Styra datorn med din Ipod touch eller Iphonedetta är min första instructable så jag är ledsen om det är inte bäst. Har du någonsin wan't att sitta på din soffa eller säng och styra din Mac eller Windows enheter på ett enkelt sätt. Detta instructable kommer att lära dig att helt styra din coputer med din Ipod touch eller Iphone.

SOM NI SER PÅ BILDEN KAN DU ENKELT SE DATORSKÄRMEN ÄR VÄL VISAS PÅ IPOD.

OM DU VÄLJER ATT STÄLLA UPP PÅ HAR SIDAN 4 NÅGRA PRAKTISKA TIPS ATT FÅ BÄST UR PROGRAMMET

Se Steg
Relaterade Ämnen

Styra saker med din iPod Touch/iPhone

Skapa din egen kontrollpaneler på din iPod Touch eller iPhone. Detta instructable visar hur du använder kontrollen , en fri app tillgänglig från iTunes store. Det visar också hur man kommunicerar med app använder ett PC-program.Minimikrav:PC med Wind...

Hur du får din ipod touch (eller iphone om du verkligen ställt till det) att sluta krascha av brist på minne

Hi, det, ipod touch och iphone-användare. OK, så im ganska säker på att ni alla har en något grundläggande förståelse för hur apple ipod fungerar, höger? Du öppnar en app. Denna app använder någonstans mellan kanske på en ipod touch 1G, 5-30MB tillgä...

Enkla akryl iPod touch eller iPhone stå

denna guide är en steg för steg om hur man kan producera enkla, estetiskt tilltalande, akryl ställning för iPod touch eller iPhone. Som en DIY'er, bestämde jag mig att producera något inte genom att köpa, men med hjälp av något jag hitta runt huset....

Hur man jailbreak en ipod touch eller iphone 3g (nej computern KREVAD!!! BARA WIFI!!!)

detta är hur du jailbreak ipod touch eller iphone. im inte riktigt säker på vilka versioner du eller inte har att ha, allt jag vet är min är 4.2.1 och det fungerade på min.Steg 1: Första okej, denna jailbreak tar bara en minut.Första, gå in på safari...

Hur du styr datorn med din röst

Windows Taligenkänning är programvara som kommer installerat på de flesta vista och 7 datorer. Det kan du använda rösten för att styra datorn och även diktera. Det tar lite tid att vänja sig men det är ett mycket roligt program att använda efter du b...

Styra datorn med din röst

Detta är inte en mycket stor kod och du kankommando din dator med din rösti cirka 10 minuterSteg 1: Vad du behöverdu behöver:någon programmering programvara för detta jag använder notepad ++Steg 2: KodenDetta är koden:Ställa in Sapi = Wscript.CreateO...

Styra datorn med någon TV eller DVD fjärrkontroll

Jag ville alltid styra min dator på ett annat sätt. Jag hade en Arduino liggande jag laddade upp koden om du vill visa mottagna IR koder på serial bildskärm, och började arbeta med VB sida i en komplex om... annars... ElseIf uttalanden.Styra en dator...

Få video på en iPod Touch eller iPhone

jag är trött på att behöva synka min iPod whemever jag vill videor, så hittade jag en App för det. Men tyvärr, det fungerade. Jag hittade ett sätt att få video med denna app från mobila webbplatser (exklusive Youtube. Sorry, det brukar fungera av någ...

Aktivera mus och tangentbord funktionalitet på en iPod Touch eller en iPhone! [Linux]

Någonsin velat använda din iPod Touch eller iPhone som en "dator"? Nu kan du!Du behöver:-en dator med Linux Ubuntu 10,04 [äldre versioner kan sannolikt fungera, snälla berätta isåfall.]-en Jailbroken iPod Touch/iPhone med WiFi aktiverat-Veency f...

Stop-Motion Animation med en iPod Touch / iPhone

Steg 1: Material / program Objekt används i videonAlla rekvisita och fordon som jag har i mina videor är byggd av Legos, men lera/spela-degen är också ett bra material. Behöver du idéer, finns det massor av animerade videor på YouTube. Stå för din iP...

Styra datorn med hjälp av en laser eller IR pen.

Detta är ett annat sätt att styra datorn med hjälp av en laser. Till skillnad från [ / icinnamon's], detta används en webbkamera och en laser för att styra markören på datorn. Du kan även klicka helt enkelt stänger av laser för en bråkdels sekund.~ R...

Hur till vända din iPod touch till en telefon med Skype

Skype är en awesome sätt för människor att hålla kontakten och Anslut gratis. Med programmet Skype för iOS kan du aktivera din iPod touch till en telefon och ringa gratis. Allt du behöver du är en iPod touch (2: a generationen och uppåt), ett kompati...

PWNING din iPod Touch, steg för steg

processen för pwning din iPod kommer att faktiskt ändra din starthanterare så du kan köra osignerade Firmware bilder, det finns en liten risk o (ingen om du följer instruktionerna) men jag är inte ansvarig för allt som händer med din iToy, detta är f...

Förvandla din iPod Touch till en WiFi-telefon

någonsin önskan du kunde ringa och text på din tjusig iPod Touch?Med bara 2 apps, du kan helt stänga din iPod till en iPhone med ingen månadskostnad.** Detta fungerar bara i en Wi-Fi-område. detta skall inte ersätta en mobil mobiltelefon i alla fall,...

JailBreaking din Ipod Touch 3rd generation

UPPBUNDNA för 3: e GEN, icke UPPBUNDNA för första och andra GENSDetta Cristmas 2009 fick jag en ny ipod touch 3g. När leker med det för en dag eller två fann jag att jag inte kunde göra något som apple inte ville kunde inte mig att jag även åt min iP...

Jailbreaka din Ipod Touch 1st & 2: a Gen(3.1.3)

är du trött på att inte kunna använda tredje parts program som rock och cydia på din ipod touch och ändra din startsida utseende?Vill du spela alla dina favorit retro klassiker på språng? (GBA, NES, GBC, SNES, PSX, etc.)Vill du komma åt dina filer ut...

Ansluta en trådlös mikrofon till iPod, iPad eller IPhone

Tricket är den 2,2 kOhm parallellt med indata till iPod, iPad eller IPhone...

Styra datorn med dig Iphone / Ipod touch V2

tidigare några månader folk har frågat mig om de problem de har stött på med den programvara som tillhandahålls i min senaste Apple Windows baserade Instructable. Jag har hittat några nya program som kallas Jaadu VNC, detta kan du göra samma sak men...

Jailbreaka din iPod Touch med iOS 3.1.3

i detta instructable jag ska visa dig hur man jailbreak iPod Touch 3G med iOS 3.1.3 med anden Jailbreak! Att börja gå till nästa steg...Steg 1: Få programvara Att jailbreaka din iPod, du behöver den senaste versionen av iTunes(32-bitars- http://bit.l...