Steampunk(ish) plånbokHej stötarna! im tillbaka med min second(yay) i'ble.this tid dess för en wallet.i älskar motocross som band och en bra leathjer plånbok, men varje gång i en stund, det är trevligt att ha något roligt och coolt. först såg jag en kompatibel för en plånbok från en potatis chips påse, och jag skulle göra det, men det kändes inte alltför ursprungliga gör det så, så jag kom med detta!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunk(ish) USB-enhet

Här har ett extra USB-enhet jag hade liggandes och tänkte jag skulle prova och göra en steampunk(ish) enhet.Steg 1: Material :) Allt du behöver är ca 3$ för koppar delar, 1 vakuumrör, koppartråd, en gammal USB driva, och lite löda och Varmlimma! :)St...

Steampunk-ish Tech Support okular V1

Tja, jag fick tråkigt en dag och detta är vad kom av det... Jag vet det är inte helt kvalificerad som steampunk till de flesta, men det är ett pågående arbete.Vad jag använde:1 gamla remmen1 gammal MegaMan spel (det var formad som ett husdjur och jag...

Steampunk (ish?) Vintage hörlurar

inte riktigt en sann instrucable som jag inte dokumentera alla stegen. Men jag ska försöka att ge en rimlig hänsyn till de olika stegen. Detta är ingalunda en slutgiltig vägledning men en skildring av en mans kamp...Ingredienser:Vintage hörlurar - gå...

Steampunk-ish oljelampa

Alright, eftersom jag blev ombedd att berätta hur man gör detta jag gladeligen tvingar (även om jag bara postat här om du vill visa det för någon).Först av allt, kommer inte jag att kunna lägga till steg för steg bilder eftersom jag inte tog dem när...

Steampunk(ish) sikte glas

så idag gjorde jag Detta lilla sikte glas. Det gör inte något riktigt. Men ser bra ut. Du kan använda den för vad någonsin du vill. I geuss du kan kalla det steampunkish.Verktyg som behövs:Små gas fackla för koppar lödninglödaDremel med förstärkt skä...

Skapa en 3D Steampunk gitarren dekal

Detta är min stackars mannens version för att få en läcker dekal med lite djup som ser ganska realistisk. Självklart, dekalen har fasta skuggor men du fortfarande kan komma undan med det jag tror ;-) Jag var faktiskt ser för att ha en guitarbody slip...

Steampunk rakning box

min vän hade en födelsedag, och jag ville göra något speciellt för honom. Han rakar med gammaldags eller nu retro safety razors. Han bar allt i en necessär eftersom det fanns ingen ordentlig resande fallet för dem. Då jag hittade på Internet några fi...

Hand In Hand Skeleton Clock

En hand i hand clock är en klocka där minutvisaren är monterad på toppen av timvisaren (och andra på minut). Detta ger en klocka som ser udda och unik, men fortfarande mycket läsvärd och klocka som.Denna klocka är ett skelett utgåva av en hand i hand...

10 användningsområden för en rakkniv

jag har alltid tänkt "disponibel" rakhyvlar är alldeles för trevligt att bara kasta bort. Så idag när jag var om för att slänga min gamla razor jag stoppat mig själv och tänkte, "Vad kan jag använda denna för?" Alla 10 användningsområd...

Raygun

Hej, vill bara visa dig alla mina (steampunk-ish) raygun!Jag fick idén om en av kipkays videor men jag följa inte alla steg.berätta om du tror att jag ska göra en tutoria eller inte och varför....

Anpassade science fiction futuristiska vapen/vapen - Funna objekt konst kanoner.

Hello!Här presenterar jag några av mina anpassade Sci-Fi vapen; gjorde med papperskorgen, några olika artiklar och diverse olika material...Detta är verkligen trevligt för Halloween, spöka... eller bara för personligt skydd: P....Jag presentera två m...

Cellofan Fairy Wings i under 2 timmar!

Detta instructable visar dig hur man gör några mycket lätt cellofan älva / trollslända / insekt vingar på mindre än två timmar, i genomsnitt. Om du har en massa crafty saker, kan du inte behöva göra några inköp. Om du behöver köpa förnödenheter, jag...

Dekorativa Origami presentask: Del II, att lägga till Bling

Denna handledning kommer att handla om de alternativ som jag valde att dekorera mina lådor. Medan jag kunde mycket väl bara säga "gör vad du vill", hoppas jag att min enkla dekorationer samt några goda råd från min erfarenhet hjälper sporra din...

Animatronic hand staty

Välkommen till min instructable på animatronic hand bygga.Tillägg till avsnitt på vevaxel bygga!Tillägg till avsnitt på fingrarnatillägg till avsnitt på tumblingJag skulle för en grov industriella utseende från en svunnen tid. Magnetventiler och serv...

Old Faithful - Ninjato 1.0

Presenting Old Faithful, the ninjato 1.0. Vart tog namnet ifrån? Tja, detta svärd är min äldsta "bra" (okej att träffa människor med) svärd, och det har haft så många liv som de imaginära reinkarnerade katterna. Det började som kartong och ingen...

Steampunk plånbok med hemliga mekaniska lås. Cryptex type_b

Featuring:-Mässing material-Unika mekaniska lås-100% handgjordaDetta är en leksak förbrylla. Du kan även överväga att detta är en taktisk leksak. Alla mönster är låsta. Rotera trumman (ring) och behållaren är öppna, naturligtvis, om du vet koden. Din...

En Airship Admiral's pistol. En elegant steampunk pistol.

Efter några månader att njuta av de många fantastiska projekt, jag kände det var dags att lägga till ett projekt av min egen på webbplatsen. Detta är min första Instructable och som det händer, min första steampunk projekt.Efter några veckor att besö...

En bra plånbok

det finns ingen brist på plånböcker postat här, men när jag förlorade min plånbok ett par år sedan, ingen av dem gjorde det för mig, så jag gjorde min egen. Du behöver några sömnadsskicklighet för detta en, men resultatet är en pro-ish snygg plånbok...

Airshipen kapten MK-I(yet another steampunk keyboard)

Tja, låt mig först säga att jag gjort detta ungefär 4 år sedan, så nakna med mig.Jag ville försöka göra en steampunk tangentbord som inte kräver mycket verktyg och hantverk som Datamancers tangentbord som är galen. också att spendera som mindre penga...