Stick och elastisk bok från Susan Kapuscinski Gaylord

The Stick och elastisk bok kan göras på några minuter. Allt du behöver är två eller bitar av papper, ett hål, en pinne och elastiska.

Du kan hitta skriftligt riktningar och fler projekt på makingbooks.com

Relaterade Ämnen

Dragspel bok från Susan Kapuscinski Gaylord

Susan Kapuscinski Gaylord lär dig att göra ett dragspel bok. Allt du behöver är ett begagnat exemplar pappersark eller en panel av en matkassen, ett flingpaket, en lim pinne, ett par sax och lite skrot papper....

Steg bok från Susan Kapuscinski Gaylord

boken är döpt efter dess steg-liknande sidor. Varje steg sida fälls upp till avslöja en sektion under som blir större när du rör ner sidorna. Allt du behöver är två eller fler bitar av papper, ett hålslag och två band. Jag använder återvunnet materia...

Word-om-dagen tidning från Susan Kapuscinski Gaylord

jag har alltid älskat tanken att troget hålla en journal med något skrivit eller ritat för varje dag på året. I praktiken har den aldrig arbetat. Jag bestämde mig för att jag kanske har en chans om jag bara var tvungen att skriva ett ord om dagen och...

Varmkorv häfte från Susan Kapuscinski Gaylord

detta är en av mina favorit böcker att göra eftersom det är så enkelt. Allt du behöver är ett par sax och ett papper. Jag föredrar att använda återvunnet material: någon bit papper med skrift på endast ena sidan eller framsidan av ett brunt papper ma...

Hur att sticka och aviga

dessa två stygn är de viktigaste delarna av stickning. Den sticka maskan är av uppenbar betydelse, med tanke på namngivning valet. I slätstickning, sticka sidan ser ut som kolumner av samverkande vs, varje v som en sticka sy. När du arbetar med raka...

Recept mönster och historia bok stå

i år, jag har behöver en bok stå för recept bok/blad när jag laga mat, ställning för mönster bok/blad när jag virka/sticka, mitt barn har behöva en story bok stå när hon läser. Tack Instructables för att sätta en tidsfrist för detta projekt.Så om du...

Hemliga bok kamera: Kombinera en Ipad och en bok för att göra en gömd spionera kamera.

Är du en amatör spy letar du efter ett enkelt sätt att göra en dold kamera i en vanliga, vardagliga objekt? Istället för att köpa en fancy kamera gadget, prova att göra denna hemliga bok kamera. För att göra boken kameran, du ihåliga ut en stor bok o...

Att göra en reptil klättring Stick och dölja Stick

har du någonsin gått till en butik som Petsmart eller Petco och verkar pinnar och döljer försom $30,00 eller för bara en? Ja nu kan du göra en hemmagjord en gratis i din bakgård.Steg 1: Få material Vad du behöver:•Backyard trä eller stick (utan bark)...

En tidning gjord från en bok och skräppost papper

i höstas min dotter och jag tillbringade en månad att göra hantverk tillsammans! Hon älskar att journalen och visade mig de tekniker som hon använder när hon gör dem. Jag har sett dem i butik kostar drygt femtio dollar! Jag gjorde detta till en för h...

Hur man skriver ut och binda en bok

i detta instructable jag ska visa dig hur man skriver ut och göra din egen hård cover bok.Så varför inte göra din egen bok?Det finns många böcker som har publicerats gratis som en PDF för alla att ladda ner och läsa. Du kan bara skriva ut dessa och l...

DIY High-Speed bok Scanner från skräp och billiga kameror

jag älskar böcker. Det finns några verkligt fantastiska kunskap och information dold ute i hårt för att hitta, sällsynta och inte kommersiellt gångbara böcker. Jag tycker att jag vill ha mina böcker med mig överallt. Men det är där problemen börjar....

Läder bunden bok med utbytbara sidor och byggt i pjäser spel

Jag har en besatthet för något tidning med till den grad att jag inte kan passera en bok eller konst butik utan att plocka upp en ny. Jag hålla en journal för personliga tankar, en för utarbetandet av mina projekt i, en annan för arbete, och stillbil...

Hur du ändrar en PlayStation 4 Controller: måla och tumme Sticks

PlayStation 4 (PS4)-kontrollern är ett stort steg upp från tidigare generationer, men det finns alltid utrymme för en liten modifiering. Beståndet analog pinne är lite för mjuk för mig orsakar mina fingrar att glida av ibland, och lager svart är bra...

Hur sticka & aviga... och RIM!

Detta är två grundläggande stygn du lär dig när först börjat stickning. De är enkelt och roligt, och kommer att bilda grunden för all din stickning kunskap! Jag har tagit 2 videos nedan för varje stygn. Öva dem några gånger, och you'lll på dessa nåla...

Sticka en leksak Björn från Patons mönster bok 743

börjar med benen, CO 10 sts, rad 1 inkl i varje st över för 20 sts. K/P rader för 20 rader. K över höger och sedan vänster ben att starta kroppen (lämna svans från vänster ben för sömnad). K 20 rader för huvuddel, sedan dec till formen axlar (k 7, k2...

35-cent bok vikt/bokmärke

om du, liksom jag, är en stor läsare, du kan ha mellan en och fem böcker går samtidigt, på olika ämnesområden, både skönlitteratur och facklitteratur, både papper och e-bok. Även om du inte älskar att läsa, behöva du antagligen läsa papper böcker ell...

Boka koppling

Skapa en koppling från en bok är ett roligt sätt att upcycle en skadad bok. Du behöver:Ett bokomslagSprejlimLimpistolFat quarter av tygKartongEn pärlaBand eller elastiskSteg 1: Skapa foder Öppna bokomslaget och fastställa det platt. Mäta boken. Lägga...

Att göra en monterad, tyg fodrade bok säker från en inbunden bok dammskydd

denna handledning visar hur man gör en bok säker som är monterade på innehållet, och är fodrad med tyg för att ge en mjuk, attraktiv inredning. Den yttre, eller kurs, syftar till att se ut som en bok när sitter på hyllan, för att ge en viss trygghet...

Hur man gör en osynlig bokhylla (utan att förstöra en bok!)

Okej, detta har varit vad jag har ockuperat min tid med det förflutna dagen (Ja, mer som den senaste timmen) men jag gjorde en handledning om hur man gör en osynlig bokhylla, utan att förstöra en bok (eftersom jag älskar mina böcker dyrt).Så först, j...