3D tryckta Raspberry Pi Tablet och vagga för VEX praktiken fältJag är en high school senior i McLean, VA. Jag valde att utforma och sätta ihop en 3D tryckta Raspberry Pi tablett tillsammans med en anpassad VEX tower bifogad fil för användning i min skola robotics lab.

Min skola är en del av programmet VEX robotics, en konkurrens baserad robotics organisation som syftar till att lära eleverna om stammen. De senaste åren har vi använt ett system för att köra test matcher i labbet som har alltid varit svårt. Det krävs en särskild Windows-system att styra de matcher som du måste manuellt starta från den andra sidan av rummet som vanligtvis kräver en medlem av en robotics team att människan kontrollcentret medan matchen pågår. Jag ville skapa denna tablett så att vi kan hantera matcherna samtidigt på fältet utan användning av avlägsna datorn. Dessutom ville jag designa en vagga för tablett som skulle hålla det på en av de kontroll torn för robotar.

Mitt slutmål var att effektivisera praxis match setup så att vi kan ägna mindre tid kontrollera fältet öva för vår nästa turnering. Detta Instructable fungerar som dokumentationen bakom projektet från början till slut.

Jag vill också ge kredit till Adafruit för deras mycket bra handledning som jag använder som bas för mitt projekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Raspberry Pi Tablet

Denna jul, min bror gav mig en Raspberry Pi 2 och officiella 7 tums pekskärm.Vill göra använda av denna stora gåva, bestämde jag mig för att det skulle göra ett stort projekt för en liten tablett.Det är inte helt klar ännu, den fortfarande behöver et...

Anpassad protetik med en Wacom Tablet och Fusion 360

Jag arbetar på en robotic mohawk, som sitter på toppen av bärarens huvud och svarar på deras hjärnvågor. Detta kräver en styv "headspine" att hålla rörliga spikar på plats.Min första iteration byggdes från garn-inslaget armatur tråd och nylon sl...

Rengöring Sea glas med protes tabletter (och smycken, vattenflaskor, basmaterial, glas, Damejeanner, toaletter, etc.)

Protes renare har flera användningsområden. Det är bra vid rengöring av små föremål som smycken, hantverk leveranser (ex. hav glas, mosaik, etc). Det gör sig av mineralfyndigheter och ger glans.Steg 1: Blötlägg Placera dina pjäser i ett grunt fack. L...

Vem är i kaffebryggaren? Ansiktsigenkänning med Raspberry Pi, OpenCV och Sigfox

IntroduktionHar du någonsin under hur ansiktsigenkänning fungerar? Har du hört talas om Sigfox? Gillar du hallon?I den här guiden kommer vi att utveckla en prototyp med en Raspberry Pi att känna igen ansikten med OpenCV och skicka Id för den igenkänd...

Raspberry Pi Tablet RetroGamer

Efter mitt första försök att skapa en grundläggande tablett med Raspberry Pi, jag ville ha något som var lite mer robust och användbart för mina barn. Ursprungligen konstruerad för att ha en inbyggd thumbstick och små arcade knappar, har design ändra...

3D tryckta Raspberry Pi säkerhet kameran

Artikel i 3Ders.orgUppdatering: Om du gillar min instructable snälla rösta på mig i Raspberry Pi och Epilog utmaningen. Jag kommer även uppdatera det 5: e steget att omfatta hur jag in Motion på den första starten. Tack för dina klick och tack Instru...

(FÖRÅLDRAD) Hur du Flash Windows IoT Core på Raspberry Pi 2 och tillgång till det via webbläsare

"Internet of Things (IoT) sammanför devises, sensorer, moln, data och din fantasi" - Microsoft.Idag ska jag visa dig hur du flash Windows IoT Core Raspberry Pi 2 också hur få tillgång till det via webbläsaren.Steg 1: krav Du kommer du behöver:1...

Bild - 3D tryckt Raspberry Pi kamera.

Redan i början av 2014 publicerade jag en Instructable kamera som kallas SnapPiCam. Kameran var avsedd att bemöta den nyutgivna Adafruit PiTFT.Det har varit över ett år nu och med min senaste razzia i 3D-utskrifter jag tänkte att nu var det dags att...

