Anpassa en Golf Clubom du letar efter en unik, billigt sätt att anpassa dina golfklubbor, lägga till en cool klistermärke är en av de enklaste sätten att göra det. Detta instructable visar dig hur du lägger till en etikett till en Titleist Vokey kil.

Du behöver:

golfklubbor (kilar är lättast)
4 "x 3" bit av självhäftande vinyl (LIZZIS tullen, LLC - via eBay)
91% isopropylalkohol (finns på apotek, Walmart, etc.)
mycket vassa rakblad (finns på byggvaruhus)
värmepistol (valfritt)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Golf Club Caddy trädgård vagn

jag hålls se Golfklubb caddys på loppisar och det slog mig att de är gjorda att gå över svår terräng, gräs, och att dra tunga laster. Sedan glödlampan gick bort och jag insåg att det var en perfekt bas för att göra en trädgård vagn! Med några ändring...

Skräddarsydd Golf Club huvud Cover

Varför spendera $30 eller mer för en Golf Club huvudet täcker bara att ha samma en alla har? Jag gjorde detta anpassade huvud skydd för ca $7, och det tog bara ca 10 minuter för att göra. Jag kan garantera att inga andra golfare har en precis likadan...

Lätt Kids Golf Club

Monkey se apan gör! Nyligen, jag börjar komma tillbaka till golf efter minst 10 år eftersom jag har spelat regelbundet tillbaka i gymnasiet (jag kan tacka min nya chef för detta.) Efter slå några bollar på gården jag ville ha mer! Jag laddade upp bil...

Kyckling Stick - Wii Golf Club

under vintern månader jag vilja träna min golf swing inomhus så jag inte förlorar avstånd och noggrannhet när jag kommer tillbaka till kursen i våras. Min favorit sätt att göra detta är genom att spela Tiger Woods PGA Tour 11 på Nintendo Wii. Även ja...

Golf Club krok

Jag gillar att shoppa på våra lokala livsmiljö för mänskligheten åter spara. Inte bara för ett Kap vet jag också att de pengar jag spenderar det kommer att användas klokt och för en god sak. Förra veckan köpte jag en gammal golf club, det finns hundr...

HEM gjorde GOLF CLUB renare för UNDER $10,00

vissa golfbanor har dem, andra inte. Efter en golfrunda bli min klubbar smutsig. Du har mycket bättre bollkontroll, inte det som verkligen är viktigt i mitt spel, men du gör. Jag gillar rena klubbar, så jag kom upp med en enkel golf club renare och d...

Att skapa den perfekta golf greppet

här är några anvisningar som hjälper dig att utveckla en bra grepp för nästa gång du vill spela golf.Behöver:Golf clubTvå händerSteg 1: Rätt position Club 1. stående, håller klubben parallellt med kroppen, direkt framför dig.2. punkt den chefen för k...

Mini-Golf kort Valentine

jag vilja ge ut unika kort på alla hjärtans dag, så jag kom med detta snyggt lite kort. Det fälls upp som ett vanligt kort, men öppnar upp till en minigolfbana. Det tar bara en bit papper! Det använder Sixlets som golfbollar och tar ca 45 minuter för...

Golf Swing

Denna anvisning är för personer med grundläggande kunskaper i golfsvingen och försöker förbättra det.Steg 1: greppFörst, ta en golfklubba och Linda händerna runt klubbens grepp. Om du är högerhänt, placera din högra hand ovanför vänster hand på klubb...

Golf ball dispenser

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com).Hej Karl beslutsfattare,Följande steg är detaljerade instruktioner och information om mitt projekt för Makecourse.Mitt projekt är...

En bättre natt skiva

i min stad Ultimate Frisbee är en ganska stor sak. På våren sammanträda de människor som spelar, allmänhet på helgerna och ett par gånger efter skolan. På sommaren, dess nästan varje dag. Förra året, vi märkte dock att den bästa tiden, och för många...

Hur man skapar den ultimata Tiger Woods PGA Tour 11 Wii uppbyggnaden

The True View game inställning för Tiger Woods PGA Tour 11 för Wii ger dig ett helt nytt perspektiv för spelet golf.Med True View, en första-person utsiktspunkt, har du fullständig rörelsefrihet över klubben medan du tittar på bollen, både före och u...

Snake Stick

detta är en snabb instructable på hur man konstruerar en orm pinne av i princip samma material proffs användning.En orm pinne är ett hakas verktyg att immobilisera, håll och plocka upp ormar. Speciellt användbar för flyttning eller studerar ormar i n...

AXE Prop

Hej vi är Riley och Brooke och för våra högstadiet tekniska theater prop projekt vi gjorde en yxa. Det är perfekt för en lek eller som en del av en Halloween-kostym.Steg 1: material Du behöver en exacto kniv, kartong, lim, röd färg, en gammal golf cl...

Marionett klättring krita väska

krita väskor är hur du visar din personlighet på gymmet eller lokala bouldering område. Se till att alla och deras bror vet du är en chef med denna DIY krita väska!Steg 1: material Göra din krita väska du behöver din favorit marionett eller golf club...

Snabb och smutsig kostym Rapier

i detta Instructable, du kommer att göra en kostym svärd. Jag gjorde detta i ca 30 minuter på halloween att slutföra en kostym var jag arbetar på. Den är gjord av koppartråd, lite tejp och en golfklubb handtag. Billigt, snabbt och enkelt att bygga.Nj...

Hur man ställer in och använder en spruta på en fyrhjuling

syftet med detta Instructable är att visa hur man ställer in och använder en spruta på en fyrhjuling.Innan du använder sprutan, måste du få bevilgning bekämpningsmedel. Mer information om hur du förbereder för testet, ta testet och få licens är på lo...

Hur man gör mini skepp i en flaska halsband/hänge

Detta projekt är bäst gjort i två perioder, på grund av lite lim att det kan vara frustrerande, men ger en riktigt fin resultat (jag var kunna auktionera ut den som jag gjort här på skolan för £6.50, långt, långt mer än det kostade mig för att göra d...

LED: En fördjupad Guide

Senast redigerad Dec 9 2011Tack för all feedback alla :DVisst, vi alla vet lite om detta lite lätt, men vad är det? Vad gör det kryssa? Varför är de så effektiv? Vad exakt kommer på i dessa små saker? Dessa frågor och många fler, kommer att besvaras....