Vill du ha ögonfransförlängning? LIY: Lash-det-själv (salon? vi inte behöver inga stinkande salon...)Förra veckan åkte jag till fel sida av The Cascades att se min syster Karina på hennes födelsedag. Alltid en vacker flicka, hon såg ännu vackrare än vanligt. Först blev jag lite miffed.

"Att b! % & *!", tänkte jag, "det är så orättvist! Varför får hon ser bättre eftersom hon åldras? Är jag adopterad?"

Jag lugnat sig betydligt efter att komma ihåg ett senare samtal vi hade som förklarade allt. Hon var inte (nödvändigtvis) åldras bättre än vad jag var - hon fick just ögonfransförlängning.

Nu kanske detta skulle inte vara sådan revolutionerande sak för en tjej som alltid är "sydda", men min syster har samma skönhet rutin som jag gör (vilket kräver ingen spegel och består av stänkande vatten på våra ansikten och sätta våra unbrushed hår i gummiband), så denna nya tillägg verkligen förändrat hur hon såg ut, ingen förändring i skönhet rutin krävs. Amazing.

"Att b! % &!", tänkte jag, "Varför inte fick jag tänka på det?!" och lovade omedelbart att få ögonfransförlängning på min återvända hem.

Så fort jag kom hem började jag söka salong recensioner och menyer. Mitt hopp för en lång-surrade framtid tillfälligt bleknat som jag lärde mig att salong extensions var typ av sak endast personer med riktiga jobb hade råd, sedan ljusnade som jag mindes hur det är jag klara sig utan att ha ett "riktigt" jobb. Det blir av (ish) eftersom 1) jag sno min svans och 2) jag inte betalar för tjänster. Jag göra det själv.

Så jag gjorde det själv.

Jag älskar mina nya fransar, så skrev jag här - kompatibel för att fira erfarenheten.

Varning: några av mina projekt kan beskrivas med ord som "osäkra", "klok" och "i direkt strid med lokala byggnadsordningen"... att göra grejer awesome är riskfylld verksamhet ibland. Som Bob Dylan uttryckte det, "Bakom varje vacker sak det finns någon form av smärta". Han rådde även vi bör "spela om f #$! ing högt!". Jag vet inte exakt vart jag skulle med det, men utvärdera vänligen de eventuella riskerna innan detta eller andra projekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sätta i lite ansträngning nu och senare allt du behöver göra är bara Mcafee förnyelse

Om du är ute i den öppna försöker välja en ny antivirus för din dator, kan det visa sig vara en stor uppgift på grund av det tillgängliga antalet alternativ att välja mellan. Dock denna komplett strävan är verkligen värt ansträngningen av två skäl, f...

Cheech och Chong computing.

Varför jag kallar det Cheech och Chong computing, eftersom de inte behöver inga stinkande diskenheter. Det vi gjorde var att ta bort varje enhet i systemet men fortfarande eventuallly hade datorn arbeta!Den bärbara datorn byggdes förmodligen 1990, so...

Animerade Jack-O-Lantern

detta Instructable visar dig hur att animera en Jack-O-Lantern med formen minne legeringJag bestämde mig att skapa denna pumpa eftersom jag tycker att jack-o-lyktor är alltför statiska, de bara sitta där och stirra. Jag ville skapa en pumpa som inte...

Bygga ett högpresterande FPV Camera Quadcopter

Detta Instructable kommer att visa dig, i detalj, hur man bygger en hög kvalitet quadcopter för flygande FPV och inspelning antenn bilder/video.Vi vet alla människor inte kan flyga. Våra ben är alltför tät och flaxa med armarna inte producerar tillrä...

Enkel användare justerbara DIY Nixie klocka

Som första instructable året lyckades jag äntligen slutföra min ålder långa nixie klocka projekt.Nixies är ventilen neonrör, där tio katoder har form av siffror och är lättat upp vid plasma när högspänning flyter genom dem. Jag älskar dessa gamla era...

