9/11 av en $20 billdetta är en cool sätt att imponera på dina vänner med denna 9/11 av en $20 bill knep
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bill Haley vinyl stående

jag alltid velat göra en mosaik. Mitt mål var att göra en med unordinary material. Så efter lite brainstorming, om vad man ska använda (och mig att köpa 150 vinylskivor på en loppmarknad, fråga mig inte varför, jag är inte säker själv), beslöt jag at...

Jag är bara en Bill Costume

här är med denna kostym. Jag kom upp med det och började beställa delar redan i September. Planen var är () att bära det till National Zoo natt av Living djurparken händelse. Det är dock en mycket verklig möjlighet att jag inte kommer att kunna bära...

Blå skärm av frånfälle - Bill Gates Reaper

1. Används eller nya Box-Box som passar runt dina axlar och bröst. Klipp ut sidorna och hål i toppen så att du kan glida på rutan. När du har perfekt passform, sprayfärg box glans svart. Jag använde maskeringstejp för att tejpa upp lådan. Måste du gö...

Bygga en "Billie Jean" trottoaren

även om det inte är en skrämmande komplement till vår Halloween inredning, jag byggde en upplyst trottoaren (den berömda effekten från Michael Jacksons "Billie Jean" video) för att underhålla part gäster och behandla-eller-behandlare på väg till...

Dollar Bill Sedelklämma

Letar du efter den ultimata säkerheten för dina pengar? Vad sägs om försegla det i ett lager av klar harts?!Du föreslog jag ge detta ett försök och så här är vi! Det kom ut bra. I videon säger jag, "4 försök" men jag är ganska säker på att detta...

Bill Withers | Luta sig mot mig - Piano handledning

Lär dig hur man spelar "Lean On Me" av Bill Withers på piano!Besök OnlinePianist - https://goo.gl/oGv9Fb begäran en låt - http://bit.ly/1nSXjAuOnlinePianist iOS App - http://bit.ly/1nSXjAuOnlinePianist Android App - http://bit.ly/1nSXjAu...

Clay Bullet Bill figur

jag gjorde här ett tag tillbaka. Det är Bullet Bill från Mario spel. Den är gjord av Sculpey....

Nr-sy tyg Bill-Roll

alla gillar en stor rulle av räkningar i fickan, men, verkligen, som faktiskt bär den sorten pengar runt med dem?Detta är ett snyggt sätt att få den stora-rulle-känslan, samtidigt förhindra skrynklade Bill syndrom, förbannelse av kontant-kort Maker.S...

Dollar bill F-14 tomcat

Dollar bill F-14 tomcatSteg 1: material En dollar bill är allt du behöver.Steg 2: Steg 1 och Waterbomb bas Steg 3: Steg 2,3 och 4 Steg 4: Steg 5,6 och 7 Steg 5: Steg 8,9 och 10 Steg 6: Steg 11,12 och 13 Steg 7: Resten...

Dollar Bill blomma bukett

En bukett värt dykning för!Är du trött på vanlig gamla blommor? Kanske du är en bankrånare och travar av pengar som behöver tvättas. Väl har jag fått projektet för dig. Att införa Dollar Bill blomma bukett! Fungerar med andra valörer än dollarn. Du k...

Bullet Bill Rocket

Bullet Bill är en karaktär som verkade som en fiende i nästan alla Super Mario spel från första början. Det finns några sorter, och deras utseende och beteende har ändrats genom åren. Som jag är jag säker du har dödats av en Bullet Bill många gånger....

Dollar Bill USB blixt driva fall

I detta instructable du kommer att lära dig hur man gör en snygg ny blixt driva fall av en US-Dollar bill i bara tio enkla steg.Disclaimer:För denna tutorial använder vi en Sandisk Cruzer, om du har någon typ av Sandisk Flash Drive, denna tutorial sk...

9/11 med $10 bill

jag kommer att visa dig hur man gör tvillingtornen lågor från 10 dollar billSteg 1: Steg 1: Vik räkningen påSteg 2: Steg 2: luckan på baksidan till vänster upp(se bilden nedan)Steg 3: Steg 3: Vik baksidan höger upp(se bilden nedan)...

$2 Bill Pad

förvåna din vännerna, imponera på din familj, blanda ihop försäljning kontorister och rasande vänta personal med din alldeles egna $2 bill avrivningsbara pad. Som du skala räkningar av stacken, kommer de har svårt att tro din omsorgsfullt bundna bunt...

Hur man stoppar reaccurring irriterande telefonsamtal (bill samlare ingår)

i några enkla steg, jag skall gå igenom processen att stoppa dessa otäcka bill samlare och/eller någon du inte bara vill prata med längre. (Fungerar endast på mobiltelefoner med minneskortplatser chip eller möjlighet att gå på Internet eller text mes...

{Kostym DIY} Bli en Bullet Bill för Halloween

Halloween är en av mina favorit tillfällen på året. Det är förmodligen enda gången förutom din födelsedag som du kan klä upp och vara dumt utan någon att döma dig. Som min tidigare år av Halloween gjorde jag en absolut sista minuten rusning från min...

Klassrummet Bill of Rights

Vad varje demokratiska klassrummet behöver! Klassrummet Bill of Rights är ett roligt sätt att fastställa elevernas rättigheter och skyldigheter så de inte bara följa dem men har också en känsla av delaktighet i klassrummet.Steg 1: Steg 1: studenter b...

Growler Transport Rack (Bill's Cradle)

Jag gillar att dricka öl. Och som en massa människor som gillar att dricka öl efter att ha en underbar öl på kran på min favoritrestaurang jag få en halv gallon behållare (kallas en growler) fylld med öl att gå så jag kan njuta av den beery godheten...

Ge ett hett tips: Skala en $2 Bill från en Pad!

Såvida du är en hård och aldrig tips någon service människor, är du antagligen van vid att sprita ut några tior för vänta personal, en betjänt, concierge eller någon annan tjänst. Du bryter ut plånboken eller dra ut en tuss av räkningar du har stoppa...