Ädelsten Cupcake smyckenJag postat detta för några dagar sedan på instagram och de var förvånansvärt mycket populär! Så har jag beslutat att göra en instructable om hur man gör en crystal omfattas cupcake berlock som kan användas för halsband, armband, eller ens telefon charm eller planner charm!

Eftersom jag säljer dessa på Etsy, detta är inte exakt hur jag gör dem, men de allmänna steg är alla här och det är nog att uppnå effekt. Skillnaderna mellan som jag har på Etsy och dessa är bara mycket liten, och kommer att noteras.

Material

 • Polymerlera - här jag använder
 • Premo genomskinlig - på Etsy, jag använder min egen glitter/glöd-in-the-dark blandad lera samt vanlig genomskinlig Premo direkt från paketet
 • Ädelsten Fimolera (eller genomskinlig, pearl, och lite krita pastell i valfri färg)
 • Ogenomskinlig lera i en lätt solbränna (något som liknar vanilj av Fimo eller naturvitt av Sculpey) och i valfri färg
 • Granit Sculpey, eller en annan lera som ger en rock-liknande utseende
 • Genomskinlig Liquid Sculpey blandat med vit lera, till en glasyr-liknande konsistens
 • En x-acto kniv (valfritt)

 • Ett rakblad

 • En tjock broderi nål

 • Ett pricka verktyg

 • En tandborste

 • En ljus, fluffig pensel

 • Krita pasteller, från gul till gyllenbrun

 • Ett öga skruv

 • En cupcake bas mögel - Jag använder en 14 mm mögel från MiniatureSweet på Etsy

 • En ugn
 • Polymer clay glasyr - jag använder varathane vattenbaserad polyuretan
Se Steg
Relaterade Ämnen

Polymer Clay laminat ädelsten smycken

Om du älskar utseendet på polymer lera smycken, men önskar att det hade den känslan och tyngden av riktiga ädelstenar, prova detta. Denna tutorial ska show dig hur man gör vackra laminat polymer lera pärlor av låg kvalitet ädelsten pärlor.Steg 1: Ste...

DIY ätbara Cupcake Box

Normal0falsefalsefalseEN-SEZ-NONEX-NONE / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qfo...

Klustrade ädelsten uttalande halsband!

Hallå! Detta Instructable är för en klustrad ädelsten uttalande halsband!Jag gillar tanken på att göra något som normalt används i uttalande halsband (ädelstenar) av en atypisk material (lera).Jag valde att använda alla Sculpey leran som gjorde bakni...

Kumihimo sladden slutar från ädelsten pärlor

Hej alla, detta är min första instructable så bär med mig. Jag har funnit det väldigt frustrerande att hitta trådändarna som är material av hög kvalitet och beslutat skulle jag skapa min egen från ädelsten områden som jag använder. Bilden som visas i...

Falska Cupcakes!

Nej, du kan inte äta dem. Nej, de inte innehåller något ätbart. Varför då?, du frågar... Låt mig förklaraJag hade en dröm som cupcakes hängde från mitt tak (jag vet, jag har mycket konstiga drömmar) och bestämde jag ville göra det besannas. Problemet...

DIY Wire Wrapped ädelsten Ring

För några veckor sedan min bästa vän gav mig en massa överblivna pärlor och stenar, ja... för mig var de skatter! Bland alla pärlor och stenar fångade dessa 2 ovala ädelstenar mina ögon. Jag var tvungen att använda dem för att göra något trevligt......

Torkad frukt harts smycken

Making harts frukt smycken är en process som jag har finslipa och raffinering för vad som känns som evigheter.Jag måste erkänna, jag är tveksam till att sätta detta på en blogg. Det är som mitt hemliga recept (som hundratals andra slumpmässiga männis...

Ädelsten örhängen

Detta är trevlig, enkel att göra örhängen som kan göras att koppla ihop med en outfit och att bli förutom av dina smycken insamling.Steg 1:För att göra detta projekt, behöver du:Fraktfartygens örhängenÄdelsten charm (eller någon sortiment av charmar...

Horse Shoe spik & Cement Nail smycken

Jag har alltid fascinerats av smycken gjorda av naglar ända sedan jag var en pojke. Min familj skulle gå till Henry Ford Museum och Greenfield Village i Dearborn, Michigan. I byn fanns en smed som skulle visa sina färdigheter genom att göra ringar fr...

Hur till göra bollen huvudet Pins för smycken (Foto Instructable)

att göra dina egna komponenter från tråd lär användning av en mikro fackla. Det låter komplicerat, men det är mycket lätt!Kontrollera att en vuxen är runt när du använder en micro fackla!Här är en enkel och snabb lektion i att göra bollen huvudet sti...

Gör din egen boll huvudet Pins för smycken

Silver huvud stift kan kosta en vacker slant, men gör din egen är enkelt (om du har verktygen). Jag rekommenderar att du använder fina silver, som det bollar upp bättre att sterling. Jag använde 26 gauge tråd, men du kan använda 22 gauge till 26 mäta...

Att göra smycken med Snap passar resultat

att göra stud eller post stil örhängen med snapin-fit fynd är mycket lätt och är helt lämplig för alla nybörjare att göra jewely. Om projektet är så lätt att en femåring kan göra det och många fem åringar har. En gång du har köpt delarna att göra des...

Wire Wrapped ädelsten Tree

Denna tutorial undervisar dig hur man gör den ultimata tråd förpackade trädet. Här finns naturliga ädelstenar med en stor jasper munk som propagera för realistiska tråd rötter och grenar. Grenarna är accentuerat med vackra peridot eller malakit bladv...

Bejeweled Cupcake läckerheter

uttråkad en söndag och gjorde dessa cupcakes. Få ingredienser. Inte så svårt alls!Inspirerad av Steg 1: Samla dina leveranser Du kommer att behöva plundra din skåp för:Någon smak box kaka mix + ingredienser för att göra (ägg, vatten, olja)Vit glasyrK...

Smycken Box Build av WoodSkills

En kort inblick i hantverk av en White Mountain Design smyckeskrin... presenteras av WoodSkillsVarje låda, fack och fack avdelare är individuellt utrustade att rymma smycken box totalmått. Nedersta lådan glider längs rälsen på vardera sidan om luckan...

Vanilj Cupcakes

Stor vanilj Cupcake recept!Steg 1: Ingredienser/materialIngredienser:1 1/2 koppar alla ändamål mjöl1 1/2 tsk bakpulver1/4 tsk salt1 stick osaltat smör1 dl socker2 ägg1 äggula1 1/2 tsk vaniljextrakt2/3 kopp varm mjölkSteg 2: Blanda de torra ingrediens...

3D tryckt ljud smycken

Dessa bitar av smycken ser ut precis som de låter. Till exempel är formen på dessa örhängen baserad på formen på ljudet jag göra när säga ordet "örhängen". Du kan också göra ett halsband med att säga ordet "halsband". Detta projekt är...

2 minuters enkel mikrovågsugn Cupcake

eftersom ibland vill bara en cupcake, inte 24. Och ibland vill man kunna äta 7 minuter från när du börjar tänka på det, inklusive prep arbete och tillagningstid. Denna enda portion mikrovågsugn choklad cupcake tar ca 5 minuter för att förbereda och 2...

200 kalorier choklad Cupcakes

Välkommen till min Instructable! Jag har love tittar på cupcake recept, men när jag tittar på kalori räkna för cupcakes med tornen i vacker glasyr på toppen, jag börjar känna lite skuld (särskilt när de kan vara från 300 till 600 kalorier!). Så det h...