Ultimate bär på godkända Travel medicin bröstetJag reste över Asien i 10 år när jag bodde där. Jag var ständigt saknad min tröst över counter USA läkemedel när jag var där. Du kan inte hitta Alka-Seltzer eller Pepto Bismo i de flesta asiatiska länder, och som körde mig nötter. Motsvarande har inte jämföra, så jag började att göra en väska med mig på alla mina resor och på planet.

Min kit som de flesta av de jag ser på Instructables, har utvecklats och blivit större. Det är vid den punkt nu där jag kan fortfarande kasta det i botten av min ryggsäck jag ta med på planet, vilket är bra för mig.

Vad jag gillar mest med min senaste version av min Med resekit är påsar jag använder. Jag hittade det tunga mill ziplocs på Amazon med Eagle Creek Skopåse gör det mycket enkelt för mig att få objekt i påsen. Om jag reser och behöver något från påsen, dumpa jag bara hela ut på hotel sängen. Jag kan lätt hitta vad jag behöver och kasta den allt tillbaka i Skopåse, zip upp, och blir gjort med den. Jag föreslår att den tunga mil ziplocs, storlekarna är perfekta och de kommer inte att försämras.

Alla objekt jag har i Med resekit är TSA godkända storlekar, även saxen. Jag har varit kontrollerat några gånger och en gång de öppnade kit. Jag sa till dem det är 4 in och godkänts. De enades om och jag vill passera. Jag vet när de ser detta kit, de måste veta jag inte är en terrorist lol, vad terrorism kommer att bära medicin som kan möjligen spara ett liv på ett plan!

Om några av läkemedel jag bär: Jag har ett recept för Ambien, även om inte jag är en regelbunden användare av det, har det användningsområden. Jag har också Celebra och ett par Z Paks ifall jag känner behov av att själv diagnostisera och börja medicin tidigt.

Åtminstone om du vill vara beredd på ett plan bär Sudafed och en Zyrtec antacida. Om någon har en anafylaktisk reaktion, kan du erbjuda dessa två piller och eventuellt rädda ett liv. De flesta av flygbolagen flyger jag på kommer inte ens Aspirin, och om det är en nödsituation går de frågar om det finns läkare och tyvärr läkarna inte behöver medicin på dem. Så kan du verkligen göra en skillnad om du har en med kit på ett plan.

Jag kommer att lista ut vilka objekt som finns i varje påse, några av dem dubbelt upp lite.

Jag skulle älska att höra förslag på vad man ska lägga!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Din ultimata guide till att använda HP Designjet T2500 skrivaren

använder en HP Designjet T2500 kunde inte vara enklare, sin dubbla roll media foder med utgång till stacker eller bin kan du få mer gjort med minimum ner tid. Dess ePrint och dela funktionen, tillsammans med HPs nyskapande förbrukaren erfarenhet, A1...

Nya och godkända Altoids Tin

Steg 1: ta1 Altoids tin1 finger ljusKnivTångSilvertejpSteg 2: skär Skär ett hål i det övre högra hörnet av tennSteg 3: Tejpa fast den Tejpa runt håletSteg 4: ljusSätta och tejpa ljuset i håletSteg 5: Nu fyllaFyll den med små objekt...

Kompakt flygbolag godkänd Snack Pack

Mina föräldrar Nyligen bokade en resa till Europa. Eftersom de nästan aldrig flyga, speciellt inte under den tid det tar för att korsa Atlanten, min mamma bad mig för att undersöka det bästa flygbolaget bär godkända snacks att ta i en fullsatt på pås...

Ultimate workbench toppen!

Using cheap mousepads makes for a low cost, VERY easily repaired, handsome and comfortable workbench!Steg 1: Problemet Workbench tenderar att samla in skador från lödkolv, gunk från gamla radio inälvsprodukter, x-acto skär och så vidare.Steg 2: Ta bo...

Hur att installera och använda ScratchExt: Javascript Scratch tillägg

ScratchExt är inställd för JavaScript Extensions för Scratchprogramming miljö och ett community för människor i alla åldrar. Det är ett projekt som utvecklats av GrannyCookies, Yoda3D och thistleeverfreen.Detta projekt är fortfarande under utveckling...

