Såg arbetsbänken område RetrofitDetta är en Instructable på hur till vända en crabby tomt utrymme till en produktiv shop arbetsplats! Denna arbetsbänk kommer att vara en central del i den nya makerspace i Portland, OR belägen vid 7600 N. Interstate Ave för skaparna av alla typer att komma och arbeta med projekt!

Här är en lista över material, verktyg och filer som krävs.
Material:

Kvt Beskrivning

2 4' x 8' Plywood 3/4" tjock

8 4 "x 4" Tryck behandlat trä

4 2 "x 6" X 8' trä

8 1/2 "x 6" Lag bultar

112 3,5-tums träskruvar

16 nötter för Lag bultar

31 brickor för Lag bultar

1 2 "x 4" X 8' trä

12 2 "X 6" X 3"

VERKTYG:

Kvt Beskrivning

1 hacka såg

2 sladdlösa borrmaskiner

1 1/2" trä Spade lite

1 1/2" borr

1 mejsel

1 hammer

Nivå 1

1 ratchet hylsnyckel

1 orbital Sander

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga ett justerbart ställ upp arbetsbänken

Söka runt på internet hittade jag snabbt att det finns noll workbench storlek stå upp tabeller. Stå upp skrivbord har varit svepande affärsvärlden och företag som Google och Amazon beställer fler av dessa bord varje vecka. Det är bra för näringslivet...

Lätt, hopfällbara billiga arbetsbänken!

Första inlägget!Jag var shopping runt Home Depot när jag kom över en arbetsbänk som de säljer. Det hade en hopfällbar design och var i princip en MDF top 2 x 4 och en 2 x 6. Det var $79. Jag tittade på den och tänkte, "Jag kan göra som".Så istäl...

Trondheim beslutsfattare hopfällbara arbetsbänken

Detta är en del av inre av Trondheim beslutsfattare mobil Makerspace, en 25" lång trailer med arbetsyta för 16-18 personer, 3D-skrivare, datorer, Dev-kit etc. Det här är en trailer som vi lånar ut till skolor, ungdomsgårdar, bibliotek och andra organ...

Kamerarigg för arbetsbänken handsfree-videor

Jag ville filma några workbench videor, och alltid fick frustreradmed resultatet av fastställande av kameran, och små stativ, till arbetsbänken, och så. Så jag måste tänka, vad sägs om några kinda rigg för en handhållen kamera, som skulle lämna hände...

Väggmonterad hopfällbara arbetsbänken

detta Instructable är för oss amatör träarbetare ute utan lyxen av en rymlig verkstad. Jag har en liten 2-bil garage som har något extra utrymme på sidorna när fordonen är inne. Istället för att bygga alla mina projekt på köksbordet, beslöt jag att l...

Mycket Rigid $45 åtta fot arbetsbänken

din butik behöver en bra arbetsbänk. Det måste vara stel så du kan lita på det för att hålla alla projekt som du gör. Det måste vara stor så att du har utrymme att arbeta. Den måste vara billig så du har mer pengar för verktyg.Jag byggde denna bänk f...

Arbete-ram från en tabellram kök - arbetsbänken uppbyggd kring vad är inte det!

Intro-Målet med detta projekt var att bygga en funktionell och ergonomisk arbetsbänk från en kastas bort kök tabellramar och material, bits och bitar och sortiment av delar hade jag redan i min butik. Inga pengar spenderades på att få nya material -...

Organisera arbetsbänken

jag har bärgning delar från såld gamla elektroniska bitar nyligen, men mest jag verkar vara att skapa kaos. Jag la en flygel till min dator skrivbord att ge mig en inre arbetsutrymme för känsliga elektroniska arbete. Men jag håller ger verktyg från v...

Cykel arbete står för $10 på 5 minuter - fäster till arbetsbänken vise

Motivation: jag nyligen beslutat att ändra kassett och bakre växelföraren för min Trek 7,5 FX cykel för att få en större farmor redskap. Installera och justera växelföraren är mycket lättare med en cykel arbete står som avbryter cykeln så att pedaler...

Littlest arbetsbänken

Jag skulle börja detta Instructable med en kommentar syftar till Maker gemenskapen argumentera varför alla som skär trä, men inte är lyckliga nog att ha en dedikerad verkstad, ska bygga en av dessa contraptions. Men då jag insåg att även om jag har e...

Bygga en komplett DIY Workshop

bygga din egen verkstad från marken upp!De flesta av mina bilder har detaljerade anteckningar, så kolla upp.Detta är Instructable för min verkstad Video Tour 2013.Denna butik konstruerades för under $2000Material för construction(roughly):100 2 x 4 x...

Friggebod från pallar

Lastpallar kan användas för en mängd olika projekt, här kommer jag att visa dig hur jag blev reguljära pallar till den största delen av en friggebod. Jag hoppas detta kommer i sin tur gnistan några idéer till vissa personer och kanske spara några bra...

Lägga till lådorna i din arbetsbänk

Detta Instructable visar hur jag lagt lådor till 2 x 4 arbetsbänk för att bättre utnyttja utrymmet under arbetsbänken.De principer som diskuteras i detta Instructable bör tillämpas på nästan alla arbetsbänk eller andra slutna utrymmen.Innan du gör de...

Bygga denna Woodworker arbetsbänk Läs instickslås & Tenon Snickeri

som mitt intresse för träbearbetning utvecklat och mina projekt blev allt mer komplexa, jag insåg att det var dags att sätta mitt provisoriska arbetsyta (sawhorses och en gammal dörr) åt sidan och bygga en ordentlig woodworker arbetsbänk. Instructabl...

Bygga en riktig woodworker arbetsbänk

det finns ett antal instructables på att bygga "arbetsbänkar" av olika grader av kostnad och förfining, men de flesta av dem är verkligen bara tabeller. De skulle fungera bra som craft eller församlingen tabeller, men de är inte sant woodworker...

Billigt och enkelt Garage arbetsbänk

jag nyligen insvept byggandet på mitt nya arbetsyta / arbetsbänk i garaget på vårt nya hem. De slutliga måtten är 12 fot lång, 2 fot djup, med en något större vinklade hörnet fungerar området. Det fanns en befintlig metall skåp att jag ville matcha b...

Extrema Heavy Duty arbetsbänk

Intro:Jag har ett område i den gamla ladugården som är oanvända och jag ville konvertera till en "grov" arbetsplats. Golvet är unlevelled, som kräver justerbara fötter att justera för höjd skillnad upp till 30 mm. Vinkeln på väggen hörnen är int...

Vika upp platt arbetsbänk / Shop tabell

[Min första Instructable]Snälla rösta på mig i Flat Pack och hem Hacks tävlingar!Jag ville ha en extra tabell i mitt skjul, men jag ville alltid inte det runt och på sättet medan jag gjorde andra saker i mitt skjul. Jag använder min skjul för förvari...

Hur man bygger en stabil arbetsbänk billigt

Tänk snabbt. Vad är det mest använda verktyget i din verkstad? Vilka verktyg använder du varje dag och för varje projekt? Sa du din arbetsbänk? Tja bör du ha. Tack om det. En bra, fast arbetsbänk är den viktigaste funktionen av alla välutrustade verk...