Termiska (våffla) rufsar klänning från återvunnet skjortorsom ett Kalifornien flicka, jag är naturligt kort på vintern-klar klänningar. Och med tanke på hur kort våra "vintrarna" faktiskt, jag är ovilliga att spendera för mycket pengar på helt nya vinter skrud.

Med den andra bilden ovan som en inspiration, försökte jag göra en söt volang klänning ur tre mäns thermal/våffla skjortor. Jag har köpt skjortor för totalt $10 från min lokala Goodwill butik och används sömnad leveranser jag redan hade.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en ena axeln rufsar klänning

På denna tutorial jag lär dig Hur till återvinna en skjorta i en ledig rufsar klänning. Jag älskar att göra denna typ av klänningar återvinning en skjorta eller något jag kan hitta i min garderob. Du kan bära den med ett par plattform pumpar att ser...

Rufsar klänning

rufsar klänningar är så trendigt just nu. Jag ser dem hela tiden i butiker, men kan inte få mig att köpa en för $30 från Baby Gap när jag vet att jag kunde göra en mycket billigare.Så gjorde jag... Jag gjorde en. Jag använde ett mönster som jag hade...

Blå livstycket rufsar klänning

Jag gjorde detta över en månad sedan innan jag kunde dokumentera stegen för denna klänning. Jag blev inspirerad av en klänning som jag såg i en tidning som jag verkligen gillade.Hela klänningen är fodrad och det finns en dragkedja på sidan. Jag ville...

Sommarklänning tillverkad av återvunnet T-shirts 01

denna video visar hur du sätter 3 olika t-shirts till en klänning som är inspirerad av Prada våren sommaren 2011 randig klänning...

Sommarklänning tillverkad av återvunnet T-shirts 02

jag delar med dig hur man gör denna kopia katt klänning från en T-shirt och en spets gardin panel. Ja, gardin panel :)...

Mini rufsar Stretch läder klänning

Lära sig att sy en klänning bodycon bandeau med mini volang överst med 4-vägs stretch veggie läder tyg.Steg 1: Samla dina leveranserDu behöver följande:Anpassade klänning mönster för dina kroppsmått: http://www.mjtrends.com/pattern/womens/bandeau-dre...

Luddiga upcycle! Mens klänning skjorta i klänning!

Warning! Varning! Varning! Jag är inte alls bra avlopp än mindre bra! Jag upcycle kläder till täcken och re mode några gamla tröjor till trevligare ser nyare.I detta projekt försökte jag sy min vän en klänning av gamla mens skjortor baserat enbart på...

Headless ryttarinna

se upp till alla Ichabods där ute, de headless ryttarinna är tillbaka!I detta instructable lär du dig hur du sätter en papier mache pumpa till ett skräckinjagande dräkt huvud och hur till vända en klänning till en ogudaktiga cape.Steg 1: leveranser P...

Stirling motor värmeplatta, trycka på kuvertet på en billig LTD Stirlingmotor

här är några bilder och videor på en värmeplatta som jag byggde för att visa en billigt LTD Stirlingmotor jag köpte på eBay.Jag surfade eBay på min telefon en sömnlös natt och fläckig ett billigt LTD Stirling motor som säljs av Singapore och köpt, 9...

PVC duk från återvunnen PVC rör

Introduktion och säkerhetsföreskrifterDetta instructable syftar till att visa, hur man gör PVC blad, genom återvinning pipe utdrag från hem reparationer.PVC är en mångsidig plast med flera önskvärda mekaniska egenskaper, dess styvhet, densitet, påver...

Komplett nybörjare steg för steg, 3D-skrivare med alla delar listor

Intro, prelude, eller bara: Vem är detta avsett för?Jag ville ha titeln att inkludera billigt, men kan möta det: det är inte billigt att bygga en 3D-skrivare om du har vissa/de flesta av komponenterna på sidan eller om du hittar bara blyg av 100 £ so...

Återvunna färgglada klänningen

jag verkligen ville göra en klänning som involverade återvunnet objekt och kom upp med denna idé. Den bästa sidan om denna klänning är design och allt material är gratis! Jag gjorde också denna klänning som en film prop till en animering som jag gör...

DIY elektron Accelerator: Ett katodstrålerör i en flaska vin

lär dig att bygga din egen subatomära partikelaccelerator i en helg! Detta enkla projekt gör att du kan undersöka en mängd spännande effekter inklusive magnetiska omläggning av en elektronstråle, Crookes dark space, plasma strimmor i en gasa-urladda...

Holiday klänning

Detta är en enkel mönstrad klänning som skapats för en scenshow runt omkring fridagen.Steg 1: Välj tyget Ursprungligen ville jag skapade en klänning som faktiskt kommer att användas för steg i en semester prestanda. Jag ville att det skulle vara typ...

Asymmetrisk klänning från Upcycled Tees

den lilla asymmetriska toppar och klänningar är i ropet för små flickor just nu. Vi har sett dem överallt och min dotter är tigger om en. Som och en maxi klänning, men det är en annan tjänst för en annan tid. Vi hamnade med ett överflöd av vita tröjo...

Svarta moln med guldkant - klänning -

Hälsningar och tack för besöket.I denna tutorial ska jag visa dig hur man gör detta eleganta, edgy och fortfarande lekfull klänning. -Minst hur jag gjorde det-Begreppet outfit var ganska mycket en monokromatisk blick, med små färger poppar upp ibland...

Hybrid solpanel (solceller och termisk)

för en tid sedan köpte jag några solceller (6 "x 3", från rebeccayi0904 på ebay, mycket trevlig säljare!) med avsikten att bygga en PV panel (efter att ha läst en plaethora av instructables på solfångare här!). Samtidigt testar de enskilda celle...

Döttrar fairy brudklänning

Min dotter planerat sitt bröllop med bara sex veckor meddelande från fästmannen föreslår till själva bröllopsdagen. Märke inte mycket alls! Hon ville ha en hemmagjord bröllop från inbjudningar genom till bordsdekorationer och gynnar, skulle detta ha...

Star Wars termisk Detonator 3d tryckt

Den mäktiga Jabba frågar varför han måste betala 50 000.Eftersom han håller en termisk detonator!Med Star Wars dagen närmar sig snabbt kändes det var endast lämpligt att mitt nästa projekt var en Star Wars en. Har redan gjort en ljussabel, tänkte jag...