3D HOLOGRAM PYRAMID-för smartphones, tabletter och bärbara datorer

Min lillebror alltid tänker på framtiden och när han såg ett spel som skapats hologram ett år sedan han började undra om dem så häromdagen jag började undersöka om dem och jag beslöt att göra ett hologram pyramid för honom.Resultatet blev fantastiskt...

Nej-döda / nr-sy (fake!) Boka Cover för tabletter och eReaders

förra året visade jag er alla hur man gör en dyning ebook täcker av pelt av en död bok.Men finns det tydligen många som, medan de inte längre köpa faktiska fysiska böcker, har fortfarande starka känslomässiga bilagor till dem. Dessa känsliga själar s...

Styra raspberry pi musen och tangentbordet distans utan att ansluta fysiska mus och tangentbord (inte vnc)

Jag behövde få tillgång till flera hallon pajer för att styra musen och tangentbordet på skärmen utan hooking fysiska mus och tangentbord till var och en av dem i ett av mina projekt.Att göra att jag har skrivit en liten instrumentpanel som tillåter...

Cykla en RGB LED genom färgspektrat med en Raspberry Pi 2 och Scratch

Uppdatera anteckningar Tors 25 Feb, 2016 : Jag har förbättrat Scratch programmet och omgjorda min instructable.Hej Scratch killar, med detta projekt som jag ville använda för att cykla en RGB LED genom färg spektrumet.Det finns en massa projekt gör d...

Dim en lysdiod med raspberry pi 3 och python

Hej! Jag ska visa dig hur man tona ned en lysdiod med Raspberry Pi.Svårighetsgrad: Lätt/nybörjare.Håll ögonen öppna för nästa instructables!Steg 1: Vad behöver vi?Hej! Jag ska visa dig hur man tona ned en lysdiod med Raspberry Pi.Svårighetsgrad: lätt...

3D tryckta Hexagon Honeycomb visitkort och telefon Stand

Jag var ute efter en Visitkortshållare för mitt skrivbord i mitt skolans makerspace, och visste 3D-utskrifter man måste hända. Jag ville att det skulle vara tydligt 3D tryckt, så min design använder en honeycome som skulle vara svårt att skapa på ann...

Raspberry Pi 2 och RetroPie

Idag, ska jag visa dig hur man installerar RetroPie till Raspberry Pi 2 ombord. RetroPie är väl utformade men riktigt hård användning att spela spel och använda gamla operativsystem som MS-DOS, Apple 2, etcBehovet av lista:1. raspberry Pi 2 med dess...

RainBerry: Kompakt, väderbeständig fall för Raspberry Pi A + och Pi kamera

RainBerry är en kompakt, estetiskt utformade, väderbeständig för Raspberry Pi och Pi kamera. Projektet föddes ur ett behov av att övervaka och skydda trädgården med en smart Pi kamera med datorseende.Steg 1: Funktioner av RainBerry fallFör de flesta...

RASPBERRY PI 3 (och RASPBIAN JESSIE) GSM 3G seriell hur man

Varför denna tutorial? Raspberry PI 3 ger nya på hyllan funktioner som Bluetooth och trådlös LAN, men kommer med några frågor som rör den bakåt kompatibilitet. Integrationen av de nya BCM2837 SOC - ARM Cortex-A53 CPU(ARM v8), 1.2 GHz 64-bitars quad-c...

PWM baserat LED kontroll med hjälp av tryckknappar, Raspberry Pi 2 och Scratch

Jag försökte hitta ett sätt att förklara hur PWM arbetat för mina studenter så jag satte mig i uppgift att försöka kontrollera ljusstyrkan i en LED använder 2 tryckknappar - en knapp öka ljusstyrkan i en LED och den andra ljusreglering det. För att p...

Styra en motor med en tablett och en Arduino Uno

Kontrollera dina uppfinningar med Android tabletter! Denna ska tutorial går igenom en demo för att få en Android tablett att skicka seriella kommandon till en Arduino ombord och har styrelsen vända en motor på och av.Steg 1: Saker du behöverAndroid (...