5 minut pumpa CheescakeHär är ett recept jag hittade efter att ha sett en faktiska recept om Pumpa Cheesecake barer på denna webbplats jag surfade med mitt morgonkaffe.

* Jag är fruktansvärt på att förklara saker, så följ bara så gott du kan och njuta av resultatet! *

Det är inte värdigt som serveras i högklassiga restauranger, men det är gott ändå. Och lätta på plånboken också! :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pumpa & jordnötssmör smaksatt hundgodis

så här förbi Halloween, separerade jag pumpa modet från pumpafrön (som så många andra människor) för att rosta fröna som jag har gjort under tidigare år.Min 14 - åriga mini pudel mix (det är mänskliga år) började mumsa på tappade pumpa bitar som var...

Stekt pumpa Chips

Jag älskar att prova nya recept på potatis frites och jag har skrivit 4 potatis stek recept så långt på instructables-Spicy, Cheesy, Crispy-kryddig och kontrollerade potatis pommes frites. Denna gång ville jag prova något annat. Jag var inte säker på...

Hur man rengör en pumpa

en medarbetare gav min man flera pumpor. Jag var kvar i uppgift att göra dessa magnifika kalebasser till något ätbart. Muddringsarbeten upp 30 + år gamla minnen från livet på landsbygden Missouri gård, insåg jag att jag hade två alternativ. Jag kunde...

Casper's Super Lunch - mikrovågsugn

Detta var min lunch idag hahaAnvänder små vita pumpa som butikerna här kallas det casper, således titeln :)Steg 1: Matlagning pumpa Tvätta pumpa men inte klappa för att torkaPeta några hål med gaffel och koka på hög på mikrovågsugn i 8 minuter (pumpa...

Kontroll peristaltiska pumpen med TA7291P och en Arduino

Detta är min första Instructable och några kvällar investerat i att försöka förstå hur man använder TA7291P med en peristaltiska pumpen utan steka det övertygade mig om att någon, någonstans, kan förmodligen vara glad att få denna information utan at...

Pumpa Swirl Cheescake Cupcakes

denna cupcake är perfekt för semester, arbete partier, bruncher och födelsedagskalas. Detta är min favorit cupcake. Jag älskar lukten, utseendet och särskilt smaken. Du måste prova detta. Med eller utan glasyr är de läckra.Jag fick receptet här och ä...

Pumpa kaffe i en lerkruka potten

Jag älskar smaken av pumpa kaffe i höst men det kan vara dyrt, jag har betalat $4.00 för en kopp på min lokala coffee shop. Detta recept är så läckra och lätta att göra, jag kan inte tro jag inte tänker på det förr. Denna hela partiet pumpa kaffe (12...

Pumpa krydda Creamer

Hösten är synonymt med cider, krispiga blad och pumpa. Butikerna är fyllda med pumpkin cookies, limpor, kaffe, teer, sirap och mer. Det är lätt att köpa dessa till synes oändliga pumpa produkter foder hyllorna, är det också lätt att göra dem och ofta...

Pumpa yoghurt Smoothie

pumpa yoghurt Smoothie Prep Tid: 10 minuter Total tid: 10 minuter om din smoothie ser lite för tjock, så det kan bero på kvaliteten på de nondairy yoghurt och pumpa puré, helt enkelt lägga till lite mer nondairy mjölk tills den når en tunnare konsist...

Cheescake Cookies

jag vet inte om dig, men min favorit desserter är ostkaka och cookies. Så jag tänkte jag skulle sätta dem tillsammans!Steg 1: Samla dina rätter, överensstämmelse och ingredienser Tid att söka ditt kök för att hitta rätter och ingredienser du behöver!...

Easiet bästa provsmakning pumpa Cupcakes någonsin!

Dessa är bästa muffins jag någonsin har haft! De är så bra jag gjorde dem för min 1 oktober bröllop i år. Alla älskar dem alltid och ingen har en aning hur lätt och hur mycket ett fusk att göra dem. Jag ska dela min hemlighet med er ändå. Du kommer a...

Ugnsbakad färsk pumpa munkar

Dessa varma kryddad munkar är fylld med pumpa smak, valnöt, belagda med smält smör och sedan toppat med kanel socker som gör du vill det är pumpa säsong hela tiden. Med en underbart fuktig konsistens, dessa smakrik bakade (inte stekt) pumpa munkar är...

Bakad pumpa krydda Donuts

Jag är verkligen redo för höstens väder, och dessa mjuka, bakad pumpa krydda munkar har perfekt sötma och fylla ditt kök med en varm och tröstande doft. De är säker på att behaga!Steg 1: ingredienser -1-3/4 kopp allrengöringsmedel mjöl-1 tsk salt-1 t...

Bakning med pumpa

Jag gillar att baka och känner stor stolthet över att göra något annorlunda att du inte ser varje dag, pumpa bröd är bra för öken medan behandlar underhållande familj och vänner eller bara varje dag. Pumpa är en mångsidig squash, allt från soppa till...

Skapa en 3D Minion pumpa från foton med 123DCatch

jag ville prova att använda den relativt nya 123DCatch Web Application skapa en modifierad 3D pumpa för den 3D Jack o ' Lantern utmaning ser ut som en cool program och Edward Lewis har redan gett oss en stor Tom Jack o ' lykta att använda, så Låt oss...

Kände pumpa

ingredienser:-50 gram orange ull ambulerande (vi använde pumpa, men mango, yam eller banan skulle vara härlig)-30 gram ljus grön ull ambulerande (vi använde snö ärter)-30 gram mörk grön ull ambulerande (vi använde sparris)Verktyg:- Tung vikt Clover t...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Hur man byter en dränkbar väl Pump

Okej! Detta är inte en lätt uppgift, och jag rekommenderar att alla som funderar om att göra det åtminstone överväga att ha väl pumpen identifierats som den felande komponenten av en professionell innan företaget det. I mitt fall, vattnet i mitt hus...

Spolen Pump V2.0 - test rigg

detta Instructable är en guide till att bygga och driva en enkel spole pump.Sousdey från Kambodja och Välkommen till vårt projekt!Efter vår första Instructable, hur för att göra en mycket enkel handmanövrerad vattenpumpen komponenter lätt kan hittas...