Ålder papper utan tejag har nyligen ville att ålder papper, så jag tittade på internet, men alla sätt verkade innebära smetar te på papper och baka det. detta Instructable visar hur ålder papper utan båda dessa.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ålder papper med hjälp av te

Detta är min första instructable så kalt med mig när jag försöker att lägga denna roliga och enkel handledning på skärmen för dig.Jag gjorde sött te idag och hade tepåsar, så jag bestämde mig att åldras lite papper innan gungade dem i papperskorgen.D...

Kopiera eller skanna från tunt papper utan Bleedthrough från baksidan

Utskrift på baksidan av tunt papper kan blöda igenom när du kopierar eller skannar en bild från dess framsida, vilket illustreras av den medföljande foton. Lösningen kan tyckas bakvända, men det fungerar.Steg 1: Ljus bild på främre sidan, fet ut på b...

Hur man ålder papper i omgångar

jag har mixtrar med åldrande papper lite genom åren, men när det var dags att åldras några kuvert till min artefakt berättande, jag hittade en hel del tutorials fokusera på åldrande en sida i taget, som inför en låda med 250 delar, jag behövde ta ut...

Hur man gör en presentförpackning från papper utan lim eller tejp

detta Instructable visar dig hur man gör en presentförpackning av två bitar av konstruktion papper.Material som behövs:2 pappersbitar 8,5 "x 11"Nödvändiga verktyg:LinjalenPenna/pennaSaxSteg 1: Skär torgen Vik varje bit papper längs en diagonalSk...

Hålla ordning på en bunt med papper utan numrering dem

jag finner mig ofta med en bunt papper som inte är antingen numrerade, eller är flera små serier av siffror. Istället för att skriva 1-50 eller så på sidorna, jag kan göra detta är några sekunder. Jag kan sedan sätta dem i ordning efter hur hög märke...

Trasiga och restaurerade papper - "Utan kostnad" Kids magi Knep

en papper vävnad är synligt förstördes, och mirakulöst återställd igen.För budget-prissätt, fantastiska, lätt-att-göra barnens Magic Tricks, besök:http://Stores.ebay.com.au/Craft-Magic-and-SURPRISES...

Hur man ålder papper

finns det lite på nätet för papper åldrande och ingen Instructables, men papper hacks har förändrats, för mer hacka goto: http://paperhacks.com/...

Hur för att skära papper utan sax!

Ett enkelt sätt att skära papper när du inte har och sax runt!Steg 1: Vik och skrynklar väl Luckan var du vill klippa och skrynklar det väl. Jag trycker på och köra min nageln längs globlinjen att verkligen få nerSteg 2: Lick ItNu bara slicka vecket...

Papper utan laga kraft Dragon - gudomlighet: Original Sin

Det har äntligen hänt: The Void Dragon har kommit till den verkliga världen!Skapa din egen lilla Void Dragon från bara papper med denna guide! Detta är min mest detaljerade papercraft ännu och det kostade mig ungefär 2 månader för att slutföra detta...

Ett sätt att vika papper att binda utan staples

Här är ett sätt att bindande papper utan klammer eller någon enhet.Jag hoppas du hittar det praktiskt.SkålMike...

Vintage noter papper pärla armband

Denna vintage noter papper pärla armband är den perfekta presenten för musiker och musikälskare i ditt liv. Eller om du är lik mig du kommer att vara alltför frestas att hålla det för dig själv, och sluta med att göra 2 av dem!Denna teknik fungerar ä...

Aging papper

I senaste projekt, för att skapa effekten jag tänkte på, behövde jag för att göra nytt papper såg åldern. Jag gick igenom en mängd olika tekniker för att göra så tills jag hittade en som är mycket effektivt för att skapa utseendet på ålder papper med...

Antiqued papper - med kaffe!

Har du någonsin velat antika papper, men kan inte hitta någon? Detta instructable kan hjälpa. Du kan enkelt få utseendet av antika papper, utan att slösa pengar eller tid det tar för att få den verkliga produkten. Använda den i klippböcker, bilder, ä...

Hur man drar 2 osammanhängande rutor utan att lyfta din penna

detta är hur man drar 2 osammanhängande rutor på samma ark papper utan att lyfta din penna. Det är bra för parterna och för att ta pengar från intet ont anande bedragna.Allt du behöver är en vanlig penna och en regelbunden pappersark.Steg 1: Rita för...

Papper sparande verktyg för skrivare

detta lilla program är ett måste för folk som antingen har bläckstråleskrivare eller laserskrivare.Om skrivaren verkar ibland ta på sig ett eget liv om du skickar det ett utskriftsjobb, det börjar spyr ut sida efter sida av fikonspråk eller tomma sid...

Hur man gör en enkel papper logg av skrot papper.

Ett enkelt sätt att bränna skrot papper utan att skicka rester av eld ur din skorsten.Detta är min första Instructable så förvänta dig inte det vara till stor.Material:-Skrot papper-Metall twist slipsSteg 1: insamling Du vill samla hela ark papper ef...

Hur man gör ett papper Collage

papper collage är en teknik i konst produktion där konstverket är skapad med en samling av olika former och former med hjälp av papper. Dessa former och former skapa så småningom en hel bild.Skapa ett papper collage du behöver:1. en styrelse/duk2. må...

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...

Bästa April dårar dag Prank

Njut avSteg 1: Setup.Först måste, om du planerar att göra detta tilltag, du vara liten.Det andra av, detta är inte bara ett skämt, det är en förmåga att testa hur dina föräldrar skiljer sig.Okej, att den instructable.Setup.Till skillnad från titeln a...