Smula äppelpaj i Appledessa perfekt storlek äppelpajer crumb är så söta! I stället för den traditionella paj i paj tenn, är dessa little cutie-pajer bakade i apple. De är den perfekta storleken för ett mellanmål eller en personlig dessert. Pajer är snabb och lätt särskilt eftersom jordskorpan är en läcker smula toppning med brunt socker och kanel.

Blanda några upp för din nästa dessert... dessa Apple Crumb pajer i Apple är säkert kommer att glädja!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Smula äppelpaj

YUMMMMMMMMM! Jag har precis avslutat min andra bit äppelpaj crumb... så läc :) Jag hade verkligen ingen aning hur kakan skulle visa sig eftersom jag spelade runt med en massa olika recept i huvudet att skapa min perfekt paj, som för övrigt smakade aw...

Äppelpaj i Apple

denna super söta dessert görs i apple-making krävs det en lätt cirkel för att arbeta ut antalet portioner.Steg 1: ingredienser Allvarligt, detta är en söt dessert... Och inte helt svårt. Detta instructable har 3 portioner gjorde, men ingredienserna ä...

Näst sista karamell smula Apple Pie

Luften i mitt kök är ljuvligt doftande, eftersom jag har en karamell smula äppelpaj kylning på disken! Det är rätt, har jag kombinerat massa smaskiga saker i en näst sista paj! Det är mammas äppelpaj, men med kolasås inbakad i fyllningen, toppad med...

Mini Apple Pi

det är ett försök för pi-dagen. visade sig mycket väl så jag tänkte jag skulle dela. gör 7.Steg 1: ingredienser Fylla:500 gram Bramley äpplen (äpplen för äppelpaj eller apple sause)70 gram guld strösocker½ tsk kanelBakelse:112 gram smör, rumstemperat...

Skörda äpple smulpaj

Som med alla mina recept, är detta äpple smulpaj lätt, eftersom jag inte gillar komplicerade saker. Basen är bara äpplen kastade med en matsked mjöl och falla sönder toppning är min näst sista karamell smula äppelpaj toppning, blandat med en kopp hav...

Välsmakande smula Top Apple Pie

denna välsmakande behandla är en hybrid mellan äppelpaj och äpple skarpa. Du börjar med pajskalet och paj fyllning, och sedan topp äpplen med ett brunt socker smula toppning. Det är bäst serveras varm med glass eller vispad grädde. Njut!Steg 1: Start...

Äppelpaj Cocktail + Cool Apple som serverar Cup

jag introducerades till denna cocktail några år tillbaka på en vänner college examensfest. Jag gillade verkligen drycken som det verkligen smakar precis som äppelpaj. Sedan det parten jag har försökt göra äppelpajen cocktail flera gånger men fram til...

Äppelpaj Apple Cookie

läckra äppelpaj smaksatt cookies, med det ikoniska Apple logo utseendet.Steg 1: Ingrediants Ingrediants:3 1/4 koppar allrengöringsmedel mjöl3/4 tsk bakning makt1/4 tsk salt1 kopp osaltat smör, mjukt1 dl socker1 ägg, vispat1 msk mjölk1 msk kanelStröso...

Hur man gör apple rosor och en läcker äppelpaj

Hur man gör en läcker äppelpaj och dekoreras med apple rosor, detta är ett enkelt recept, prova det!Kom ihåg att skicka mig en bild och prenumerera på min youtube-kanal: bara Victor Vic youtube-kanalFacebook: https://www.facebook.com/TheVicvicvictorT...

Apple Pear smulas sönder med Rom russin

den apple pear förfalla är en vinter variant på den klassiska amerikanska äppelpajen.Först tunt skivade äpplen och päron är slängt i sött kryddad rom och russin, då serveras i en pajskalet med en kryddad smulpaj över toppen.Med ett glas dessertvin oc...

Äppelpaj med Pizza - snabb att göra och smakar bra

detta är en snabb liten recept som kommer att tillfredsställa alla, ung eller gammal. När du har allt redo det egentligen bara tar så länge matlagning en pizza, så det är bra för de oväntade besök.Det finns två sätt att göra detta, antingen riktigt s...

Bacon galler Cheddar Apple Pie

en söt all-American favorit med en välsmakande twist! Denna traditionella äppelpaj tar en ny smak bana med en cheddar ost skorpa, lönnsirap äpple fyllning, bacon falla sönder och en galler bacon topper. Se till att behaga någon bacon/apple pie älskar...

Infinity∞Pie (granola-kola cheesecake äppelpaj)

"Om du vill göra en äppelpaj från början, du först måste uppfinna universum"-Carl SaganHej alla! Tack för att kolla min Instructable. Så är detta Pi månad! En månad där vi firar stora oändligheten av den matematiska konstanten kallas π! Det är e...

Världens enklaste äppelpaj

Jag gjorde Världens enklaste äppelpaj.Låt oss göra en tillsammans så du aldrig köpa en igen!Steg 1: Samla dina ingredienser Recept på insidan av kakan:3/4 dl socker3 msk mjöl1 msk kanel1 tsk Salt1/2 tsk muskot4-6 koppar äpplenMängden äpplen beror på...

Äppelpaj hembränt

jag hört om denna läckra dryck flera veckor sedan och det lät så bra att jag bara var tvungen att prova det och pojke är jag glad att jag gjorde! Det har fått alla smaker äppelpaj införlivas med det och är perfekt för en kall vinter kväll! Jag planer...

Amerikansk äppelpaj Frozen yoghurt

Jag använde två pounds av vanilj Chobani grekisk yoghurt för att göra en fryst yoghurt, efter att ha lagt i några äpplen jag gjort en graham cracker smula till par med fryst yoghurt att likna äppelpaj. Jag hoppas ni alla njuta av video för denna frus...

Äppelpaj biter på en pinne

jag är allt om komfort mat, och jag har en galet söt tand. Så, naturligtvis, jag visste att jag skulle behöva göra en dessert på en pinne... och vad mer tröstande än en trevlig bit äppelpaj?Steg 1: ingredienserIngredienser:-1 stor röd läckra apple, f...

Äpple hallon smula

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör apple hallon smula, dess lätt och läcker!Steg 1: ingredienser Att göra detta recept behöver du3 äpplen1 paket hallon (6 oz) (170 g)1/4 kopp smör1/2 kopp vatten1/4 dl nötter (jag föredrar mandel)1 k...

Apple pie

socker mördegsbotten:-250g mjöl-125g smör skuren i tärningar-60g smulad smör-ett ägg och 1/2 skal av vattenBlanda mjöl, smör, ägg och vatten och sedan bilda en slags boll, med degen blir smidig.Låt bas "boll" i en salladsskål under minst en timm...