12-flaska K'nex vinställkommersiella vinställ kan vara sanslöst dyrt. För roligare satte jag ihop ett vinställ helt i K'nex. Det är inte Thom Seaman, men det tjänade mig tills jag kunde bygga en trä en.

Denna rack rymmer nio flaskor horisontellt och visar tre på toppen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kartong flaska division till vinställ

Här hade vi att samarbeta med företaget heter Smurfit Kappa för denna Inlämningsuppgift. Vi behövde göra något av korrugerad kartong som redan finns men med en ny huvudnummer adderat till den.Så jag tittade på några produkter av dem på deras webbplat...

Flaska tillbehör vinställ

För vinälskare bara:Lägg till vissa funktioner till dem om det milt ouppfostrad att hålla tomma vinflaskor runt ditt hem eller arbetsyta. Att påminna om de goda tiderna och hålla ordning på ditt liv. Vin att du sår!Steg 1: Öppna en flaska din favorit...

Svensk stil Vin Rack - på "Billiga"

en snabb anteckning att börja... Jag har aldrig tagit en butik klass och har inte någon verklig Snickeri färdigheter att tala om, så ta inte min instructable som det bara/bästa sättet att bygga något sådant! Också, eftersom jag inte ofta sysslar med...

Vinställ för en flaska och 2 koppar ur pall

Jag har funderat på att bygga en liten vinställ ett tag, och efter att jag gjort vinställ för 16 flaskor för min syster, insåg jag att ett projekt vin är mer än välkommen av tittare.Så. Kylan slutligen anländer där jag bor. Och för att njuta fullt ut...

3D modulära vinställ

Bygg ditt eget vinställ!Enkla att göra (3D tryckt)Enkel att bygga (lätt modulära system)Klicka på rösta-knappen i övre högra hörnet om du gillar detta projekt :)Steg 1: ram Skriv bara ut ett par av moduler för varje flaska.Jag kommer att lägga till n...

2 liters flaska vatten raket och Launcher Pad

detta är min design för en 2 liters flaska vatten raket och Launcher Pad.Först, jag vet detta är inte den första 2 liters flaska vatten raket lansera systemet någonsin konstruerats. Denna design faktiskt tog inspiration från flera av de mönster som N...

En fat-stil vinställ - ett 2 x 4 projekt

I år bestämde jag mig att gå med en 2 x 4 tävlingen. Men vad göra? Jag har alltid haft ett vinställ på min lista. Inte för mig själv, men något trevligt jag kan ge bort. Tyvärr, jag var lite sent och var tvungen att rusa lite genom denna bygga.Du ock...

Rail Road Spike vinställ

Jag gick genom min lokala bärgning gård och kom på en hink full med rail road spikar. Jag visste fanns en användning för dem i någon form av regenererade projekt men jag inte hade en tanke på gång. Efter att köpa 16 spikar jag gick hem och tittade ru...

Hur man gör en billig flaska topp spinner

här är min första någonsin instructable inlägg. Jag har sett kapsyler göras till spinnare/skallra lockar och tyckte att ha en gå själv. Dock kunde jag se några tillägg eller förbättringar som jag kunde göra att hålla kostnaderna ännu lägre! Allt jag...

Pall Trä Vinställ och sprit hylla

Lastpallar är en av mina favorit källor för byggnadsmaterial. Med lite arbete, kan du få några stora projekt trä av virke som annars skulle kastas ut. Lastpall projekt ger också unika utmaningen att anpassa sig till materialet som du arbetar eftersom...

Diesel Punk vinställ

Här är ett enkelt projekt för flaskor av alla slag (vin, Gin, Vodka etc). Detta projekt kräver minst 6 timmars tid och inga verktyg! -(Obs, om inte saker få envis, då du kan behöva några WWD40 och en pipe rantör.)Denna rack kan hamna en bit i ett pus...

K'Nex Fruit Machine (Mark 3)

INTRODUKTIONSyftet var att producera en maskin som var mindre och lättare än sina två föregångare, K'Nex Fruit Machine (Mark 1) och K'Nex Fruit Machine (Mark 2).De tidigare versionerna, är maskinen ritade som bygget fortskred. Det är inte praktiskt m...

K'Nex 'Bonanza' Amusement Machine

IntroduktionDenna maskin har byggts nästan helt från konstruktion leksaken K'Nex. Endast icke-K'Nex komponenter är kolumnetiketterna och tecken. Ingen av K'Nex bitar har ändrats på något sätt.Detta Instructable täcker olika frågor om design och bygga...

K'nex solar målning

liten kul för pappa (eller mamma) och barn med k'nex och färgSteg 1: Vad du behöver K'NEX delar:1 sol motor med tråd och panel. Jag fick den för flera år sedan, il vet inte om denna modeller finns kvar. Du kan göra det med batteri motor också.vit kon...

Källaren tak vinställ

Under de senaste åren jag hade samlat några flaskor vin, och även om jag har en 6 flaska vin Rack i min matsal, jag hade ingenstans att lagra alla de extrafunktioner som jag hade liggandes.En dag i min källare jag märkte ett område med slösat utrymme...

Modular hyllor till vinställ konvertering

Som ett vin älskare höll jag en samling av mellan 150 och 200 flaskor vin. Som man kan föreställa sig, krävde detta en hel del vin rackutrymme som jag skapat under min köksbänk med modulära vinställ. Beroende på förändringar i min hälsa, jag är inte...

K'NEX Rocket Launcher

detta är min nybyggda K'NEX rocket launcher-heter Lyfebreaker. Den drivs av en notebook våren.Steg 1: Bränning mekanism Dessa bilder visar launcher primade och laddade, och inte primas eller lastas.Steg 2: sevärdheter ... Och dessa sevärdheter.Steg 3...

Vinställ gjord av en lastpall

min pappa och jag såg denna vinställ på en annan webbplats, men det hade inte några instruktioner. Vi gillade den, så vi beslöt att göra det för min mamma i julklapp och Visa alla hur vi gjorde det.Vad du behöver...1) ett par pallar (bara en är nödvä...

K'nex Soda Rack

för jul fick jag en 12 pack av koffein gratis Coke, strax efteråt (27 December på cirka 11:35 Aschan) jag såg att den veckovisa utmaningen var K'nex. Jag kunde sätta två en två tillsammans (det är fem förresten) och beslutat att göra en K'nex soda ra...