Vattnet kyls och vägg monterade Xbox 360Hej alla och Välkommen till min andra Instructable.

Innan vi fortsätter, måste jag säga att jag känner som om jag har missat vissa delar. Jag kommer att fortsätta att lägga till bitar här och där när jag märker att de är försvunna men annars, om du har en anständig vet hur du ska vara bra med tis Instructable.

Anledningen till att jag gjorde detta projekt var, för det första eftersom jag hade en XBox 360 som jag inte använder mycket. För det andra, eftersom fansen var alldeles för högt så jag behövde en alternativ kylsystem. Och för det tredje, varför inte? Det är sant, XBox 360 är föråldrad 10 år nu och är på något sätt bättre än en genomsnittlig gaming PC. Men det är något jag gjorde för mitt eget lärande, och igen, varför inte?!

Sedan jag var i skolan har jag velat vatten cool min PC, men jag har bara aldrig haft resurser för det. Vid ett tillfälle gjorde jag en hemgjord vatten block: YouTube-Video - hemlagad Vattenspärrenheten

Såg det inte bra men det övergripande konceptet var ganska enkelt och jag gjorde det för billigt. Bästa var det aldrig läckte ut, även om jag inte använder den i min dator på länge. Jag uppgraderade inte långt efter och köpte en underhåll gratis vatten-slinga och nu har en topp spec PC med en underhåll gratis vattenkylare.

Ändå går vidare, lyckades jag köpa en XSPC XBox 360 Vattenspärrenheten för billigt (mindre än £15)! Annars, de är £60, eller de var sista gången jag kollade. Detta var en av anledningarna till att jag valde att watercool XBox 360, med det främsta skälet är att fansen var alldeles för högt. Det är också det enda jag hade inget emot att få bud upp eftersom jag egentligen inte använda det mycket (men jag gör nu)! Jag hade lagt den Talismoon Whisper fan, och en annan sida fläkt men tillsammans, var de fortfarande för högt.

För det första, jag ville ha en öppen ramkonstruktion som inspirerades av detta: MAXXPlanck V2 - vägg monterad PC

Jag kan inte ta kredit för originaliteten i väggmontering stilen som det har gjorts tidigare!

Slutprodukten Video: Länk

Helhetskoncept

Tanken är att lägga ut alla delar i en öppen stil och har akryl under att använda en edge-lit effekt. För det första vill du remsa XBox 360, så att du kan ändra delarna senare som RF-moduIe och DVD driva kablar. Jag började med att samla in alla obligatoriska delar, utforma och kontrollera montering på Publisher (min favorit verktyg), och kontrollera placering av delar. När jag var nöjd med att jag markerat dem ut på trä sedan klipp ut platser för LED strips. Svepte den i kolfiber, fast LED remsorna i. Sedan skär jag akryl fästen, fasade kanter, monterat dem på, fast komponenterna på toppen. Sedan Kontrollpanelen skapades och alla kablar anslutna. Testningen skedde mellan de flesta åtgärder för att säkerställa några problem skulle uppstå senare. Sista steget var att Anslut rören och fylla upp behållaren som var lite svårare än jag trodde det skulle ha varit!

Bifogat är en Publisher-fil som innehåller min ursprungliga design idé och styrelsen layout - där jag behöver skära hål etc. Kontroll panel design är också det som referens - Känn dig fri att ändra som du vill! Min slutliga Stire panelen var inget som de ursprungliga design idé.

(KOLLA BILL MATERIAL EXCEL FIL FÖR EBAY LÄNKAR!)

