Ändra en billig USB-laddare för att mata en iPod, iPhone eller Samsung Galaxyett par år sedan fick jag en iPod touch som en gåva och jag bestämde mig för att köpa en USB-laddare för det. Så jag köpte en riktigt billig en men den arbetat aldrig. IPod, en gång kopplet, tyckte inte det och ville inte ta betalt. Eftersom det var så billigt låta jag bara det sitta i en låda att glömma om det.

En liten stund sedan då jag snubblade på denna mycket bra artikel: http://www.ladyada.net/make/mintyboost/icharge.html
Där de decribe hur de producerade en ackumulatorn driv USB-laddare. Efter att ha läst artikeln jag tog min billiga USB-laddare och beslutat att ändra den.

Detta kommer att bli en riktigt, riktigt lätt modifiering och jag tror att vem som helst med en lödkolv kunde göra det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Använda din gamla (Mini-USB) laddare för att ladda alla USB-avgiftsbelagd telefon/MP3 spelare/iTouch/iPhone/iPad för $1,61

Intro:Nu kan du ha en laddare i hemmet och på arbetet! Eller bara ta en ledig i väskan.Detta instructable är ett praktiskt sätt att använda en gammal lagrad bort Mini-USB-laddare från tidigare mobiltelefoner eller enheter du own(ed).En alternativ met...

Ändra en generisk USB-billaddare för att ladda en 3rd gen iPod Nano

jag har en 3: e generationens iPod Nano. Den upptäcker den är ansluten till men vägrar att ladda från en generisk bil -> USB-laddning adapter, men jag inte lust att köpa en adapterkabel eller ännu en annan laddare för iPod, så jag ändrade jag redan h...

Gör en kabel att använda din iPhone eller iPod Touch som en gitarrförstärkare

Välkommen till min första instructable och det är inte så bra, så anser själv varnade.Om du äger en iPhone eller en iPod Touch och råkar vara en gitarrspelare chansen har ni redan hört av antingen GuitarBud av PRS eller iRig av Amplitube.Båda produkt...

Hacka en billig trådlös telefon att mata via externa högtalare

Disclaimer: Jag är inte ansvarig för någon slags skador.En kort 10 minuters hacka till klapp in hörsnäckan utdata. Denna billiga telefonen har ingen högtalartelefonen förmåga; gör ont mina öron som en galning efter användande den för ett tag.Jag inte...

USB-laddare, inuti ett vägguttag

Hej alla!Idén från detta instructable, börja med en billig USB-laddare, som bröt sönder, och när jag ser storleken på electronichs, jag bestämmer mig för det kommer att passa, inuti ett vägguttag.Jag alltid överväga USB-laddare, ett slöseri med utrym...

DIY sol USB-laddare - Altoids

Jag har läst en massa Bloggar fina Earth Day i morse och har märkt att de flesta av dem postar lite skriva ups om green solar powered USB gadget laddare. De är alla ganska trevligt, men också ganska dyrt. Jag tror inte jag har sett någon för mindre ä...

Öppen källkod Solarpad Kit sol USB-laddare

Vänligen klicka nedan för att besöka vår kicken projektsida för Solarpad!http://www.Kickstarter.com/projects/249225636/sola..."Äntligen, en riktig sol laddare för vandrare och cyklister" - Cult of MacKan en kompakt sol USB laddare ut en telefon...

Hur till installera en USB-laddare på en motorcykel

Det finns gott om artiklar som skulle kunna gynnas av tillbehör power på en motorcykel. Dedikerade GPS enheter, ljudsystem och telefoner är bara några. Jag installerade en RAM telefon montera på min cykel ett tag tillbaka så jag kan använda GPS utan...

Batteridrivna USB-laddare

denna USB-laddare gör att du kan driva din telefon pic är bevis.första instructable kommentarer och förslag kommer att hjälpa detta är bara en prototyp en sekund kommer att görasSteg 1: Vad du kommer att behöva bygga USB-laddare.Box (att hålla tech i...

Hur till göra en bärbar 5V USB-laddare (för iPod, iPhone och mobila enheter)

Demonstration av hur det fungerar:Detta kan ladda en iPod, iPhone eller mobiltelefon. Så länge det har en 5V (eller runt 5V) kan det debitera det via USB. Jag kommer att inkludera schematiskt och PCB Layout. Även här fungerar och Im en elektronikinge...

Skapa A Solar iPhone och USB-laddare

http://www.solartechtown.comI denna video Robert Smith visar dig hur man sätter ihop drivna en enkel sol USB-laddare som kan ladda enheter såsom iPhones, iPods, mobiltelefoner, mp3-spelare och andra USB-enheter.Robert visar också andra platser där du...

Hur man gör en solar laddare för iPod/iPhone-aka MightyMintyBoost

jag ville ha en laddare för min iPodTouch och MintyBoost var definitivt mitt första val. Jag ville ta det lite längre och gör det inte bara laddningsbara men också solar powered. Den andra frågan är att iPhone och iPodTouch har stora batterier i dem...

IPod/iPhone cykel mount (på de billiga)

bor i Brighton Storbritannien, har jag ganska anständig velodrome (568 meter) på min lokala park. Nu, ridning en koll på det avståndet med dess långa raksträckor blir riktigt tråkig utan musik. Bottom line... Jag orkade inte att köpa en iPod montera,...

USB-laddare ändra utspänning

Hej, detta är min allra första instructable, jag ofta läser instructables, men fram till nu jag har inte skrivit någon.Många gånger i vårt elektronik projekt behöver vi 3.3V eller ännu mindre och de flesta populära och billigaste telefon laddare verk...

Hur man gör en billig ni-cd, ni-mh usb laddare

jag vet dess inte billig att köpaen ni-cd, ni-mh laddare så varför inte göra enSteg 1: material du wil behöverbatterierbatterihållare (mine bärgades från en gammal leksak)gamla USB-kontaktUSB-laddareTillval:lödkolvlödaSteg 2: skär skär slutet av usb...

Hacka 2 enheter för en billig bärbar USB-laddare och Ryobi batteriladdning indikator

Jag vill första ber om ursäkt i förväg om mina instruktioner inte är klart, eftersom detta är min första gången utstationering en Intractable. Efter att ha sett en liknande anordning som såg lika krävs det mycket mer arbeta utan den extra funktionen...

Överlevnad USB-laddare: Använda någon strömkälla för att ladda din smartphone

du glömde din nätadapter till din mobiltelefon? Eller det finns ingen eluttag?Men du behöver ta ut din smarta telefon snarast?Låt oss bygga en USB-nätadapter, du kan använda var som helst! Så ska du vara beredd på en nödsituation!Bara Anslut denna br...

Hur man gör en billig sol USB-laddare

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en sol USB-laddare från gamla trädgård lamporMed denna laddare kan ladda varje enhet som använder USB-porten för att ladda som: (mp3-spelare, iphone, psp's etc.)(I min sol laddare jag satte några led'...

Sol USB-laddare 2.0

Solenergi är stort dessa dagar, från kraftverk till taket matriser! Denna guide visar hur man bygger din egen solar laddare för små elektronik. Denna laddare debiterar de flesta små USB-enheter som mobiltelefoner, mp3-spelare, iPods och iPhones. Dess...