Själv vattning återvunnet vastrevligt sätt att återvinna plastflaskor och odla din egen mat. :-)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Själv vattning återvunnet anläggningen potten för växande örter och blommor

inspirerad av bbullet's egen vattning återvunnet vas instructable, detta är den metod som jag har varit med att göra dussintals själv vattning återvunnet plantageägare. Tack, bbullet!Det sättet att jag gör dessa använder 2 eller 3 liters läsk flaskor...

Återvunnen kartong vas

[Spela Video]Träd ren luft, mark och vatten, att göra jorden en beboelig plats. De är så integrerad att människans välbefinnande som bara lever nära träd gör oss friskare och gladare. Om du vill spara träd, kan du av återvinningsmaterial såsom papper...

Hur man odlar grönsaker växter!

Min instructable visar hur man odlar växtervissa är lätt att och vissa inte. Detta är en bra växande guide för nybörjareVem är Ekenstierna att lära sig hur man odlar vegteables.VÄXANDE KLIMAT KOMMER MIN PLANTA TÅL FROST? ÄR DET BÄST ATT ODLA MINA VÄX...

Miss La Sen hänga återvunnet träd vas

Återvunnet hantverk kan inspirera kreativitet för barn i alla åldrarSteg 1: Ladda ner detta mönster för botten lotus och skriva ut den på A4-papper.Steg 2: Ladda ner detta mönster för formen Miss La Sen och skriva ut den på A4-papper.Steg 3: Använd e...

Göra en egen vattning planter med återvunnet material på de billiga

introMin kontorschef köper kannor vatten från Safeway för våra vattenkylare. Senare fick jag veta att dessa särskilda kannor har ingen insättning på dessa vatten kannor, så de är bara att få kastas ut i stället för att återanvändas. Jag trodde det va...

Lätt själv vattning Planter använder återvunnet behållare DIY

Klicka här för att se alla mina YouTube videor - här tar jag en 2 liters läsk flaska och kaffe kan göra ett enkelt själv vattning planter....

Själv vattning trädgård - med återvunnet vatten från en luftkonditionering

gjorde du någonsin märker att din central luftkonditionering har en slang som ansluter till avloppet? Jag har aldrig riktigt tänkt på det förrän en natt jag nästan snubblade eftersom vår gick över källarplanet. Jag skär slangen och placerade en pappe...

Återvunnet själv vattning Planter

en annan själv vattning planterSteg 1: material Pop plastflaska. Smuts .reningsverkSteg 2: Skär flaskan på mittenSteg 3: Sätta lite hushållspapper i hålet i flaskan att hålla smutsen från att komma i vattnetSteg 4: Fylla med smuts och lägga till din...

Återvunnet Bulb vas

Så denna vecka har jag valt att göra något med en glödlampa. Glaset glittrar och lyser när polerad men det första som kommer in i vårt sinne när en glödlampa säkringar är att bryta den. Varför inte göra något av den. Ja det finns tusentals idéer som...

Kort vävning - hur man gör egna kort från återvunnet material

jag är en spinnare och en vävare. Jag älskar speciellt vävning med min egen handspun Garner. En kär vän till mig, Sue Woods, handlas mig en hög med vävning böcker för min hög med målat glas och förnödenheter för några år sedan. Jag började läsa igeno...

5 minut själv vattning Planters

Trädgården jag en spastisk fyra år gamla. Jag plantera en massa saker, få alla entusiastiska över det och sedan vandra ut och hitta något glänsande. Min stackars växter dö av uttorkning och försummelse och jag kasta en temperament ilska när jag har i...

Bygga en stor själv vattna trädgården & växthusgaser från återanvända material

Detta instructable visar hur jag byggde en mångsidig och låg underhåll ovan mark trädgård & växthus. Denna trädgård planter själv vattning, fukt reglering, själv fyllning, själv skyddade och bärbara (med hjälp eller utrustning). Även om inte helt gra...

DIY Eco-vas (enkel)

detta är en mycket enkel handledning hur jag gör min DIY vas.Jag älskar blommor så mycket, men det är mycket svårt eller kan vi sällan har tid att ta hand om växter eller vattna dem.Här jag använder min används hårspray flaska & det är min favorit fä...

Kastar en stor, ljus-vikt teleskop spegel från återvunnet glas

första bilden nedan visar en 12,5 tum diameter, 1,5 tum tjock, teleskop spegel blank, tillverkade av återvunnet glas, som har varit lättade av gjutning spegeln i en mögelsvamp som gjort massor av hexagon-formade fickor bak i spegeln. Detta är histori...

Hur man bygger en återvunnet Retro: NES fördel Desktop lampa Edition

The Nintendo Entertainment System hade några ganska intressant tillbehör. Från djupet av sin till synes oändliga bibliotek av licensierade och icke-licensierade system, har jag grävt ut denna Best. När du lyfter det, du kommer att förstå att "odjuret...

Bygga din egen Eco-Quad Copter från återanvänt och återvunnet material

som en studerande inskrivna i en akademisk, tekniska gymnasiet, jag har varit utsatt för många aspekter av teknik, inklusive teknik, fordonens konstruktion och elektronik. Men mitt fokus är för närvarande lag, allmän säkerhet och regeringens politik....

Lätt smidig Planter låda från återvunnet trä

Hej! Jag ger dig en grundläggande och enkel steg för steg process om hur man bygger en ren, enkel plantageägare som är perfekt för blommor och små gröna. Det kan vara tillverkade av återvunnet trä, som jag gjorde här, eller med hjälp av skrot trä. Pe...

Self vattning trädgård inhägnad

varje år rådjur och kaniner har skördat vår trädgård efter alla våra hårt arbete hela sommaren så detta är året för att slutligen lösa detta. Projektet är en Self vattning länkade trädgård. Denna första instructable är i första hand berörs med trädgå...

Upcycled Auto-vattna trädgården utlänningar

dessa små killarna är säker på att röva bort ditt hjärta. De är helt enkelt av denna värld!Dessa utlänningar fungerar precis som vattning jordglober som aquaglobes, men de kan göras från återvunnet gröna glasflaskor!De är perfekt för mindre container...