Akut lampa för mindre än $1detta är en 12V batteri lampa som kan tända en hela rummet. Jag brukade laptop lithium batterier köra ljuset men ett 12V bilbatteri skulle fungera lika bra.

Jag bor i ett område som får massor av orkaner så billigt nödbelysning är viktigt när strömmen går.

Delar som behövs
Glödlampa 12V bil
Plastdunk
Sladdar
12V batteri

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vill du konvertera befintliga akuta lampa till sol.

Hej killar,Jag har arbetat på ett litet projekt av sol & lyckosam utförat den. (Kommer att publicera i detalj senare.)Men nu behöver jag din hjälp att göra mitt nya projekt.Jag har en akut lampa. Och som med:-1. en 6v 4.5Ah slutet bly-syra batteri.2....

Akut lampa från en mobiltelefon

har du en gammal mobiltelefon liggande i skräp låda? Och laddaren?Använda den för att bygga en automatisk akuta LED-lampa som kommer att komma på när det finns ett strömavbrott. Det kommer också fungera som en portabel översvämning ljus.Steg 1: Gå ru...

Lätt akut lampa

Howdy,Låter göra en akut ljus om ljuset släcks lite.Behöver du en boll burk plus en extra används lock, kort halv pint. en Coleman lampa veke, flytande paraffin eller mineralolja, en 1/2 ett stämjärn och en lampans lock.Steg 1: jag använder bollen ko...

DIY handheld LED lamp

En lampa har stor betydelse i ens liv. De är ljuskällan och synliggöra sak till dig. När ljus utsänds från en lampa, den färdas i alla riktning och efter slående från en yta kommer det att våra ögon och objektet är synliga för dig. Upptäckten av elek...

Uppladdningsbara nödsituation lampa

frekventa strömavbrotten är verkligen en plåga. En gång fanns en blackout och jag insåg att jag inte hade någon backup belysning i huset förutom min mobiltelefon, stor. Min fru kom sedan med ljus men det var lite farligt. Jag tänkte köpa en akut lamp...

Ultra ljusa bärbara LED lampa

Hej , detta är min första instructable hoppas ni alla njuta med detta...Detta är en mycket användbar bärbara led lampa med justerbar arm, det får ström från batteriet så att vi kan använda denna lampa som akut lampa när power stänger.att göra detta b...

Tallkotte blomma lampa

ditt rum saknar ljus och kreativitet? Vill du kan du få en cool lampa för mindre än tio dollar? Bra om dessa saker avser dina problem än, har jag den perfekta lösningen. Du kan göra en sked lampa och krydda upp det med din egen stil.Steg 1: Material...

Akut oljelampa

jag kommer att lära dig hur man gör en akut lampaSteg 1: Detta är min första någonsin ladda upp. BLI BEHAGA SLAG OCH LEDSEN FÖR INTE MÅNGA BILDER, JAG HADE BEGRÄNSAD TID. DU GÄRNA KOMMENTAR FÖR HJÄLP. JAG HJÄLPER DIG SÅ SNART SOM MÖJLIGT. KAN börja g...

Allt i en bärbar verktyget Power Bank

Last sprider eller Rullande Blackout är en mycket vanlig företeelse i utvecklingsländer som Indien, Sydafrika, Bangladesh etc... Load shedding säsong är inte en favorit årstid till någon. Det kraftigt påverkar vår dagliga verksamhet och främst vårt h...

Dynamisk överföring - touch interaktion - färg LED boll

Video:1, kärlek Bekännelser av vetenskap och teknik hjälp---[roterande LED bollen 2.0]2, dynamisk överföring: spektrum & Lyrics - Demo---[roterande LED bollen 2.0]3, funktion och Bluetooth-anslutning inledning---[roterande LED bollen 2.0]============...

Hur man har en awesome studentrum

Jag började mitt andra år på college och mitt rum var ganska cool förra året, jag var fast besluten att göra det ännu bättre i år!Steg 1: belysning En hel del sovsalar har ett överljus som verkligen inte är tillräcklig för att tända i rummet också, s...

Hur man skapar en helikopter från LEGO

bilden visar den helikopter som vi kommer att skapaSteg 1: Steg ett För det första, vi måste ha en tunn 4 x 2 legos och två 6 x 1 lego ansluta till varandra för att skapa din bas.Steg 2: Steg två För del av kroppen, måste vi ha 2 x 4 lego ansluta ova...

Göra en RC ubåt från RC bil!

Börja med insamlingen av följande:Verktyg-varm limpistol och flera limstift-en hobbykniv (aka exacto kniv)Material-en fungerande elektriska fjärrkontroll bil-två lego propellrar *-tillräckligt batterier för fjärrkontrollen och bil-en robust ** plastf...

Reparera din brända ut artighet Dash ljus

jag fick nyligen en 1992 Volvo 740T som hade varje artighet dash ljus utbränd. En snabb tur till Volvo återförsäljare visade att varje lampa/socket församlingen skulle vara omkring $15 varje! Jag stod inför risken att släppa $60 och en annan $12 för...

Jugaad fläkt

våra bärbara datorer behöver ofta damm rengöring. Jag tidigare brukade göra använda av hushållens dammsugaren för att utföra denna uppgift. Men utför nödvändiga uppgifter flyttar dammsugaren från sin plats, om fastställande av en bilaga till dess sla...

ENERGI MAKER

INTRODUKTIONDET ÄR MYCKET LÄTT ENERGI ÄR NOG ATT GÖRA EN GLÖDLAMPA GLÖD. KOSTAR MINDRE ÄN $1 ELLER RS.10Steg 1: CONPONENTS 1) VI BEHÖVER BARA EN LITEN PLAST FLÄKT2) EN GLÖDLAMPA3) DEN VIKTIGA MÅSTE VÅR ENERGI KÄLLA MAGNETERSteg 2: att göra1) SÄTTA EN...

Hemgjord akuta LED-lampa

Hemgjord akuta LED-lampa. En mycket enkel inverter krets och hur man gör en Toroid transformator. Min andra inverter krets DC till AC gör det eller diy. Denna effektiva joule tjuv kan ta som mycket lite spänning 0,5 v 3v "AA batteri" Boost ställ...

Hemgjort Led ljus natt lampa mindre än 5$ USD

HejKolla gärna min YouTube Video till tydliga steg till hur man gör Led ljus natt lampa mindre än 5$ USDMin engelska Writing var inte alltför bra så jag skapade Video för det...

Transformator mindre 12V strömförsörjning av LED-lampa

dess faktiskt en hacka och en begreppet återanvändning av skrot. Jag har en 4 natten LED-lampa och ett extra fungerar inte kortet. Jag tog ut de faktiska komponenterna ur lampan och sedan ersattes med NEC PCB för kortet och jag fick återigen en 12 V...