Hur man gör en bugg väska (Bob) eller lång sikt Survival Kit

IntroduktionI detta instructable jag hjälper dig göra din egen personliga bugg ut väska eller Bob för korta. Först ska ut jag berätta vad bob är. En bob är en väska som du sätter tillsammans så om en nödsituation inträffar kan du få ut av ditt hus el...

Enkel kompost inhägnad (billigt, snabbt, n lätt)

det finns bokstavligen tusentals sätt att göra kompost kapslingar. Sök bara Instructables här, om du inte tror mig. Detta gjordes i ungefär en timme, kräver minimal verktyg och är mycket, mycket billigt. Det får jobbet gjort utan att slösa tid på att...

Miniatyr djupa vatten kultur Hydroponics: En illustrerad genomgång

detta är en steg för steg illustrerad genomgång av hur man bygger och skapa din egen billigt, lätt och effektiv djupa vatten kultur hydroponiska system. Det kommer att fungera med alla små bladgrönsaker som örter, sallat och gröna bladgrönsaker. Det...

Hur du värd din egen Cloud v2.0

Detta ultimata syftet med denna handledning är att förklara hur du din egen moln server hemma. Kan du komma åt dina dokument, bilder, videor, musik och annan media från någonstans så länge du har en internet-anslutning. Denna guide fungerar också som...

Verktygslådan för flygning resetips.

The ultimate guide till flyg resor.Steg 1: bagage. Ta nödvändiga artiklar som kläder, hygienartiklar, etc.Vara försiktig med att packa en överdriven mängd objekt. Använda travel väskor och ryggsäckar. Obs: Ta inte rör (till exempel schampo rör) som f...

Att göra en ändträ skärbräda - jag gjorde det på Techshop

nedan finns flera skärbrädor som jag har gjort på Techshop, San Francisco, en medlemsförening workshop med alla typer av verktyg för att göra saker. Jag har inte mycket erfarenhet av träbearbetning, så jag använde detta projekt för att lära mig några...

Bröstkorgens impedans

Mätning av motstånd i brösthålan utnyttjas som ett diagnostiskt verktyg för flera sjukdomar. Det kan användas för att upptäcka onormala värden av impedans i brösthålan på grund av vätskeansamling och minskad lungvolym. Dessa villkor är ett tecken på...

Sällskapsdjur nödutrymning Pack

Trots det roliga omslagsfotot är detta en allvarlig kompatibel. Jag har märkt att The Walking Dead sällan visar tamdjur, förmodligen eftersom Svaren på frågorna "var skulle de gå? Vad hände med dem?"är mer sorglig och hemsk än vi önskar att begr...

Camping / akut Toolbox

detta är ett mycket praktiskt "Fyll den och glömma det" camping box. Denna idé är bra om du är en ivrig husbil, eller om du behöver en nödsituation beredda survival kit. Jag blev sjuk och trött på att försöka packa ryggsäckar och redovisade gym...

Olika typer av hyra Limousine tjänster

Limousiner är definitivt några av de mest populära transportmedel, och Visa en lysande bild av prål, inflytande och rikedom. Även om de används normalt av rika människor, kunde någon Hyra Limousine tjänster.Typer av limousiner1. stretch limousineDett...

Retro Raygun: förverkliga en prop genom CAD

Det är fullt möjligt, och ofta förekommande att förverkliga en prop genom hand-carving av olika material, antingen för den färdiga produkten eller som en mästare som ska användas för formning och gjutning.Det är också möjligt att göra betydande delar...

En Nybörjarguide till världen emulering.

Innan du kritiserar och säga att detta är olagligt, det bara är olagligt om du marknadsför spel.Emulering är bättre förklaras genom wikipedia även om du hittar en liten Sammanfattning till denna awesome nya värld. Emulering är i princip att kunna spe...

Baby mobil från återvunnet delar - Bun Steamer Version!

Det finns ingen anledning att betala en massa pengar för en baby mobil, se bara till att inget kommer att falla av och de kan inte dra något bort!För denna version använder vi en gammal bun ångbåt i ramen. Använd gärna något robust nog att binda sake...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...