24 lbp. våren Nitefinder modjag kommer att visa dig hur du mod en Nerf Nitefinder
Se Steg
Relaterade Ämnen

Nerf Nitefinder Mod Guide

Hej detta är min egna nitefinder jag har provat och var min första modded en. Jag följde några grundläggande mods går runt för denna kanon så jag bestämde mig att maximera gruvor totala potentiella. Om det finns några andra idéer du vill ge mig bara...

Hur man helt isär en MAC mus - ren/reparation/Mod

situationen:Din MAC musen rulla boll inte rulla korrekt, oavsett om det är ner som i mitt fall eller upp eller runt i allmänhet.Åtgärd (flera val):A) köpa en ny mus.B) ren den lilla jäveln.C) endast använda styrplattan (Laptop enda alternativet)D) sl...

Nerf Gun-Nitefinder Mod

I'v varit angelägen om ladda upp min första instructable, så jag bestämde mig att gå vidare och göra något varje barn gillar, Nerf pistolen. I denna tutorial, jag kommer att visa er hur man enkelt gör pistolen mer kraftfullt och jag kommer också att...

Nitefinder mod

Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:...

Hur du Mod din Nerf NiteFinder: stärka och nya våren

Hej alla! Denna video visar var att sätta epoxy kitt och var du kan få din starkare fjädrar. Jag glömde att tillägga att du kan använda #49 våren från Ace hårdvara och K19, eller K25 från McMaster. Jag insåg också att ljudet var mycket rusade, så att...

Hur man gör en koppling Mod till din Nerf Nite Finder

Hej alla! Det här är på att göra en koppling mod till din Nerf Nitefinder så att du kan byta ut fat! Jag kommer antagligen att lägga upp en video på hur man gör en speedloader snart. Länkar till mina andra Nerf Nitefinder mods:http://www.youtube.com/...

Nerf Mods: En Nybörjarguide

nybörjare kan drivas enkelt från världen av Nerf gun modding genom att se en ändring "uppskrivning" som verkar komplicerat. Många ändringar uppskrivningar verkar förvirrande i början. Men modding en Nerf pistol är inte mycket svårt--det tar helt...

Göra en Nerf Laser Targeting System från taktiska ljus

så jag hade sett någonstans på internet någon som sätter en laserpekare i Nitefinder EX-3 att ersätta "rött ljus stråla" och det såg ganska intressant. efter att ha misslyckats att hitta att mod igen, jag bestämde mig att göra min egen.Detta pro...

Tropiska solros Bustier klänning skapande

A mycket nätta och charmiga tropiska solros bustier klänningskapad av mig, för min våren / sommar mode essentials.Se foton och instruktions illustration av mönsteroch steg för steg text instruktioner som tillhandahålls av mig, att dela med Burdastyle...

Labyrint - från en enda 2 x 4

Att vara skattemässigt limited och inte en att backa från en utmaning, verkade en av seamasters nyare instructable/utmaningen vara rätt upp min gränd.Att begränsas till användningen av en enda 2 x 4 (two-by-four), ville jag göra något annorlunda, hål...

SUPER lätt - DIY anpassade Cabochon hänge

Hej alla! Jag ville visa dig hur lätt det är att göra anpassade hänge med glas Cabochoner, tomma ramar och Mod Podge Dimensional Magic. Detta är en super lätt och billig hantverk som gör utmärkta presenter. Detta är också ett bra alternativ om du int...

Guide till Cydia

om du redan har sett min hur jailbreak, än detta är saker du behöver veta. Källor, apps, tweaks, platser och mods är alla på detta och cramed till en instructable! gå vidare till steg ett att lära sig om källor och platserSteg 1: Källor och platser D...

Återanvändbara papper Mache behållare

Återanvändbara papper Mache behållareDetta projekt bygger på återanvända gamla anteckningar eller onödiga papper och skapa en papper mache behållare med återvunnet behållare. Vi har tre metoder för att göra papper mache: lim blandningen, Rismjöl blan...

Julias ögon _ en ljud-reaktivt cinemagram

Whoop Whoop går ögat.I min oändliga tågturerna på morgonen hade jag en gång en vision medan slummer till några awesome dubstep låtar. Vad händer om ett foto av ögonen reagerat på ljudet på olika sätt, eleven och iris, ändra form och färg beroende på...

Nerf Nitefinder ändring (Airsoft mod)

DISCLAIMER: Jag är inte ansvarig för några skador eller dödsfall på grund av dina oförsiktiga misstag, och detta inte rekommenderas för barn under 13.Detta är min modifiering av Nerf Nitefinder dart pistol att omforma din dart pistol till något mer o...

Min modded nitefinder

här är min modded nitefinder [första instructable ;)]...

NITEFINDER SHOTGUN MOD

NITEFINDER SHOTGUN MODSteg 1: material 5 Q-tipsanvänds 4/10 skott pistol shellnormala tryckpapper2 bitar av 1/2 * 1/2 skumsaxSteg 2: Q-tips Skär Q-tips där bomullen börjar. Bråka inte upp den del som bomullen som är kopplad till som är vad du använde...

Markören Mod: Gör det se ut som Vista

*** detta instructable är föråldrade och är här endast för historiska ändamål. Ska du ta en titt på mina nyare inlägg! ***Detta är en guide till att göra markören XP ser Vista. Detta är garanterat inte att skruva upp något i ditt system om du följer...

Ringar med våren (mode som fladdrar med en blixt, faux dichroic glas)

Dessa ringar är roliga, trendiga och ack så söt!!!Om du letar efter en liten utflytning och här gå du. En bit av smycken med rörelsen är olikt iögonfallande, bra för barn, och om du redan scrapbook, du är en chef för spelet.Jag började göra dessa rin...