Komponenter behöver du:

 • XBox 360 moderkort
 • XBox 360 RF modul
 • XBox 360 DVD-enhet + SATA + strömkabel
 • XBox 360 PSU
 • 60 cm x 60 cm 18 mm MDF trä (eller liknande)
 • 60cm längd av 2 "x 2" för det ram-stödet
 • 2-3m RGB LED Strip
 • RGB LED Strip controller
 • 12V 2A PSU för pumpar, fläktar, lampor etc
 • 3 x 120mm fläktar (någon du)
 • 360mm radiator (min var aluminium, få koppar om du kan!)
 • XSPC XBox 360 låg profil Vattenspärrenheten
 • EK DCP-4.0 12v PWM pump
 • 2m av slangar
 • Molex hane och hona kontakter
 • DC fat jack och plug
 • IEC vattenkokare plug/socketparet
 • 22-24AWG tråd

Verktyg du behöver

 • Wood såg/cirkelsåg
 • Sticksåg att skära ut hål
 • Borr och olika borr
 • Klämmor
 • Träskruvar
 • M3 x 25mm bultar och muttrar för radiator montering
 • M4 x 25mm bultar för moderkort montering
 • Exacto kniv eller liknande
 • Limpistol
 • Avbitare och strippor
 • Lödkolv 30w eller liknande
 • Löda
 • Krympslang slangar
 • Multimeter
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du ändrar alla knappar, utlösare, och Joysticks på en Xbox 360 trådlös handkontroll

detta instructable kommer att lära dig hur du gör din egen anpassade Xbox 360 controller. Detta projekt kan vara lite svårt och frustrerande ibland, men om du håller med det, din controller kommer vara bäst på blocket.Steg 1: Samla material Material:...

Konfigurera XBox 360-handkontrollen till arbeta med Fönstren och källa

detta Instructable visar dig hur man installerar XBox 360-styrenheten på datorn, och hur man får det att fungera med källa. Jag har velat sätta en controller på min dator för en tid nu. Det hela började med att läsa Maximum PC granskning av registera...

Hur man JTAG Xbox 360 och köra homebrew

jag kommer att gå över hur man installerar XBR och Xell på din Xbox 360. Installera XBR kan du göra många saker sådana köra osignerade code(homebrew), installera någon storlek hårddisk (även 3,5 i stationära hårddiskar!), ftp till din box och anpassa...

Xbox 360 Ring av Light lysdioder

ändra färgen på din Xbox 360 ring av ljus från Matt grön till någon blandning av färger du kan tänka dig. Att ha en modifierad ring av ljus är en vacker och rolig mod att skapa, och kommer att imponera på de gäster som Visa din Xbox 360.Denna guide f...

Raspberry Pi/RetroPie projekt - tillägg 1 - installera/använda 1: a Gen/trådbunden USB kontrollanten för Xbox 360 för användning med RetroPie

min Youtube-kanal (dagliga uppladdningar)https://www.youtube.com/user/daiatlus79Detta är en video tutorial på hur till installera och använda en Xbox 360 eller 1st Gen Xbox (hertig eller S typ) USB-styrenhetmed The RetroPie Project, en massiv flera r...

Xbox 360 snabba eld ändring

för ett tag sedan blev jag ombedd av en vän att göra en snabb brand ändring för sin Xbox 360 controller. Först, jag var inte riktigt säker på hur man gör en, men jag gick med på att göra det. Som alltid är internet det första stället jag går till när...

Använda en Xbox 360-handkontrollen på OS X (fast + trådlös)

jag plockade upp Borderlands 2 för OS X i senaste ånga försäljning eftersom vänner till mig inte skulle hålla käften om spelet. Så jag sköt upp det bara för att få reda på att jag behövde använda ett tangentbord (massor av nycklar) + en mus (karpaltu...

Hur man reball röda ringen av död xbox 360

i detta instructable im kommer att visa dig hur man reparera en xbox 360 som har den röda ringen av död med hjälp av en bga reball maskinSteg 1: Delar som behövs dessa är alla de verktyg och material som behövs för att fixa en rrod xbox 360röda ringe...

Hålla din Xbox 360 Cool, spara energi, värme upp en yta, och använda din egen hårddisk

svalka din Xbox 360, spara energi, värme och område och använda din egen hårddisk, ja mycket lång titel, jag vet. Men det fanns inget annat att beskriva detta awesome projekt. Nu var hela detta projekt för mig helt gratis förutom intercoolern. Jag an...

