikon kitt att härdar över natten.Steg 1: Busted! Plast handtag knäckt och en bit saknas. Så även om jag skruva tillbaka på, kunde h...

DIY rullande hyllor

Rullande hyllor gör livet mycket lättare, särskilt när du har för mycket grejer.Steg 1: Titta på hur jag gjort mina hyllor lättare att hantera:Steg 2: Lätta och tungaVideon visar den lätta versionen av rullande hyllorna, jag gjorde också en tunga ver...

Låg kostnad kretskort före värme arbetsstation för löda nytt arbete

kretskort före värme arbetsstationer är mycket dyra, $350.00 - $2500.00.Målet med detta instructable är att visa hur man gör en kretskort före värme arbetsstation för omkring $50,00 med inga specialverktyg och majoriteten av material från Home Depot...

2 x 4 rullande stativ

för förskott möbelsnickare. Mest såg eller behöver att extra längd för tabellen såg rullande stativ hjälpa med hålla virke som du använder din spets. Du kan alltid köpa en som är metall eller plast. Men jag gjorde en av trä. Material lista. 2 - 1 x 4...

Gör en bärbar arbetsstation

Efter att ha avslutat min CNC router (se min andra Instructable), min workshop (ett litet skjul i min trädgård 3 x 6 m), blev ganska full. Endast andra verktyg att jag kan passa in där är ett litet bord såg, en drill press och några små powertools oc...

Rullande låda skrivbord/Craft Station

en trä rullande vagn med 15 glidande lådorna, mångsidig och perfekt för hem eller kontor!Steg 1: materialJag använde 1/2 tums björkplywood, men du kan använda pine plywood för en billigare köp.-3 4'x 8' 1/ 2" plywood ark-4 vridbara hjul (jag rekommen...

Rullande ladugårdsdörr

Behovet avMitt college Campus uppsökande ledare hade uttryckt att han ville bygga något slags dörr att dela sitt öppna kök från deras vardagsrum/den. Jag sa till honom en skjutdörr barn skulle vara perfekt och att jag var ner till bygga en för/med ho...

Cigarett rullande maskin

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Denna guide visar dig hur du 3D-Skriv ut och sätt ihop din egen cigarett rullande maskin!Steg 1: Skriva ut din BoxFörst kommer du...

Miata Hardtop rullande Rack att Stowes i bagageluckan

Vad är det gamla talesättet? Nöden är uppfinningarnas moder? Inte att jag skulle vara så djärv att ta åt sig äran för denna rullande rack design, men jag ändra det för att passa i min koffert. Så kanske var behovet mor till anpassning denna gång.Jag...

Strand stol Cart - en rullande Sling stol

Att vara på stranden är en av skatterna av liv. Men dragande stolar, en kylare, paraply, handdukar, filtar, etc. är en sann dra. Små fällbara stolar är också ganska usel och obekväm, så jag ville bygga en bekväm sele stol som också fungerade som en v...

Multi Använd arbetsstation Desk

som en första årets studerande arbetar för min kandidat för industriell Design, uppdragen jag krävs att behöver flera olika arbetsområden. Från Ruffa skisser till 3D datormodeller, till prototypbygge. Jag ville skapa en arbetsstation som jag skulle k...

COI - rullande Text

Du kan använda koden länkade längst ner som ett skelett för egna program. Ändra appendLCD eller scrollLCD koden för att visa texten du vill och se till att inkludera initLCD(); kommandot i setup-funktionen.Steg 1: hårdvaraIntellekten EdisonStatisk ma...

RULLANDE hjul

begreppet med detta spel är till återskapad traditionella barn spelar vanor, där fysisk aktivitet, mänsklig kontakt och kommunikation är den viktigaste pourposes. Detta spel bidrar till att minska spädbarns fetma.Desing är ett hjul som fungerar i ett...