Radioaktiva Raspberry Pi dragsko påse ryggsäck

Ironiskt nog, drivs av en Adafruit Flora arduino, ok, oavsett kiselskivor chip är gjorda av.Göra denna bärbara lyser upp statsvapen Raspberry Pi inbyggd i denna coola händig Gympapåse som även fungerar som ryggsäck. Hur awesome är det?Om du inte behö...

Hur man gå över Amerika

Hur att gå hela Amerika:För närvarande, går jag över hela Amerika.Uppdatering: Jag har avslutat min resa, där jag slutade i New Orleans och flög hem att återvända till forskarskolan. Följande skrevs under den andra månaden av min resa.SLUTET UPPDATER...

DIY sträng konst handledning

jag har sett massor av sträng konst poppar upp hela webben och beslutade att prova min hand på en bit av min egen. Jag verkligen ville inte bråka med hammare och högg ved och allt som dock, så jag använde kork ombord i stället. Lätt att arbeta med, l...

Funktionell Mini handväska

det finns tillfällen jag inte behöver eller vill bära en stor väska med mig när jag går ut. Jag har designat denna bedårande väskan så jag kan ta tag i min plånbok, nycklar och andra småsaker som jag behöver för min resa. Bältet kan bäras över axeln...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - ChainTab kategori

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

Göra en "ny" sänggavel från ett "gammalt" fönster

är din sänggavel blir pipig och vinglig? Lycklig du!Faktiskt är en gammal lös sänggavel mer än lite irriterande, för att inte nämna ointressant. Klart, behöver du något vackert, Hemlagad och återvunnet att imponera på dina "vänner". Detta instru...

Nattduksbord med vedeldning skapad med 99% 2 x 4 virke

Detta byggdes för en rad olika skäl. Först hade jag 4 kvar 2 x 4 från ett tidigare projekt. För det andra, med julen runt hörnet och min fru frågar mig för det gångna året för ett nattduksbord som matchar våra Queen säng ram jag haft att göra henne t...

APDuinOS (blinkande)--arduino IoT (internet saker)--aquaponic ansökan

om du läser detta Instructable du är här för en av två skäl.FÖRSTA ANLEDNINGEN:Beror på att du vet ingenting om APDuinOS och intresserad av vad det är och hur den förhåller sig IoT (Sakernas Internet). Du kan läsa mer om APDuino genom att gå till htt...

Arbetar Operation kostym!

Here! Slutligen, den lever!Jag sökte runt online för en bra, wearable kostym, och det visar sig att det inte finns någon (som jag kunde se) där det är en som inte är en låda fastspänd på sina axlar.Steg 1: Efter googla runt lite, har jag beslutat att...

Kök skafferi dator (dolda)

Jag var ivrig att starta detta projekt eftersom jag har velat göra något sånt här ett tag och när jag såg Instructables var att öppna en tävling, det gav mig motivation att ge det ett försök. Min fru och jag älskar kokböcker och musik (musik i köket...

Box Monster uppdaterad

Hej igen!Några av er kanske har sett en av mina tidigare I'bles som också råkade vara på rutan Monster och undrar kanske hur här är annorlunda.Tja, som en del av Digilent's K-12 initiativ, vi vill återuppliva Box Monster och göra den tillgänglig för...

Interaktiva LED öl Pong tabell

Skapa din egen interaktiv LED öl Pong tabell!Detta instructable kommer att guida dig igenom alla stegen för att skapa en en-av-en-slag öl pong tabell komplett med cup upptäcka RGB pods, automatisk boll brickor, en 32 x 12 ping pong boll LED rutnät, s...

Knex Pistol "TDS" med enkel Skjut åtgärd * uppdateras av 8/26/08 *

Hej Hej det är på tiden att jag fick en sidoarm. Detta är TDS eller Thedunkiss sida-Arm. Jag antar att det kan vara TDSA men som låter lika cool inte heller inte TDP (i själva verket som låter ganska konstigt av någon konstig anledning). Och då vill...

Cell Phone / iPod MP3-spelare bepansrade fallet

jag blev inspirerad av en annan medlem som gjort en plånbok ur en gammal cykeldäck. Jag använde hans bas design och modifierade den in i ett fall som tar din känslig elektronisk utrustning och förvandla det till en bepansrade behemoth, värdig en full...