Xbox 360 controller mod med PS3 stick kuddar och flyttade knappar

Detta är en kraftigt modifierad xbox 360 controller som jag kan använda på min Xbox, dator eller PS3 (med KRONOS).Knappar:1. ytterligare knappar har lagts till på baksidan av registeransvarige genom att skrapa kuddar på ytbehandlar av växlarna ögonbl...

Xbox en, PS4, Xbox 360 Cubby svalare; Problemet och lösningen

Jag lekte Starwars Battlefront beta på min PS4 när jag märkte hur högt inre kylfläkten klingande. Jag trodde att detta var normalt tills jag gjorde en sökning på internet om buller av PS4 kylfläkten. Många sökningar avslöjade att fläkten är relativt...

Kopiera, Stealth och bränna Xbox 360 spel

detta instructable kommer att lära dig, i enkla ord, kopiera Xbox 360 spel. Och om du undrar, det är lagligt att ha spel säkerhetskopior, precis som DVD säkerhetskopior, men jag är inte ansvarig för vad du gör med spel eller hur du får dem.Saker du b...

Hur man förstör Xbox 360, Wii och PS3 Internet anslutning med en Nintendo ds och ds lite.

i detta instructable kommer jag att vara undervisning du det enkla sättet att förlora internet-anslutningen till en xbox 360 att använda wi-fi-anslutning på en Ds. någon har bekräftat att det fungerar för ps3 men jag har inte en ps3 så im ta hans ord...

Uppdatera din Xbox 360 Firmware och bakåt kompatibilitet, utan Xbox Live

använda en CD eller USB-minne för att kunna spela mer Xbox spel på Xbox 360-----Författare Obs: detta INSTRUCTABLE är föråldrad. ANVÄND INTE DEN. FÖR ATT UPPDATERA DIN XBOX 360, ANSLUTA TILL XBOX LIVE ATT UPPDATERA DEN GRATIS.-----Jag är ett stort Sp...

Använda din bärbara dator som en Xbox/Xbox 360 "Wireless Adapter" på Windows XP/Vista och Mac OSX

jag hatar hur Xbox 360 trådlös adapter kostar $100, så jag tittade på nätet om hur man använder någon adapter som en. Jag kunde inte hitta en artikel om det, men fann att du kan använda din bärbara dator som en gateway, men många artiklar fungerade i...

Xbox 360 konsol controller spelet och guide / magizine stand

detta är en står som jag gjorde till min xbox 360. På botten rymmer 360 i kupén ovan är utrymme för spelguider eller tidskrifter. ovanför tidningen innehavaren är den en hylla till hold16 spel det kan ändras genom att lager eller. på toppen är en han...

Demontering och rengöring Xbox 360 Power Supply (Brick)

i detta Instructable jag ska visa dig hur man korrekt dissassemble din (eller någon annans: P) Xbox 360 PSU.Om är du vill bli av med dammet i det, skulle jag bara rekommendera blåser tryckluften genom ventilationshålen.Det kan finnas problem med värm...

Rörelse kontrollerad RGB ledde kostym med Xbox 360 Kinect, Max MSP och Arduino Del1

Jag ville för de senaste månaderna har jag arbetat på ett kinect projekt skapat en ledde outfit som svarade för bäraren rörelser. Hittills har jag bara armarna gjort, och det finns några problem som måste utarbetas, men det fungerar bra hittills.Steg...

Stroboscopen (zoetrope) med hjälp av Arduino och trasiga Xbox 360 DVD-enhet

Stroboscopen (AKA zoetrope) är en enhet som skapar en illusion av en rörlig bild som visar en snabb arv av ramar "slutat" för en bråkdel av en sekund persistence of vision (POV) verkställer tack vare. Det är en mycket gammal leksak; zoetropes ha...