3$ Disk Sanderdenna tutorial ska show dig hur man gör en disk sander för praktiskt taget gratis. Jag creat gruvan endast med bärgning delar.
Det är för 125mm sand disk och jag tycker det är mycket användbart för små träbearbetning och 3D-utskrifter.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Vinkel slipmaskin som en Disk Sander

Jag hade ett behov av att anpassa och använda min Harbor Freight vinkelslip som en bänkmonterade disk sander, så jag köpte en 5"(127 mm) stöd pad för ca $10 och sätta ihop en enkel bygga, komplett med slitsade tabell och spetsigt mätare för att produ...

Hörnet avrundning Jigg för en disk sander

Video av jigg användsSteg 1: Hörnet avrundning Jigg för en disk sander Jag gjorde denna jigg så jag kunde runt perfekta hörn på små bitar av trä med en skiva slipmaskin. Det har gjort det ur skrot trä, en gammal slå upp plast hastighet kvadrat, en sk...

DIY Disk Sander från sladd Drill

Jag beslöt att göra en disk sander eftersom jag tror att det skulle vara kul att göra en serie om att göra verktyg. Detta är den första som jag har gjort och jag hoppas att ni gillar det. Väder eller du inte vill göra det med en standard motor eller...

Billiga DIY Disk Sander

detta är en riktigt billig disk sander gjorde jag för.. .well duh slipning! Jag gjort det från en gammal Black and Decker borr och några skrot pine styrelser. Borren hålls helt enkelt till bordet med en u-bult och har en liten vila att sätta som din...

Disk sander - Lixadeira de disco

Este texto apresenta o projeto de uma lixadeira de disco, construída en partir göra aproveitamento de um motor de lavadora de alta pressão inoperante.En lixadeira dispõe de uma mesa articulável e um goniômetro que possibilitam o lixamento de peças em...

STOR bricka Sander: Bygga, använda och Tips

Jag har tappat räkningen för de gånger när jag har varit mitten av projektet och tänkte, vad jag verkligen vill ha nu är en trevlig stor fet disk sander. Med dem kan du göra exakta vinklar i trä och metall. Du kan producera lysande ytterkanten kurvor...

Bälte Sander stativ/Mini bandslip

detta är en enkel står jag gjorde för att hålla min bärbara bandslip till tabellen för kniv making och träbearbetning. Min sander kom med flat rygg till bult till en tabell, men jag är för billigt att köpa fästena så jag gjorde min egen! Sander hålls...

Bänk svarv 3 i 1 (svarv - Sander - kvarnen/Bryne)

Inledning:När jag lämnade in min instructable "Minsta verkstaden i världen" en svarv senare tillägg presenterades som en add-on idé att verktyget bänken, när någon frågade mig... "Var är svarven?"Först gjorde jag en snabb skiss svarv i...

Handgjorda trä "smashy" boll

Detta är en kreativ först för mig eftersom jag har aldrig använt en svarv före detta projekt. Det är också första gången som jag har försökt att göra en verkligen exakt sak - där det betydde om det var lite av designen. Jag är normalt jag är en "slag...

Med Fusion att göra Collaborative skulpturer med bin

För denna serie av collaborative skulpturer ville jag göra en ekologisk ram som min bina kunde bygga kam. Eftersom kam är tung när fylld med honung och mycket bräcklig när det tas från kupan, beslutade jag behövde för att bygga en struktur stark nog...

DIY fiske lockbete - Lipless Crankbait

Detta instructable innehåller detaljerade instruktioner för att skapa fullt fungerande lipless crankbait fiskedrag av trä. Alla bilder och steg är numrerade i rätt ordning att tydligt ge stegen för att skapa din egen lipless crankbait fiske lockbete....

DIY trä Topwater Popper fiske lockbete

Att göra trä fiskedrag är roligt, enkelt, och ingjuter en känsla av stolthet när att fånga fisk. Inget fancy verktyg eller den utrustning behövs för att producera en attraktiv och funktionell fiske lockbete.Dessa topwater popper stil fiskedrag verkli...

Pilen soffbord

Välkommen till denna tre legged soffbord bygga. Varför tre ben? Jo främst för att jag ville prova det, och jag var attraherad av minimalistisk estetiska. Också, den kan placeras på mycket ostadig ojämna golv och ändå sitta nivå utan gunga. Nackdelen...

Hur man gör bambu pilar

detta är ett komplement till min hur man gör en röd ek Pyramid båge. Du vill ju inte att skjuta kolfiber eller aluminium från en traditionell stil båge.Steg 1: axlarDet första du behöver är några bambu axlar. Dessa finns tillgängliga på Lowe's (eller...

Flaska öppnare och lime utsnitt i en

Pop öppna din favorit öl och skiva din kalk med ett verktyg.Instruktioner för att använda det:STEG 1-öppna flaskan.STEG 2 - Slice dina lime.STEG 3-Njut!Instruktioner för att göra det:STEG 1: Du behöver en stål rem som är ca. 125" tjock.STEG 2: Använd...

Skapa en bush kniv med skiktad trä handtag

detta dokument processen att skapa en "bush knife" från skrot stål och trä, till färdig produkt. Syftet var att producera ett användbart verktyg för en av mina favorit pass-tid, wild camping. Den var avsedd att uppfylla följande kriterier:Vara l...

Hur du gör din egen Machete

Hej gör det själv-na! Detta är min första instructable, och jag tänkte jag skulle ge dokumentera min machete bygga ett skott och förvandla det till en anvisningar för webbplatsen!Nu vet vi alla att en fin, stor yxa/kniv kommer väl till pass under cam...

Lufta motorn

inspirera nästa generation av ingenjörer, utmana deras förmåga och flytta gränserna för vad de trodde en 13 åring kan göra och utmana vad du tror att en lärare kan undervisa!Detta är ett projekt som jag kör i min efter skolan engineering club, normal...

Cykelhjul truing stand

detta är en enkel truing står för cykelhjul. Det är inga krusiduller så det inte kan överklaga till professionell cykel mekaniker men det är perfekt för fritids cyklister som bara kan bygga några hjul per år. Den är gjord av bara några bitar av stål...