Un-tillgänglig Desktop PrankHeres A lite lätt icke-Download behövs tilltag som du kan göra.

Klicka på din / offer skrivbordet och gå till "Ordna ikoner efter"

Rullar ned till Visa skrivbordsikoner och klicka på den.

Skrivbordet går blå sedan till den ursprungliga bilden-

Det blir inga ikoner på skrivbordet och de kommer inte tillbaka förrän du klickar på "Visa skrivbordsikoner" igen

-Göra det Nou

Relaterade Ämnen

Billiga Power Supply från tillgängliga komponenter

jag är inte ny för elektronik (jag har spelat med byggsatser hela mitt liv), jag har nyligen byggt saker av elektroniska komponenter oftare. Jag har också märkt att många människor har strömförsörjning på deras "station", vilket gör det enkelt a...

Småbarn tillgänglig dörren (inga skador)

Hej alla!En snabb Intro:Den andra dagen som min dotter vaknade från sin tupplur, gjorde jag ett mellanmål när jag hörde henne skrika "DADA" och sedan pund på dörren för några sekunder innan jag kan komma till hennes sovrum. Hon är inte ganska lå...

Lätta pannlampa från billiga och lätt tillgängliga delar

Kvällsskidåkning är verkligen populärt där jag bor, och medan skidorterna är god belysning på pisten på natten, de är, uppenbarligen, inte tända i träden. Tja, bara för att jag inte klarar att komma till anläggningen under dagen betyder inte att jag...

Använda allmänt tillgängliga program för att manipulera bilder

professionella grafiska designers använder dyra program som Photoshop och Illustrator för att arbeta med bildfiler. Det finns fria alternativ som Gimp och Inkscape, de är underbara, men det finns fortfarande en brant inlärningskurva och de är verklig...

Berätta en historia med fritt tillgänglig data och visualiseringsverktyg.

Detta Instructable kommer att gå igenom en steg för steg handledning för att utveckla en visualisering med hjälp av open source-verktyg och allmänt tillgängliga uppgifter. Den var skriven av Mark Falvo och Andrey Talman.Steg 1: Hitta en historia att...

Tillgängliga fågelbordet

Under min A-nivå studie av resistent material, har jag producerat denna tillgänglig fågelbordet. stegen här är mestadels en tunnas ut version av mina kurser.fullständig CAD-filer (tillverkas i AutoDesk) finns tillgängliga på begäran.Steg 1: Design sa...

Göra urin från inhemskt tillgängliga kemikalier

i denna video vi göra urin från inhemskt tillgängliga kemikalier.Varning: Processen ganska komplicerade och farliga på delar och så bör endast utföras av eller under direkt överinseende av en erfaren kemist.Först får vi diethylhexyl ftalat av refluxi...

Att göra webben mer tillgängliga för funktionshindrade

rapporter visar att minst 2,1 miljoner av den uppskattade 54,4 miljoner amerikaner med funktionshinder användningen Internet. För personer med funktionsnedsättningar, kan tillgång till och fullt upplever material presenteras på Internet ofta vara svå...

Var man kan hitta 5 bästa Mac Apps tillgänglig

apps som låter dig få ut bäst Apple Mac-datorn.Steg 1: VLC Media Player Den slutgiltiga freeware media player. Denna app fyller alla hål där QuickTimes brist på nödvändiga codecs begränsar dess kompatibilitet med vissa ljud- och videofiler. Stöder Di...

Se TV och DVD-skivor tillgängliga - stor pekskärm controller

Student allrum och vardagsrum var väl utrustad med AVutrustning, men många av eleverna var beroende av supportpersonal att byta kanal etc.Vi skapade en kostnadseffektiv tillgängligt gränssnitt som gör att många avvåra elever tillgång till TV, DVD-ski...

Hålla flaska drycker kallare - två tillgängliga metoder

Hej alla, här (Mr Suhasa, Ph.D. student i bioteknologi, Bengaluru, Karnataka, Indien) har jag visat två tillgängliga metoder att kyla flaska drycker https://www.youtube.com/watch?v=cpVhJmma9g8&feature=youtu.be i en annan video av mina jag har visat h...

Jet-Hovercart ritningar tillgängliga: http://www.aerotect-usa.com

Jet Hover Cart BlueprintBygg din egen Jet drivs Hover vagn... coolaste go-cart någonsin! Prisvärd - enkelt koncept. Allt du behöver: 1-lövblåsare, plywood, pvc, en tarp och misc hårdvara. Ritningar finns nu på www.aerotect-usa.com.GRATIS Hoverboard b...

Tillgängliga lampa

När jag gaming brukar jag tappa bort tiden. Så letade jag efter ett sätt att meddela mig själv på ett subtilt sätt. Jag undervisade en lykta som släpper ut en färg för att berätta att jag har ett möte eller att mitt schema är gratis. Om lampan avger...

IPad blir tillgänglig fjärrkontroll för TV, Amp och fläkt. via Laptop och IR-box

detta är en instructable donerade via Lyn, som listat ut hur man ansluta upp hennes iPad som en fjärrkontroll för hennes TV, fläkt och hennes amp.Hon använder sin iPad med näsan - så hon använder en remote desktop app för att ansluta till sin Mac lap...

LEGO iPhone (och smartphone) stativ, dockning tillgänglig * uppdaterad *

Hej, jag ville att bulid lego iPhone ställning som kan hålla telefonen i vertikalt läge. Här går. Jag gjorde det i Lego digital designer, eftersom jag inte ville få min i bitar.Detta är min första instructable, hoppas du kommer gilla det.Jag kollade...

Tillgängliga dragkedja dra

många människor med artrit eller andra fin-motor svårigheter har problem med blixtlås. Att inte kunna använda en dragkedja gör det mycket svårare att klä sig självständigt. Det finns många instructables på denna webbplats som behandlar att göra dragk...

Inte tillgänglig...

Tyvärr, är detta Instructable tillfälligt otillgänglig.Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:...

Min något Modded Turbo Fire 2 Controller. Nu tillgänglig @ Toys "R" oss och Gamestop.

Med en turbo fire 2 controller, u behöver inte den hextagonal skruvmejseln. bara en vanlig skruvmejsel. PS får en lång skruvmejsel.frågor om mods eller controller, skriv i kommentarerna. pris runt $40....

Fritt tillgängliga spelkort innehavaren

Spela kort kan vara svårt för människor utan bra fina motorstyrning. Ofta håller korten är en större utmaning än själva spelet.Denna design var i skärningspunkten mellan "gratis" och "snabb". De enda leveranser som behövs är två skivor...