Snabb och smutsig Camera Obscura Visa Venus transitering eller solförmörkelseruppdatera 6/5/2012: det ser ut som din storlek är en balans mellan ett större hål för mer ljus och ett mindre hål för en skarpare bild. Min fru och jag kunde se Venus svagt men vi fick bra bilder. Detta kommer förmodligen fungera bättre för en större händelse som en solförmörkelse.

Ska jag admidt att jag var överrumplas av denna Venus transitering som är kommande upp.. på mindre än 24 timmar för denna skrift. Om du är som jag sedan har du inget redo att se denna historiska händelse. Också känner jag inte att hålla frisk nog att se nästa i över 100 år.

Så är detta en snabb och smutsig Instructable för en snabb och smutsig Camera Obscura som du kan använda för att Visa transitering med material du sannolikt har på hand. Procrastinators unite... senare!

För detta behöver du:

  • Två 3 x 5 Korrespondenskort (någon kartong eller tjockt papper, Använd det du har)
  • En säkerhet eller rak stift

Om du inte har Korrespondenskort sedan kort stock är lätt tillgängliga över. Jag älskar att använda flingpaket. Om du har en ceral låda på sidan kunde du göra en fullskalig pinhole projektor också.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Snabb och smutsig Guide till Mac

Alla alltid säga hur lätt Mac-datorer är att använda och sedan människor prova och använda dem och... de har ingen aning vad något är. Denna handledning är en snabb och smutsig guide på grunderna i OSX för nybörjare som antingen att byta till en mac/...

Snabb och smutsig LED ficklampa.

Detta är min Instructable för tävlingen LED. Detta är också min andra Instructable så gå lätt på mig.I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en snabb och smutsig LED-ficklampa.Steg 1: material 3v coin cell ackumulatorn (jag använde ett C...

Snabb och smutsig hemlagad Reed växla

en reed switch är en elektronisk anordning som stänger en krets när en magnet passerar nära den. Du har förmodligen använt enheter som innehöll reedbrytare i ditt dagliga liv. Alarmsystem använder reedbrytare för att berätta om en dörr eller ett föns...

Snabb och smutsig slipning boll

detta instructable är baserad på min snabba och smutsiga lösning på problemet med slipning en konkav yta medan carving en träskål. Även om inte den mest eleganta redskap, jag tror att skönheten kommer dock i hur lätt det är att få alla de material so...

En snabb och smutsig Voulge

Ungefär ett år sedan byggde jag en snabb och smutsig spjut för mina vänner och jag att använda för bekämpning av falsade machete. Sedan dess har jag tänkt att göra en andra polearm. För några veckor sedan gjorde jag sist. Här är hur jag gjorde det.St...

Snabb och smutsig Mosquito Trap

Mygga säsongen närmar sig snabbt - göra en enkel fälla för billigt. Teorin är att ljuset lockar myggor och fläkten suger dem i påsen (vanligtvis fragmentering dem i processen). Detta instructable är i experimentell fas och kommer att uppdateras när v...

Snabb och smutsig silvertejp korsett.

Har parterna att delta i helgen för Halloween, men fortfarande inte har en kostym? Rocky Horror Picture Show i stan? Aldrig rädsla! Med den snabba och smutsiga silvertejp korsetten, kan du ha en billig, lätt dräkt på mindre än en timme.Beviljas, dett...

Snabb och smutsig tråd reparationer

Panic! GFI uttaget på min uteplats misslyckades... Lägenhetskomplexet kommer att fixa det gratis i ett par dagar men under tiden jag har min luft pump ansluten till elnätet inne i mitt hem och kommer genom skjutdörr utrymme att min hydroponiska trädg...

Snabb och smutsig kostym nitar

ursprungligen gjorde jag denna bild som ett skämt, men sedan insåg jag att jag kunde göra det en snabb instructable på en liten punkt.Som det står, gör detta många, snabba kostym nitar.Material som behövs:Väska av googly ögon, ditt val av storlek, me...

Snabb och smutsig Low-Tech Ad buffert

denna uppsättning gör att du kan måla ut svårt att nå reklambudskap, skapa versaler, eller vågräta eller lodräta ränder.Du kanske tänker för dig själv "big deal!" Tja...Ja, något som det förmodligen finns kommersiellt. Och det är förmodligen öve...

Snabb och smutsig Mini R/C helikopter landning sladdningar fix

bara fick mig en Mini R/C helikopter, tyvärr är det min första, så jag har kraschat det många gånger.Jag höll släppa det ut himlen så landning medar bröt.Min snabba och smutsiga fix var att använda en produkt som kallas "Skum tätning band".De sa...

Snabb och smutsig telefon montera för videohämtning 30 minuter eller mindre

"The snabb och smutsig telefon kamera Mount"Först vill jag säga att detta är "Inte" en master handledning om hur man gör en ganska blanka montera, jag behövde en fäste för att hålla min telefonerna till videoinspelning andra instructab...

Snabb och smutsig Multi-USB-laddning Station

trött på med en 600 watts dator bara för att ladda din mobiltelefon? Detta är enkelt och det finns ingen anledning för dig att gå någonstans nära datorn bara för laddning.Steg 1: Vad du behöver: 1. en gamla icke-powered USB 1.1-hubb (som du har någon...

Snabb och smutsiga "Avskärma att skriva ut"

Screentryck är awesome: det kan du skriva ut samma design flera gånger och det ger dig rena linjer med fina detaljer och öar. Men om du behöver bara göra en av något - en dekal på en kostym, en dum t-shirt, oavsett - screentryck kan vara mycket mer ä...

Snabb och smutsiga 5 minuters Laser Stencil

detta är en ganska enkel instructable, och många användare har kunskaper långt bortom vad omfattas här, men jag gör detta instructable som ett sätt att visa en riktigt snabb och effektiv metod för att göra grov screentryck. Många kanske redan vet all...

Office Supplies Challenge-The snabb och smutsiga elektriska tripwire - Office krigare mix.

Som min tidigare tripwire instructable men från föremål hittades runt på kontoret.Steg 1: Verktyg och sånt, du behöver... Bulldog klippSträngFolie (från din sandwichs kanske)BlutacKrokodil klippWireEnheten du vill slå på.Steg 2: Att bygga switchen. S...

Snabba och smutsiga svarta tavlan

Skapa en snabb och enkel svarta tavlan för alla rum i huset. Det är enkelt! Följa mina steg och du kan också bygga en!Steg 1: Hitta din dukHitta en idealisk plats beroende på önskad storlek för din svarta tavlan. Här använder jag en vägg i mitt trans...

Snabb och smutsig bild hängare

behöver hänga ett foto på din vägg, men alla ut av hårdvara? Detta kommer att göra jobbet.Steg 1: helt ny bild? Tomt utrymme på väggen? Ingen hårdvara? Inga problem Du kan antingen gå ner till järnaffären och köpa lite fancy av maskinvara, eller du k...

Snabb och smutsiga gardiner

detta är en steg för steg hur du gör en snabb uppsättning av gardiner för alla rum där en ren funktion driven estetiska är allt du behöver. Detta är för gardiner bara, den hängande delen kommer att vara nästa, så håll ögonen öppna!Steg 1: Tyg och mät...