Telefon och PS Vita laddning docka (Made med LEGO)någonsin velat vara kan dock din Smartphone eller PS Vita och ladda den samtidigt. Där många bryggor där ute som kan köpas till en kostnad, men vem vill ha en en tunn plast dock, när du kan göra din egen robust, DIY LEGO docka? Läs vidare för att se hur du kan göra din egen LEGO laddning docka, gratis!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Laddning docka för iPhone med stora fall

jag älskar min iPhone och har en stor skyddsfodral för den. Fallet är awesome på att skydda min dyrbara telefon, är det för bred och SKRYMMANDE att passa in i mest laddning docks. Detta är olyckligt eftersom docks har så många fördelar. De samtidigt...

Sten telefon laddning docka

De flesta telefon laddning docks är lätta och enkla att välta - så låt oss göra en riktigt tung från solid sten...Steg 1: material Välj en sten av lämplig storlek. Se till att det inte är för tjock eftersom måste du borra hela vägen igenom den...Och...

Petflaska telefon laddning docka

göra en enkel telefon laddning docka med en begagnad petflaskaSteg 1: Steg 1 Ta en används Pet flaska och packa upp etikettenSteg 2: Steg 2 Dra en linje som skär tillsammans med flaskan och skär upp hälften förstaSteg 3: Steg 3 Klippa längs de linjer...

Gör en biologiskt nedbrytbar trä laddning docka för vilken telefon som helst!

Efter att ha köpt nya smartphone beslutat jag att göra en laddning docka för att placera den på sängkanten. Det skulle vara billigt, enkelt och "inte så ful" val. Jag var lite trä som jag hade klippt några dagar sedan och då kom idén... Jag besl...

Mäta rotationshastigheten med telefon och LED-

Det är kul att kolla hur snabbt olika saker--fans, borrar och liknande--roterande. Och det är lätt att göra med följande ingredienser som många av oss kommer att ha hemma:telefon (jag använder Android, men jag antar att iPhone kommer att fungera, all...

Hur man styr arduino ombord med en android-telefon och en bluetooth-modul

i denna tutorial lär du dig hur du använder en bluetooth-modul och MIT: s app inventor skapa en trådlös seriell länk mellan en android-telefon och en arduino ombord.Här är en kort video som visar ett exempel app jag skapat. Jag ska beskriva hur man g...

Kontroll robotarm med handskar, Android-telefon och Arduino

Idag har vi nästan 2 tekniker för att spela med robotarm, antingen genom knappar till exempel som på spelet sköld eller använda handskar som inkluderar sensorer. Ännu, dag ska jag visa dig en ny teknik med hjälp av endast din Android-telefon och Ardu...

Den blå Meth tronen laddning docka för iphone / Android

vi i processen att skapa en linje av mycket unik laddning stationer som tillåter dig att visa upp din riktig nörd inuti. Här är den 1: a vår linje som vi skapat att vi tycker att någon riktigt fan kommer att gilla och ingen advokat kommer att förstör...

Billiga Apple laddning docka

billig och enkel DIY Apple laddning dockaSteg 1: material se till att samla in material!-2 stycken tunna trä / kartong (7.8 x 7,8 cm)-4 bit av mindre bitar (2 x 7,8 cm)-Hummingbird™ duo Arduino-Kartong (5 i x 4,5 i)-2 grön (eller valfri färg) lysdiod...

Laddning låda med individuella växlar - inga kablar behövs!

Inspirerad av andra projekt här beslöt jag att göra min egen laddning station och jag ville göra en med individuella växlar för att undvika att hålla alla laddare kör när jag bara behöver använda en, vilket sparar energi! Detta är vad jag kom med.Ste...

Batmobile IPhone laddning docka

Idag kommer jag att visa dig hur man gör en Batmobile IPhone laddning docka. Det är ganska enkelt och bör inte ta mer än en dag att göra. Så, låt oss komma igång.Steg 1: materialFör att göra detta behöver du...En IPhone eller och IPod touch att debit...

DIY nätadapter PSP, GPS, SonyEricsson telefon och miniUSB saker

Ok här är kruxet. Om du har massor av prylar har du också massor av de fula svarta lådorna - nätadaptrar. Varje jäkla makt tegel har sin egen spänning och kontakten är rätt? Så behöver du 3-5 nätadaptrar varje gång du går till resande? Fel! Om du har...

UCharge / / en revolutionär laddning docka

uCharge / / en revolutionär laddning dockauCharge är en innovativ skapelse som är avsedd att främst passa behoven hos konsumenten. Denna uppfinning är en laddning docka som har flera laddare. Det kom till liv med två nybörjare, Joe Hart och Connor Th...

VOIP-telefon och intercom system

SAMMANFATTNING:Ovanstående instructable förklarar hur du kan använda en Linksys VOIP du vill ansluta till krukor telefoner tillsammans och göra en slags enkel hem intercom-system. Men undrade många människor (inklusive mig själv) om ytterligare telef...

Akryl IPhone4 laddning docka - Bumper/fall kompatibel

med några akryl och en tillgänglig laserskärare, jag föresatte sig för att göra en akryl dock för iphone4. Att vara en nexus en ägare själv jag tyckte synd på ett par vänner och beslutat att göra några för dem.Efter att mäta upp en medarbetare telefo...

Laddning docka för en NES Controller mobil!!!

jag just avslutat min egen NES Controller mobiltelefon och det är den COOLASTE sak någonsin!!! Det enda som saknas är en cool laddning dock, så jag tog på mig själv att göra en.Steg 1: delar Basen är en särskild fred som används i några av de tåg kit...

Kub laddning docka

Hi. Detta är min första instructable, och jag hittade några saker hemma som jag inte behöver, så beslutat att göra en laddning docka.Steg 1: material du behöver en pennhållare: Jag använde en kubik formade en (bild 1)1 Samsung laddare: eller någon la...

Att göra en docka huvud med kallt porslin

För några veckor sedan började jag lära att modellera en docka huvud med kallt porslin *. Sedan fick liv i den vägen som vanligt. Jag fick äntligen en chans att komma tillbaka till det igen ett par dagar sedan. Jag har aldrig försökt göra något likna...

Gratis! iPhone 4 laddning docka / Case

detta instructable visar hur man förvandla iPhone 4 lådan till en laddning docka / bärväska.Saker du behöver:-Exacto kniv-iPhone 4 box-Sharpie markör* Obs alla bilder på detta instructable är tagna med iPhone 4** Vänligen Betygsätt eller kommenteraTa...