Abbey Road rekord klockanÄr du en Beatles fan och vinyl knarkare? Letar du efter "Något" unik, lätt och billig att göra? "Föreställa sig alla människor..." stirrade på denna klocka som du kan skapa! Så låt oss "Come Together" och göra denna ikoniska klockan steg för steg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätta upp Beatles Abbey Road (Lego)

Hej! Om du är en Beatles fan som jag skulle sedan du veta att det inte finns mycket Beatles/Lego kombination på instructables.Så, jag bestämde mig för jag skulle göra en på egen hand. Och till toppen av det jag ska göra det ljus upp!Detta projekt är...

Lätt Foto redigering: två av du

enkelt redigera själv i en bild visas att spela dig själv i basket, att ha te med själv, eller något annat. Det är enkelt och det kräver inte några dyra redigeringsprogram. Förresten, har bilderna bättre kvalitet och sedan vad du ser här. På grund av...

Epic använder för en gammal Android telefon

Har en gammal Android telefon som har samlat damm här är några utmärkta sätt att återanvända dem utan att ta isärSteg 1: Förvandla det till en hem media controllerÄven junkiest gammal Android-enhet har gott om kraft för att tjäna som enhögteknologisk...

Balanserad mikrofon från en gammal telefon

det är gjorts tidigare, men här är min ta på att konvertera en gammal rotary telefon kol mikrofon i en lo-fi mikrofon. Jag ville ha något som jag kunde förhoppningsvis använda på scenen så jag ville göra det balanserade. Jag ville det också batteridr...

Sakernas Internet Time Warp Dali klockan

Tiden flyger när du har roligt och drar när du är uttråkad. Tid är uppenbarligen relativ: vår uppfattning av tid ändras med våra sinnestillstånd, och det är enda mässa som klockor ska kunna anpassa sig till våra erfarna hastighet tid. Sakernas Intern...

Rick Astley klockan

Ja, det är en klocka formad som Rick Astley och det chimes "Aldrig kommer att ge dig upp" på timmen.Obs: detta är en förminskad prototyp / bevis på konceptet. Den avsedda storleken är ca 20" tall. Här en endast 13".Steg 1: material En...

Vinyl Record klockan

vill du bevisa att du är den ultimata [bandnamn här] fan?Vill du återanvända en gammal vinylskiva?Vill du göra en riktigt cool klocka?Vill du bryta typiska wall clock mögel och hålla det till mannen?Om du svarat ja på någon av dessa frågor leta längr...

BRO klockan - Vinyl Record klockan

tillverkad av en gammal vinylskiva och en $.35 klocka (köpt från en loppmarknad) denna vintage musik inspirerad DIY klocka är mycket enkelt att skapa och skulle göra ett perfekt komplement till någon man grotta! Här är vad du behöver att komma igång:...

Music(less) klockan

IntroduktionHar en tråkig, köpta väggklocka som du köpt eftersom du behöver berätta tid, men det aldrig passa in med din personliga estetiska? Snabb och enkel projektet löser det problemet.Material* 12 (Ja, 12) CD-skivor: Välj något du gillar. I mitt...

Att göra tid springa baklänges, omvänd klockan

Detta instructable började som lite av ett skämt som jag trodde jag skulle dela, och är lite av instructables jag normalt gör. Jag har aldrig varit ett fan av att ha klockor i vardagsrummet. För mig utgör det ett område där regelbundet att bli påmind...

Road Bike Tire klockarmband

Detta är version 1.1 av min road bike tire watch band. Mer framöver som jag ska lägga till instruktioner om hur man gör den flyttbara trasa bit för extra komfort. Att ha cykeldäck väg mot nakna huden inte känns så bra.Delar:1 väg cykel däck - rekomme...

Mot Internet Downton Abbey Bell

Min fru och jag älskade att titta på serien Downton Abbey. Så mycket att efter det slutade, köpte vi en faktiska tjänare bell från leverantören till TV-produktion.Att vara en maker, måste min tjänare bell kasta loss bojor remskivor och sladdar. Varfö...

Tidsinställd bomb klockan

Ah, lördag eftermiddag framför TV-set med bugg Bunny & Road Runner timmen. En solid 60 minuter av sprängämnen och fallande städ. Här är en för alla List. E. Coyote fans. Detta misslyckas aldrig att få ett skratt och något slags one-liner."Vilken...

Posten klockan

de flesta människor har dem, gamla poster från förflutnan. Nu vi avancerat till band, och sedan CDs. alla av oss har troligen några poster liggande någonstans. Vad göra med dem? Ja, de kommer att få värde över tiden, men som kan ta många år. Och så k...

Hur man spela Crossy Road

Hi guys! Detta är en instructuble som jag gick in i en tävling, och även det lär dig hur man spelar crossy road. Jag är ganska säker på att alla har hört talas om detta spel så jag hoppas detta lär du åtminstone något. Och förresten denna app är gjor...

3:30 klockan

Jag ville göra en väggklocka som betonar när dess 3:30.Varför 3:30? Eftersom de flesta dagar, kl 3:30 jag behöver lämna oavsett vad jag gör och plocka upp mina barn från dagis och dagbarnvård. Ibland är jag så uppslukad i vad jag gör att jag är förvå...

3:30 klockan Version 2

För några veckor sedan jag gjorde den första versionen av 3:30 klocka. Det fungerade ok ibland men eftersom den baseras på försiktigt stänga en elektrisk krets, det fungerade hela tiden.I den här versionen jag använder LDRs och resultatet är en lite...

3D Rainbow klockan

Jag har alltid haft en sak för ovanliga klockor och så finner jag mig alltid göra dem antingen sälja eller som gåvor. Och låt oss inse det, "Klockorna" är nåt som är mycket viktigt i varje enskilt rum! Jag vet, vissa skulle säga jag har min tele...

Aluminium Uggla klockan

Observera: detta är min första instructable så det inte kan vara perfektDenna klocka gjordes som present.Det var fräst ur ett block av aluminium som var 320 mm x 230 mm x 10 mm.Den använder händer och motorn som bärgades ur en gammal väggklockaSteg 1...